icon

Ako mu to mám odpustiť?

misinka26
11. júl 2013

Potrebujem poradiť súrne !!! Vydávala som sa dosť narýchlo ale z lásky. Manžela som spoznala v októbri a hneď som vedela, že je ten pravý. V decembri ma požiadal o ruku, v marci som zistila, že čakáme vytúžený poklad ( dieťa sme chceli len prišlo skôr ako sme predpokladali 🙂 ) a v máji sme už boli svoji ... Manželstvo aj tehotenstvo prebiehalo v pohode až na pár maličkostí ( napr. svokra s nami pod jednou strechou 🙂 ) ale všetko sme spolu zvládli . Počas tehotenstva som mala občas depky z pôrodu ale ktorá prvorodička nemá, môj manžel mi však na to vždy nejak odvrkol, že to bude dobré čo mňa nesmierne rozčulovalo ale nejak som to neriešila. Zlom nastal po pôrode, pri ktorom manžel bol a bol mi naozaj veľkou oporou. Po pôrode som čakala, že sa niečo stane, myslím kvety a tak. Moja mama mi opisovala ako pri kadom dieťati niečo dostala a ako sa jej otec odvďačil za pôrod. Ja však nič, ani ďakujem, ani kvety ani nič. Manžel tri dni oslavoval takže nič nestíhal, skoro ani prísť po nás. Doma ma čakal bordel, premúdrelá svokra, detská izba hore nohami ... Ja ubolená a uslzená som pekne krásne po príchode začala variť aby som mala čo jesť, manžel na rýchlo zbúchal izbu aby mal malý kde spať a svokra mudrovala... Ja viem, že dieťa sme chceli spoločne a nemala by som za to chcieť niečo na viac, ale ja mám asi tak blbo napozerané telenovely 🙂 že som čakala ako mi môj manžel prinesie tú najväčšiu kyticu na svete, doma bude všetko vyluxované ( teda podľa možností chlapa ), detská izba pripravená, tam veľkým vitajte alebo niečo podobné, na posteli malý darček a tak ... Asi som fakt strelená ale ja mu to neviem dodnes odpustiť, už som mu to niekoľko krát pripomenula aj popkala si a čakala som, že ho trkne a donesie niečo aj keď oneskorene a on nič ... Cítim sa ako by som nič nespravila, ako by to bral ako samozrejmosť ( aj keď videl ako som 18 hodín trpela ), proste ako by si ma vôbec nevážil ... Neviem sa cez to preniesť ... A neviem či mu chcem porodiť ďalšie dieťa ... Inak otec je super s malým pomáha ... Len tento môj blok ... Viete mi pomôcť ako sa s tým mám vysporiadať a zmieriť ???? Prosím o rady, nie o útoky na moju osobu . Ďakujem 🙂

bajka22
12. júl 2013

@misinka26 ani môj nevedel, že "sa dávajú dary", tak som mu to krásne povedala, čo čakám, zlaté naušnice a kyticu a hotovo 🙂 niekedy na chlapov po lopate, inak im to nedocvakne 😀 😀 😀

haslerka27
12. júl 2013

chapem ze ta to nalomilo ako sa zachoval....ale nespravil nejaku taku fatalnu chybu ktora by teda aspon vo mne vyvolala takyto blok.....chlap je vzdy len chlap...ja to beriem ako fakt,manzela mam dobreho,mileho,vzdelaneho,ze som po porode nedostala darcek mi nevadi...dal mi toho ovela viac...kupil byt,dovolenku rodinnu,obcas mala pozornost....zivot a my ludia nie sme dokonale bytosti a nesmies si nieco idealizovat....

