icon

Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?

18. júl 2022

Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻‍♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.

hankm
18. júl 2022

@123andy123 citujem “len to rob adekvatnym sposobom”. Citanie s porozumenim.

queen_mary
18. júl 2022

@kate211 na sexualny inzerat sa jej ozve kazda socka. Nevidim nic zle na tom, ze ak si sadne s nejakym clovekom a bude jej sympaticky, tak sa mozu poriesit - ci uz vztahovo alebo sexualne. Normalna vec

autor
18. júl 2022

@stanulienkat nerozumiem tomu to rypaniu, obzvlášť ak nevieš okolností, nič o mojom vzťahu s otcom detí ani nič o mne. Tiež som nepísala nič o antikoncepcii. Takže múdre môžte byť v iných témach. Zbytočne si zvyšuješ ego tam kde tvoj názor nemá šancu. Pretože nevieš nič 😀

autor
18. júl 2022

@kate211 zas nejdem ho vítať so správou "mám dve deti ale chcem si iba vrznut takže sa nemáš čoho báť" veď keď bude mať zaujem spýta sa sám preco som na zoznamocacej aplikácií

autor
18. júl 2022

@queen_mary presne. Ešte keby som si tam našla len kamoša..budem rada. Ak by chcel niečo viac je to len plus ale nehovorím ničomu nie

kitycat
18. júl 2022

Tak ja by som si asi dala do profilu, ze mam deturence.. Tym by si sa vyhla tejto dileme ako to povedat. Ten chlap skratla bude vediet, ze nejake deti su..

Presne ako tu bolo napisane, ze si matka, tento status sa nezmeni. Ak si sama aj pripadne hop sup budes musiet asi riesit strazenim alebo ho budes volat k sebe?

Zase aj ten chlap ma pravo pisat si s pripadnou milenkou, ktora deti nema... Vzhladom na to, ze ani ty nevies nic o jeho pripadnych detoch, asi idealne napisat, ze si na rodicovskej, ze mas dve deti. A ako je na tom on..
Ak si pozvolna pisete, tak nemas este velmi co stratit 🙂

antonka321
Odpoveď bola odstránená
autor
18. júl 2022

Už som mu to oznámila a už aj odpísal takže asi mu to nevadí. Ďakujem za dodanie odvahy ženy 😀👍

savanna
18. júl 2022

Hmm, na jednej strane pises, ze chces len kavu, sex, randenie, na druhej strane sa mu bojis povedat o detoch. Chlap, ktory chce len sex, nebude riesit, ci zene doma placu deti, bude mu to jedno. Ak naozaj chces len sex, tak mu to vlastne nemusis ani hovorit, resp. ti moze byt jedno, ako zareaguje. Ak ta odmietne, tak najdes dalsieho. Otazne je, ci naozaj nehladas aj nieco viac ako sex, to by si si mala ujasnit.

kolieskova232
19. júl 2022

Normalne, uprimne, s pravdou von. Vtedy zistis, ci o teba skutocne stoji alebo nie. Naco zbytocne zavadzat? Aj tak vzdy vyjde pravda najavo.

zoeeoz
19. júl 2022

Nemáš sa za co hanbiť 😊 píš vždy pravdu a aspoň o niečo viac zúžíš okruh vecí, ktoré ťa môžu neskor nepekne prekvapit/sklamať/atď

romina1912
19. júl 2022

Ja ti drzim palce, neprajne komenty si nevsimaj, niektore si chcu kopnut, zvysit ego ze su nieco viac. Bud to vyjde alebo nie. Mas pravo byt stastna, uzivat si zivot.

euka210
19. júl 2022

Mam úväzok 24h starostlivosti o moje 2 deti

zoeeoz
19. júl 2022

Este toto: Mne sa strašne ľúbi ako žena je vždy tá horšia, musí svoj život obetovať deťom a NIČOMU INÉMU.. a chlap? V poho nech si hľadá on ďalšiu aj keď si deti spravil a sú malé.. ale ak ma žena malé deti??? Nedajbože nájsť si chlapa čo len na rozhovor!!!!!!! A ešte tu na MK to platí 10 násobne.

jaaanka21
19. júl 2022

Ahoj, normalne mu napíš, momentálne som na materskej dovolenke, bodka.
A budeš čakať na jeho odpoveď, poprípade otázky.

