Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?
Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.
Ahoj 🙂 prajem ti vela stastia a radosti v zivote
Pre tie chodiace dokonalostibs debilnymi komentarmi:
- zena vo fungijucom vztahu s dvoma detmi nie je vacsinou nadsena stat sa zrazu slobodnou matkou, je to po vsetkych strankach narocne
- otec deti mohol byt agredivny a ublizovat jej
- mohol ju opustit koli inej zene
- mohol zomriet
- spoluzitie mohlo byt z xy dovodov neakceptovstelne
xy dalsich dovodov
Kedze ju nepoznate, tsk by ste si laskavo mohli prestat na nej honit svoje ego, nsmiesto toho radsej riesit svoje nedostaky. Ak ste vobec schopne ich priznat. Sebareflexii zdar !
@kate211 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@svetlonos presne, ďakujem ❤️
@anita6666 neviem, v dnešnej dobe je to podľa mňa normálne. Na ulici neviem, či niekoho spoznas iba tak, to som ešte nezažila. Ak myslíš pokec, tak máš pravdu. Ale inak sú zoznamky ktoré aj majú úroveň. Je 21 storočie. A predstáv si, už som spoznala pár mužov takto cez zoznamku, a ostali sme super kamaráti do teraz 😉✌️
Presne, podla mna je zoznamka je este stale najidealnejsi sposob zoznamenia sa.. Zistis si o nom dopredu info, či si rozumiete....
Ahoj ...chcem ta povzbudit a napisat skusenost zo zivota....Moj brat bohuzial prisiel o zenu a ostal sam s tromi detmi chlapcami. Po case si zacal pisat na zoznamke s jednou zenou...ta zena bola slobodna podnikatelka , zabezpecena v jeho rokoch....myslim , ze si mohla vyberat... a teraz spolu byvaju v spolocnom dome a maju dokonca rocnu dcerku....vsetko je mozne....
Ja som sa s mojim terajsim spoznala cez playstation,uz sme manzelia,sme spolu 8 rokov...moj syn mu nevadil(tiez som bola slobodna mamicka) a ano chcela som si aj ja obcas vrznut :D akoze nic zle v tom neni,kazda mame svoje potreby,hanbit sa za to snad nemusime...no a zostali sme spolu...na ceste dalsi potomok 🙂
Autorka
s radostou. Podaktori to potrebuju podat polopate aby pochopili a uvedomili si ze zivot nie je vecny a nie kazdy ma laskyplneho dokonalelo partnera s akceptovatelnymi „chybami krasy“ 🙂
Napis mu kde si pracovala pred materskou a co planujes po materskej aku pracu, a medzi to spomenies deti. A je to.
Napis mu uplne presne to iste co si napisala sem. Pekne si tu vysvetlila. Ak je ferovy, pochopi to v pohode.
Akože všetky jej píšete co ste vydáte a mate deti? A ani jedna nebola v takej situácii??
Ženy vy ste fakt divne..
K autorke napíš muto tak ako to ty cítiš. Ak nechceš tak mu nepovedz všetko naraz. Kde si ho našla.? Chceš s nim vzťah alebo si potrebuješ vrznut, ak to druhe tak si užite a uvidíš časom...
@miskamicha No, veru nema narok. Ved sa len pozri na niektore reakcie v tejto diskusii. Hned maju nalinkovane ako sa treba spravat.🙄
@andreatytler 🤦♀️🤣 radsej necitam
Ako začneš,,vzťah " tak budeš pokračovať. Samozrejme že pravdu. Ak o teba stojí tak to samozrejme bude akceptovať.
Normálne.priamo.na rovinu... buď to prijme alebo nie...to chces deti zaprieť?;) Alebo si vymýšľať?🙂 Rovno zhurta hneď...
@linduska86 jaj no tak keď si chce iba užiť načo hovoriť? Ak chce vzťah tak pravdu.samozrejme záleží na okolnostiach...ale ja som za priame jednanie ferove
Narovinu. Aspon nebudes stracas cas s chlapom.kt.za to nestoji.
@linduska86 ako pisem vyssie,aj ja som si chcela vtedy uzit,ale vedel o mojom synovi,kedze sme sa poznali dlhsie,aj ked nie osobne...no a teraz je to moj manzel 😁😁 uz,z jednej noci bolo na stalo-dufam navzdy
"Chcem len randit a ďalej uvidíme"... Toto mi úplne stačilo. Keďže úplne ignoruješ predstavy a to co očakáva aj partner.... Toto nie je láska. ALE vypočítavost a egoizmus... Myslíš len na seba. Keby ti skutočne záležalo na tom chlapovi, ideš do vzťahu s úprimnosťou,.... NIE klamstvom a venuješ sa len svojim prestávam....
@fantaghiro21 wtf 😀😀
@queen_mary 😘
@queen_mary tiež nechapem. Komentár úplne z cesty 😆
Ja som si ako slobodná mamička s jedným dieťaťom našla manžela (5rokov sme spolu). V skratke spoznali sme sa na Pokeci a po základnom zoznámení
Ahoj:
Ako sa máš?
Ako sa volas?
Moja odpoved bola ahoj
Volám sa Lenka mám 25 rokov a som slobodná mamina s jedným dieťaťom.
Ak poväčšine mužom,ktorým ide o sex je to jedno. Ďalšia skupina mužov už nepodpíše a tá ďalšia tomu dá šancu.
Kvoli neznámemu mužovi by som sa tým netrápila
Nemusis mat obavu tito pani podnikatelia na zoznamkach su na 99 percent zenati/ zadani a chcu si len uzit.. kludne mu to povedz mozno aj on sa potom prizna a budete aspon vediet na com ste.. ci ide len o nezavazny vztah s vyhodami , alebo to.mysli vazne..
Ahoj ako si dopadla?

Na sociálnych sieťach je každý podnikateľ,lekár alebo právnik...keby za niečo stál,tak na zoznamke nie je,rovnako tak,ako ani zúfalá žena. Pred rokmi to možno fungovalo,dnes uz nie,nebud naivná a je jedno,ako sa zachovas a čo mu povieš.