lumarque
12. júl 2013

@misinka26 vies co , ja som si teraz spomenula, ze za dcerku tiez este nic nebolo a to uz ma 9 mesiacov ( ale teraz zase mame ine vydavky tak si budem musiet pockat, ale rozhodne nieco chcem, lebo za ten porod si clovek fakt zasluyi zlatu medailu:D..) Musis mu asi viacej pilit usi a rovno ho zatiahnut do zlatnictva, nech ti nieco preplati.. no hlavne, ze je dobry otec

indiankaindi
12. júl 2013

Hm, prečítala som dosť odpovedí, aj otázku a príbeh zakladateľky, ale stále neprichádzam na odpoveď na jednu zásadnú otázku. Prečo by žena mala dostať darček za pôrod????? 😕 Veď kľudne si rodiť nemusela, mohla si dieťa nosiť aj naďalej. Porodila si snáď syna iba jemu? A ty s ním už nemáš nič? Je to aj Tvoje dieťa, v prvom rade si ho chcela a prečo za to dostávať darček??? To akože keď nejaká žena strašne chce novú linku, zarobí si na ňu a kúpi si ju, mala by dostať darček? Lebo niečo spravila? Fúúú moja, tak to by sme sa niektoré tými darčekmi zasypali vyše hlavy. Nevidím dôvod na darček, na to, aby si ho očakávala, tobôž nie požadovala a naznačovala, či dokopávala k tomu muža. Myslím, že to, že si ťa váži ti dáva najavo inak, nie šperkami za vášho syna. Neber toto ako útok, nechcem útočiť, len som sa musela zamyslieť nad absurdnosťou tohto prežitku z čias socializmu a predsocializmu, kedy otecko do pôrodnice utekal s troma hrebíčkami a pomarančami v sieťke 🙄

misinka26
autor
12. júl 2013

@indiankaindi ano je pravda, že sme chceli dieťa obaja ale ak si toto myslíš asi si nepochopila v čom je problém, ja som nechcela dary v pravom slova zmysle, skôr nejaké poďakovanie, úctu alebo take niečo ... proste, že si to váži čo som si vytpela ... neviem prečo by to mal byť prežitok ... aj za prácu predsa dostávaš odmenu tak prečo nie za pôrod ??? a čo potom urobil chlap alebo darovaním spermii sa jeho úloha skončila ??? žena si to ma odtrpieť a muž sa ide ešte aj opiť ??? my ženy by sme mali oslavovať, že sme to zvládli a zvládame aj iné veci každý deň ...

jabadaba
12. júl 2013

@misinka26 oj...naozaj nepozeraj telenovely. Jedine co mu mozes dat dodatocne vyzrat je neporiadok a nepripravena izba pre dieta. O to sa mal postarat ako aj o jedlo. Pripadne mu jeho draha matka mohla s varenim pomoct. Ale preboha, take prehnane gesta ako transparent vitajte!, na posteli darcek....to su tvoje zbytocne vyfantazirovane predstavy, ktorych ked sa budes drzat, tak stastna nebudes. Kvety mohol doniest, ale nie vsetkych chlapov to trkne, pritom to neznamena, ze stoja za figu. Ved bol s tebou pri porode. Iste veci budes musiet vediet spracovat s nadhladom, inak budes naozaj velmi zatrpknuta. Toto asi nechces, vsak? 😉

misinka26
autor
12. júl 2013

@jabadaba jasné že nechcem 🙂 mne by stačilo ďakujem 🙂

sea23
12. júl 2013

žienka "zobud sa" ved pises,ze mas super manzela,ze ti s dietatkom pomaha,ze je super tato,ze vam to klape....tak preco vytvaras takyto "problem",podla toho co pises,si to mala tak nastavene v hlavicke a nevies sa cez ten "tvoj sen"preniest,ale z vlastnej skusenosti,laska je o tolerancii,pochopeni a chlapi to vsetko vnimaju uplne inak...myslim,on to berie ako normalnu vec,si manzelka,chceli ste babo,porodilasi,(mimochodom mala si ho aj v tu chvilu pri sebe,to tiez kazdy nedokaze)a starate sa o babo spolu,tak co viac chces...on ti tu vdacnost a lasku prejavuje kazdodennymi "obycanymi"vecami....!!! moj nazor 😉

