icon

Ako motivovať deti, aby chodili na výlety?

30. nov 2024

Ahojte, nase deti zacali odmietat s nami chodit po vyletoch, vianoc.trhoch, ... ako sa k tomu postavit? Je mi z toho do placu. Pubertiaci, ktori len pre techniku ziju. Uprednostia tv pred vianocnymi trhmi v susednom meste. Doteraz sme vzdy chodili 4, ako rodina. Je mi to luto. 😞

biba_18
30. nov 2024

@marcellka32 17-roční? mám kamošov, čo s nimi chodí ich pubertálna dcéra ale ona je úplne introvert, bez kamarátov - a to je iné…

marcellka32
30. nov 2024

@biba_18 15 a 17, ...nechápem, čo je tomu na cudovanie, je to 1 výlet, ktorú berieme ako spoločne trávenie času, možno pre vás divné, pre nás normálne;)
Ako píšem pôjdu aj s kamošmi, ja s kamoškou zvlášť

sissy27
30. nov 2024

@doriiis no tak to ta sklamem, moja dcera sa aj v najvacsej puberte tesila na rodinne vylety 😃 sice to stalo viac ako len 50€ do ruky a nestarat sa, ale videli sme spolu kus sveta, kopu zaujimavosti a mame spolu nespocet zazitkov.

autor
30. nov 2024

@pralinka25 ved toto.ze ked zavelim a ideme, tak su otraveni cely cas a tym padom pokazia cely vylet.. asi si budem musiet zvyknut, ze budeme chodit uz len sami v dvojke🙉🙂

autor
30. nov 2024

@pribinak tak u nas to trva asi tak od leta, zvykame si..

autor
30. nov 2024

@evcagabi vies ake to je zvlastne.. to ticho, klud.. fuuu

pralinka25
30. nov 2024

vsak prave. nekaz si to. oni z toho vyrastu. ano su deti ktore radi budu chodit s rodicmi ale drviva vacsina v urcitom obdobi nie. ani ja som nechcela a pritom som mala pohodovych rodicov. nebolo to nimi. bola to skratka puberta.
tiez mam 14 a uz s nami vacsinou nechodi.
uzivaj si manzela, kamosky ...oni sa casom vratia

doriiis
30. nov 2024

@sissy27
@marcellka32 ....však to je v poriadku,že vaše deti chcú ísť.O rok dva sa to môže zmeniť.A o rok,dva sa to môže otočiť aj u autorky.
Je úplne normálne a prirodzené,že deti od istého veku chcú ísť a objavovať veci sami.Netreba sa kvôli tomu rucat

evcagabi
30. nov 2024

Anonym, normalne som dnes vdacna za ten rev co pred chvilou spustila pred spanim 😅😅😅

jamidea
30. nov 2024

Pytaa sa, ako sa k tomu postavit? Ako rodic, ktory im dava kridla.

mariska1989
30. nov 2024

Och nechcú s vami chodiť čo tak im navrhnúť že spolu tam pôjdete urobíte si spoločnú fotku pri niečom a nechať im hodinu voľnosť . Alebo si užiť večer bez detí

sissy27
30. nov 2024

@doriiis dcera je uz dospela, na VS, nic sa nezmenilo 😃 a nie, neznamena to, ze nic ine ako vylety s rodicmi nepozna, ma volnost a v podstate od 16 cestuje aj s partiou rovesnikov, nikdy nebola v tomto obmedzovana. Povazujeme to za normalny proces dospievania, ale nezmamena to, ze nejake pohrdanie rodicmi alebo odmietanie spolocne straveneho casu je nevyhnutnost. Nie je, to je cele.

sissy27
30. nov 2024

Autorka: skus porozmyslat, co by bavilo tvoje deti a zober ich na taky vylet. Dnes je ovela viac moznosti ako bolo za nasich pubertalnych cias, tak bud trosku otvorena. Lebo fakt vianocne trhy nie su ani pre kazdeho dospelaka zaujimave, toboz nie pre pubertaka…

pribinak
30. nov 2024

@mariska1989 vidno že máš ešte malé deti, drvivá väčšina pubertiakov omdlieva od nadšenia že sa majú fotiť s rodičmi

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
katka700
30. nov 2024

Vyrieš to jednoducho, kto ostáva doma upratuje 😂

janickacrazy
30. nov 2024

Urobte si tretie bábo a budeš mať zábavu na ďalších 15 rokov. 😁

tiezjedna
30. nov 2024

@autorka a vy si s mužom nemáte čo povedať?? Veď to je ďalšie krásne obdobie, hlavne pre vás👍

autor
30. nov 2024

@pralinka25 🙏❤️

autor
30. nov 2024

@evcagabi 😆👍❤️

autor
30. nov 2024

@jamidea dakujem.musim si zvyknut

autor
30. nov 2024

@sissy27 vianoc.trhy bol len priklad.oni nechcu uz nikam.ani na vylet, ktory ich predtym uplne nadchol😕

autor
30. nov 2024

@mariska1989 spolocnu fotku? No pockajte si na toto obdobie a potom si na mna spomente😆fotit? A naco? To je trapne🙉🙉🙉

autor
30. nov 2024

@pribinak 😆👍

autor
30. nov 2024

@lonely66 ❤️

autor
30. nov 2024

@katka700 ved oni pojdu, len potom otraveni znicia cely vylet😕

autor
30. nov 2024

@janickacrazy fuuu🙉😀

autor
30. nov 2024

@tiezjedna ale mame❤️len je to pre nas nove.doteraz kolo nas pobehovali, kricali, potrebovali nas.zrazu zlom.a ostali sme zase sami dvaja.cudne.zvykneme si🙂

tiezjedna
30. nov 2024

@autorka tak ich vezmite radšej na lasergame, do kina alebo niečo, čo bude zaujímavé pre nich, nie pre vás