icon

Ako máme bývať spolu?

22. aug 2022

S priatelom sme cez 3 roky spolu, ja idem na VŠ do iného mesta ako on pracuje, cize nemame ako byvat spolu, nechcem aby on isiel za pracou do mesta kde budem ja studovat, kedze sama tam ostat nechcem a je to iba 3 rocny odbor, za ten cas sa moze vybudovat doma, rozmyslala som, ze by som neskor sla externe (aj ked moc sa mi skolu natahovat nechce) a robila ju z mesta kde chceme ostat obaja, popri tom pracovala, iné vychodisko nevidím, lenze ked som aj navrhla toto, on platit najom nebude, ze on sa chce uz budovat, posuvat dalej, platit si radsej svoje, reku ok, chapem, ale co my? Povedal ze nevie, chce kupit byt a prenajimat ho, nejaku garzonku napr, podporujem ho, ale stále, co my? Dokedy budeme takto fungovat? Nechce sa mi cakat kým skoncim skolu, vztah na dialku nam nikdy moc nesiel a vzdy to narobilo viac skody, vraj by vzal este jeden byt, a v nom by sme mohli bývat my, ale to mi nepride take realne dostat 2 hypotéky, ci je to reálne? Chcem uz posunut nas vztah dalej, nechcem o 6 rokov zistit ze s tym clovekom neviem zit v jednej domacnosti a prist o 6 rokov zivota, opustit ho iba kvoli tomu ze teraz nemozme byt spolu urcite nechcem, chcelo by to iba nejake realne riesenie, vedeli by ste mi nejako poradit?

Strana
z3
radacak
22. aug 2022

Tiež si myslím že 3 roky sú už dosť...a keď on si rieši svoje a v podstate nie vás ako čo bude,je to divné..my sme po 3 rokoch vzťahu už 2 roky spolu bývali a mali dcérku ročnú..Brali sme sa až po 7 rokoch vzťahu.A vzťah na diaľku nieje bohviečo,viem to aj podľa nás.. Našťastie sme nikdy neboli dlho od seba a dúfam že už ani NIKDY nebudeme nútený tak fungovať,kôli práci..🙏

sari24
22. aug 2022

Ty vlastne sama nevieš čo chceš a potom tu frfleš na ostatné ženy, že ti nevedia poradiť. Takže áno si arogantná. Mne to príde, že ty chceš všetko naraz, lenže na dvoch stoličkách sa sedieť nedá.
Ty si sa rozhodla študovať, takže je to viac menej tvoja starosť ako si to zariadíš a jemu sa nečudujem, že chce niečo vlastné. Kľudne môže kúpiť vlastný byt, v ktorom bude bývať a ty budeš za ním chodiť napríklad na víkendy. A dokonca aj častejšie, lebo nebudeš mať školu každý jeden deň + prirátaj k tomu skúškove, prázdniny a zistíš, že budeš dosť veľkú časť roka s ním aj sama. Či si jediná na planéte, ktorá študuje a za priateľom dochádza?
Po štúdiu si nájdi prácu a môžte riešiť spoločný byt. Predá ten čo má a kúpite niečo väčšie.
Robíš z komára somára a hľadáš problém tam kde nie je. Ak mi je s niekym dobre, tak zatnem zuby, prečkám tri roky a budem sa realizovať neskôr.

silvike
22. aug 2022

Ako normalne kamosky pocas vysky co mali frajerov v inych mestach ako to kde studovali proste boli cez tyzden na intraku, volali si kazdy den a potom v piatok sli za milym. Kazda jedna to takto mala. Ziadna neriesila ako byvat spolu ked on bol v uplne inom meste ako ona.

hayabusa1337
23. aug 2022

stretavajte sa cez vikendy

Strana
z3