jabadaba
12. júl 2013

@misinka26 ja Ta chapem, ale nemala by si sa na to tak upinat. Potom si zbytocne sklamana a rozcarovana. A to nie je dobre pre vase spolocne fungovanie. Realny zivot jednoducho nefunguje ako v romantickych telenovelach. Co narobime. 🙂 😉

cawes
12. júl 2013

@misinka26 a to akoze sa ti do dnesneho dna nepodakoval? Resp.cakas ze pride a povie dakujem ze si porodila? No neviem ale mne to pride divne ved su aj ine sposoby ako to dat najavo ze ti dakuje napr tym ze sa stara snazi sa nosi domov peniazky je s vami atd.

ciusinka
12. júl 2013

@indiankaindi Fakt mi neda nezareagovat na tvoj prispevok, lebo ma to dost rozculilo..Ked si odmyslim to porovnanie s tuzbou po kuchynskej linke (nehnevaj sa, ale to bolo dooost od veci), tak ty ako matka si nemyslis, ze by si zeny zasluzili nieco za porod? Minimalne tie kvety, ked uz nic ine? Ano, zena je tiez ta, co chce to dieta, ale myslim, ze s tehotenstvom prichadzaju niekedy aj "neprijemne" veci, po ktorych ta zena netuzi, ale bohuzial ich musi strpiet - nevolnosti, priberanie, alebo ked aj to nie, tak si myslim, ze uz len samotne tehotenstvo ako take byva casto pre zenu dost vycerpavajuce, minimalne vtedy, ked uz velke brusko, nehovoriac o porode, kde zeny trpia aj cele hodiny, su ubolene, este tyzdne mavaju kadejake problemy a za toto si nic nezasluzia? Co potom taky chlap, ktory si prakticky uzije, poskytne zene geneticky material, ale nemusi to dieta vynosit, nemusi to dieta porodit a potom, ked jeho zena lezi ubolena v porodnici, tak on sa ide niekam do bezvedomia ozrat a oslavovat to, aky je on uzasny, lebo sa mu narodilo dieta? A este potom necha doma bordel, ked sa zena vrati z "wellnes" pobytu v porodnici, tak aby sa pri dietati nahodou nenudila a mala co robit? Ano, nepoviem, potom sa samozrejme aj chlap o to dieta stara, ale to tehotenstvo a porod si oni nikdy nebudu musiet prezit..Nikto nehovori o nejakych drahych daroch, ale minimalne kvety si kazda zena za to zasluzi, mne ked porodila teta moje krstniatko, tak aj ja som jej priniesla kvety a je to podla mna slusne..Takyto prispevok by som skor cakala od chlapa, ale nie od zeny, ktora uz dokonca dieta ma a vie, co tehotenstvo a porod obnasa..

Este ma napadlo, preco sa potom davaju napr. za promocie dary? Alebo kvety? Ved ten, co dostudoval, predsa na tu skolu chcel sam ist a chcel ju vystudovat, tak preco by mal za to este dostavat nejaky dar? A nikto sa nad tym nezamysla, ale berie sa to proste automaticky, vramci nejakej slusnosti..

@misinka26 Plne chapem tvoje rozhorcenie, ale neviem, ako by som sa v tvojom pripade uz v tejto situacii zachovala, ale asi by som uz nijako "netlacila" na to, aby sa muz spamatal, asi by mi to bolo take blbe..Ale bola by som teda riadne sklamana, takze chapem tvoje pocity..

sense
12. júl 2013

@ciusinka nehnevaj sa ale neviem ci mas deti, ty si myslis ze chlapi pri porode zeny netrpia, zena trpi mozno fyzicky, ale kazdy milujuci muz trpi pri porode zeny psychicky, myslis ze pre chlapa je prijemne vidiet svoju zenu ako trpi pri porodnych bolestiach a nemoze jej pomoct, max. co moze ju drzat za ruku, podat pohar vody al. utriet spotene celo.....podakovat ustne sa mi nepodakoval ale svojimi skutkami mi dakuje kazdy jeden den.....

ciusinka
12. júl 2013

@sense Netvrdim,ze milujuci chlap sa netrapi pri tom,ako vidi svoju zenu trpiet,faktom ale je,ze chlapi nikdy nebudu musiet zazit 9 mesiacov tehotenstva ani porod..

