icon

Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?

18. júl 2022

Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻‍♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.

Strana
z4
anita6666
19. júl 2022

Na sociálnych sieťach je každý podnikateľ,lekár alebo právnik...keby za niečo stál,tak na zoznamke nie je,rovnako tak,ako ani zúfalá žena. Pred rokmi to možno fungovalo,dnes uz nie,nebud naivná a je jedno,ako sa zachovas a čo mu povieš.

kate211
19. júl 2022

@anita6666 vsak ty si na zoznamkach nonstop a vydavas sa za ine osoby. Dokonca sa s tym aj prezentujes. Verejne tvrdis, ze si zufala? Wau, to by som od teba necekala.

svetlonos
19. júl 2022

Ahoj 🙂 prajem ti vela stastia a radosti v zivote

Pre tie chodiace dokonalostibs debilnymi komentarmi:
- zena vo fungijucom vztahu s dvoma detmi nie je vacsinou nadsena stat sa zrazu slobodnou matkou, je to po vsetkych strankach narocne
- otec deti mohol byt agredivny a ublizovat jej
- mohol ju opustit koli inej zene
- mohol zomriet
- spoluzitie mohlo byt z xy dovodov neakceptovstelne
xy dalsich dovodov

Kedze ju nepoznate, tsk by ste si laskavo mohli prestat na nej honit svoje ego, nsmiesto toho radsej riesit svoje nedostaky. Ak ste vobec schopne ich priznat. Sebareflexii zdar !

autor
19. júl 2022

@kate211 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
19. júl 2022

@svetlonos presne, ďakujem ❤️

autor
19. júl 2022

@anita6666 neviem, v dnešnej dobe je to podľa mňa normálne. Na ulici neviem, či niekoho spoznas iba tak, to som ešte nezažila. Ak myslíš pokec, tak máš pravdu. Ale inak sú zoznamky ktoré aj majú úroveň. Je 21 storočie. A predstáv si, už som spoznala pár mužov takto cez zoznamku, a ostali sme super kamaráti do teraz 😉✌️

smirnoftka
19. júl 2022

Presne, podla mna je zoznamka je este stale najidealnejsi sposob zoznamenia sa.. Zistis si o nom dopredu info, či si rozumiete....

zuza02
19. júl 2022

Ahoj ...chcem ta povzbudit a napisat skusenost zo zivota....Moj brat bohuzial prisiel o zenu a ostal sam s tromi detmi chlapcami. Po case si zacal pisat na zoznamke s jednou zenou...ta zena bola slobodna podnikatelka , zabezpecena v jeho rokoch....myslim , ze si mohla vyberat... a teraz spolu byvaju v spolocnom dome a maju dokonca rocnu dcerku....vsetko je mozne....

ronny123
19. júl 2022

Ja som sa s mojim terajsim spoznala cez playstation,uz sme manzelia,sme spolu 8 rokov...moj syn mu nevadil(tiez som bola slobodna mamicka) a ano chcela som si aj ja obcas vrznut :D akoze nic zle v tom neni,kazda mame svoje potreby,hanbit sa za to snad nemusime...no a zostali sme spolu...na ceste dalsi potomok 🙂

svetlonos
19. júl 2022

Autorka
s radostou. Podaktori to potrebuju podat polopate aby pochopili a uvedomili si ze zivot nie je vecny a nie kazdy ma laskyplneho dokonalelo partnera s akceptovatelnymi „chybami krasy“ 🙂

lunademonica
19. júl 2022

Napis mu kde si pracovala pred materskou a co planujes po materskej aku pracu, a medzi to spomenies deti. A je to.

andreatytler
20. júl 2022

Napis mu uplne presne to iste co si napisala sem. Pekne si tu vysvetlila. Ak je ferovy, pochopi to v pohode.

linduska86
20. júl 2022

Akože všetky jej píšete co ste vydáte a mate deti? A ani jedna nebola v takej situácii??
Ženy vy ste fakt divne..
K autorke napíš muto tak ako to ty cítiš. Ak nechceš tak mu nepovedz všetko naraz. Kde si ho našla.? Chceš s nim vzťah alebo si potrebuješ vrznut, ak to druhe tak si užite a uvidíš časom...

andreatytler
20. júl 2022

@miskamicha No, veru nema narok. Ved sa len pozri na niektore reakcie v tejto diskusii. Hned maju nalinkovane ako sa treba spravat.🙄

miskamicha
20. júl 2022

@andreatytler 🤦‍♀️🤣 radsej necitam

peter162
20. júl 2022

Ako začneš,,vzťah " tak budeš pokračovať. Samozrejme že pravdu. Ak o teba stojí tak to samozrejme bude akceptovať.

cucoriedkacucoriedka
20. júl 2022

Normálne.priamo.na rovinu... buď to prijme alebo nie...to chces deti zaprieť?;) Alebo si vymýšľať?🙂 Rovno zhurta hneď...

cucoriedkacucoriedka
20. júl 2022

@linduska86 jaj no tak keď si chce iba užiť načo hovoriť? Ak chce vzťah tak pravdu.samozrejme záleží na okolnostiach...ale ja som za priame jednanie ferove

zuzka1008
20. júl 2022

Narovinu. Aspon nebudes stracas cas s chlapom.kt.za to nestoji.

ronny123
21. júl 2022

@linduska86 ako pisem vyssie,aj ja som si chcela vtedy uzit,ale vedel o mojom synovi,kedze sme sa poznali dlhsie,aj ked nie osobne...no a teraz je to moj manzel 😁😁 uz,z jednej noci bolo na stalo-dufam navzdy

fantaghiro21
24. júl 2022

"Chcem len randit a ďalej uvidíme"... Toto mi úplne stačilo. Keďže úplne ignoruješ predstavy a to co očakáva aj partner.... Toto nie je láska. ALE vypočítavost a egoizmus... Myslíš len na seba. Keby ti skutočne záležalo na tom chlapovi, ideš do vzťahu s úprimnosťou,.... NIE klamstvom a venuješ sa len svojim prestávam....

queen_mary
24. júl 2022

@fantaghiro21 wtf 😀😀

fantaghiro21
24. júl 2022
autor
24. júl 2022

@queen_mary tiež nechapem. Komentár úplne z cesty 😆

lenkaminka
24. júl 2022

Ja som si ako slobodná mamička s jedným dieťaťom našla manžela (5rokov sme spolu). V skratke spoznali sme sa na Pokeci a po základnom zoznámení
Ahoj:
Ako sa máš?
Ako sa volas?
Moja odpoved bola ahoj
Volám sa Lenka mám 25 rokov a som slobodná mamina s jedným dieťaťom.

Ak poväčšine mužom,ktorým ide o sex je to jedno. Ďalšia skupina mužov už nepodpíše a tá ďalšia tomu dá šancu.

Kvoli neznámemu mužovi by som sa tým netrápila

alaska28
24. júl 2022

Nemusis mat obavu tito pani podnikatelia na zoznamkach su na 99 percent zenati/ zadani a chcu si len uzit.. kludne mu to povedz mozno aj on sa potom prizna a budete aspon vediet na com ste.. ci ide len o nezavazny vztah s vyhodami , alebo to.mysli vazne..

maxxx87
15. júl 2023

Ahoj ako si dopadla?

maxxx87
15. júl 2023

@alaska28 Presne tak

rhodesian
15. júl 2023

@autorka ja som čítala viac menej len tvoje komentáre. Ako to dopadlo ? Píšete ďalej? Vyzerá to slubne ? 😊

Strana
z4