Mala som napríklad kamaráta, čo si zámerne hľadal baby, ktoré mali deti. Vždy si nejakú našiel a keďže sme boli dobrí kamaráti, ktorí sa často navštevovali. Tak nám s mužom vždy nejakú predstavil, ktorá mala dieťa/deti a potom sme si z neho utahovali, že prečo si nehľadá slobodnú. Ale jemu to tak vyhovovalo. Takže.mozno je aj on jeden z týchto, ktorým to nevadí.

ivonluk
19. júl 2022

Ja keď som si začala písať s priateľom, to že mám dve deti som čerstvo po rozvode bola prvá vec ktorú som zmienila. Nezľakol sa, práve naopak, sme spolu pol roka a deti zbožňuje rovnako ako aj oni jeho a fungujeme úplne normálne 😊 tajiť sa to neoplatí a je fér voči obom aby o tom vedel. Nemusí to nič znamenať, on si nemusí myslieť ze hľadáš náhradu hoci ak by z toho bol vzťah musí počítať s tým ze bude súčasťou vašej rodiny 😊

dager
19. júl 2022

@deti95060810 😂👌

modraslamka
19. júl 2022

@laurita285 🤣🤣🤣👍

senta_sofia
19. júl 2022

A stretli ste sa vobec uz? Ak je to vztah cez pismenka, neries. Mozno hlada len dierocku, kde by pichol.

veronikapetra
19. júl 2022

Tvoje deti neznizuju tvoj status, nech hladas cokolvek, bud vecna a nekluckuj. Naozaj som prekvapena radami.. apropo, samozivitel s detmi je vada? Moj otec ostal s 2 detmi sam v 32r., lebo mama umrela pri porode. Nevedela som ze clovekom ma hanba lomcovat preto kolko deti vychovava.

queen_mary
19. júl 2022
autor
19. júl 2022

Ženy, ja vás poprosím si prečítať diskusiu, aspoň moje odpovede, pred tým ako napíšete komentár. Ďakujem.

katka700
19. júl 2022

Otázka je, prečo mu chceš písať o deťoch keď ste sa ešte ani nestretli? Možno "naživo" nebude sympatický, bohvie či všetko čo napísal je aj pravda a či nehľadá len flirt. Možno má tiež deti z predchádzajúceho vzťahu, len sa tým nechváli. Počkala by som ako sa váš vzťah vyvinie a zatiaľ o sebe a rodine neprezrádzala všetko.

autor
19. júl 2022

@katka700 lebo sa opýtal kde pracujem. Klamať neviem. 🤷🏻‍♀️ Ale zobral to super dokonca máme rovnako staré deti.

emily_666
19. júl 2022

To je skvele. Dobre, ze si sa rozhodla povedat pravdu. To je najlepsi zaklad vsetkeho. Vidis, zobral to dobre. Mate dokonca priestor na nove temy 😉

katka700
19. júl 2022

super 🙂 držím palce, nech vzťah dopadne tak ako si praješ

zuzikq91
19. júl 2022

@nedielka konecne niekto pochopil co autorka chcela 🙏🏽👌

zina234
19. júl 2022

Možno keď je o 19 rokov starší sympatický podnikateľ, tiež nejaké tie deti ma 🙂

autor
19. júl 2022

@emily_666

@katka700 dakujem ❤️

autor
19. júl 2022

@zina234 áno tiež ma to napadlo ale predsa som o dosť mladšia a určite nečakal že budem mať deti 🤷🏻‍♀️