Podla mna si zena,ktora vynosi a porodi svojmu muzovi dieta zasluzi minimalne tie kvety,ked uz nic ine..Ale zavisi to asi aj od zvykov a vychovy..U nas sa v rodine napr.davali kvety mame aj ked prisla z nemocnice po hocijakej operacii..A nehovoriac o tom,aby chlap este nechal doma bordel,aby po nom zena par dni po porode upratala!

Dovodom mojho prispevku bolo najma to,ze ma rozculilo,ako tu zo zakladatelky temy niektore robia pomaly blazna,ze vobec nieco ocakavala..Ja na jej mieste by som bola takisto rozladena a sklamana a ocakavat nejaku pozornost za porodene dieta podla mna nie je nic nenormalne a nedeje sa to len v telenovelach a romantickych filmoch,napr.v nasej rodine je to bezne..

pingu1
12. júl 2013

mna cakalo nieco podobne.
za porod nic, doma : svokra s herpesom, svagor s chlamydiami, sestra so streptokokom, mama s plucnou mykozou a mm s chripkou. nemala som co dat do ust, ani sa mi mm neunuval podakovat.. potom som mu to vsak dala riadne vyzrat

donkacik
12. júl 2013

@misinka26 ahoj, spomínala si, že rada pozeráš telenovely. ja keď si prečítam nejakú knihu od austenovej alebo podobne, tak som potom strašne romanticky naladená a taká trošku mimo reality a čakám, že priateľ bude ako Mr. Darcy... lenže ono to tak ale vôbec nie je, muži nie sú ako hrdinovia vo filmoch, seriáloch a knihách (teda v drvivej väčšine) (ale ani my ženy také nie sme) a preto je podľa mňa naivné čakať, že sa tak budú správať, pokiaľ to nemajú v povahe. a ten tvoj to evidentne v povahe nemá (ani môj 🙂 ). ja keď mám sviatok alebo máme výročie, poviem mu to narovinu a vybavené. pokiaľ si chcela kyticu a neviem čo všetko, mala si mu to povedať z mosta do prosta, lebo teda asi svojho partnera poznáš a vieš, že jednoducho nie je ten typ z červenej knižnice a tiež nemá schopnosť čítať myšlienky. ten bordel v dome je iná kapitola, samozrejme, ale problém, že mu nevieš odpustiť, podľa mňa mu nemáš čo odpúšťať, lebo on sa ničím neprevinil. neviem, či by mňa po pôrode niečo doma čakalo, ale ak nie, tak by som to vyklopila, že chcem kyticu a na druhý deň by bola. ale vôbec by som sa za to nehnevala.

dm
12. júl 2013

@misinka26 ahoj, mozem sa spytat kedy sa to stalo, myslim ake velke je babatko?..ja som mala baby blues/tak slana poporodna debka, ale mne sa teda nezdala byt slaba, a hlavne trvala 8mesiacov..tiez som riesila divne veci a napr som mala panicky strach ostat s malickym sama, bo malicky bol na jiske 2 tyzdne a ja sama dole na izbe..nemozes mat nieco podobne, len riesis nieco ine?..neskusila si psychologa?
Inak chlapy su dost casto taky, ja som tiez nedostala darcek za maleho ale aspon na narosky, ktore som stravila v nemocnici..tiez ale predtym som mu 100x vravela, kvietky by potesili..no a semtam sa dockam:o)))..
Skus sa s nim porozpravat, a povedat mu, ze si cakala toto a toto a ze aspon teraz keby ti dobiesol darcek..mozno je natvrdli ako vela chlapov:o))).. a budes prekvapena...drzim palce!

sense
12. júl 2013

@ciusinka ako mne sa zda tiez jej reakcia prehnana nie preto ze nieco ocakavala a nedostala ale preto ze pise ze jej bol chlap oporou pri porode a nepodakoval jej za dieta, a este mu to aj nevie odpustit....ona mu podakovala za to ze to dieta splodil a je jej oporou?....ten neporiadok je zas ina vec, ale tiez to nie je nieco coby clovek nemohol odpustit....
...a ako vravis je to o vychove, mne chlap nosi kvety aj len tak pre radost, akurat co od neho pocujem velmi zriedka to ako ma lubi....ale naco slova ked vidiet skutky....

sy_13
12. júl 2013

@misinka26 ahoj. súhlasím s @anjelicek26. nič nenaznačovať, nečakať, že ti bude čítať myšlienky. muži to nemajú radi. mňa tiež doma nič nečakalo, a to sme mali deň po pôrode výročie svadby, týždeň po pôrode meniny a tiež som nič nedostala. snažila som sa to pochopiť, nakoľko ozaj nebolo času, lebo sme sa tri dni po prepustení museli znovu vrátiť do nemocnice. keď mal malý 10 mesiacov, tak sme išli okolo zlatníctva a ja som si urobila radosť. toto sú maličkosti, ktoré nie sú pre život dôležité, len my ženy sme si na to zvykli. máš doma manžela, ktorý ti pomáha. mala by si väčšiu radosť, keby ťa doma čakalo všetko, tak si chcela a manžel by ti nepomáhal? môj manžel ma má rád, ale na darčeky nie je. keď idem mať nejaký sviatok, tak mu to stále pripomeniem, poviem koľko to stojí, on mi dá peniaze, lebo je rád, že mi nemusí nič kupovať a ja som rada, že mi nekúpi hlúposť🙂 predpokladám, že ty máš doma niečo podobné. tak nečakaj od neho niečo, čo by si chcela, aby urobil. vyhneš sa tak sklamaniu. 😉 tak hlavu hore, už mu s tým daj pokoj, lebo k ničomu dobrému to nevedie. vezmi ho do zlatníctva a vyber si niečo. keď nebude chcieť, kúp si sama 🙂

vejula
12. júl 2013

ach, mne je divne, ked čitam, ako tu podaktoré vnimate tehotenstvo a pôrod. Ja som neuveritelne šťastná, že som žena, že som mohla nosiť a porodiť moje deti, to boli najsilnejšie a najkrajšie okamihy môjho života. Myslim, že keby som bola chla a zmyšlqala by som tak ako teraz, citila by som sa velmi ukratená, že nemôžem prežiť to najkrajšie čo človek prežiť môže.
Nevnimam tehotenstvo ani pôrod ako nejaky trest a vôbec ho nevnimam ako niečo, za čo si zaslužim volajake odškodne lebo tak mi to pripada podla niektorych prispevkov. KEd si predstavim tu radosť a tie pocity, ked som citila v brušku moje detičky, to spojenie, ktore muž nikdy nezažije a to ako som priviedla moje detičky na svet. To su tak silne okamihy že hocičo iné je oproti tomu nič, absolutne nič.

misinka26
autor
12. júl 2013

@ciusinka ďakujem 🙂 som rada, že sa tu nájde pár žien, ktoré ma chápu 🙂

pingu1
12. júl 2013

no moj nevedel, ze sa dary davaju... ja neviem, ti chlapi su zabrzdeni.... tak som si to teraz vynahradila..... som mu povedala, ze ideme na Maldivy.... a povedal, ze dobre 😎 😎 😎 😎

sirinka
12. júl 2013

Niekore sa fakt riadite heslom " ked nemam ziadne problemy, nejake si uz vymyslim...." Uroven zakladnej skoly... Tam sme sa zvykli tak dourazat a dohnevat za uplne kraviny....

misinka26
autor
12. júl 2013

@vejula Pozri ja ti to neberiem, každá z nás to vníma inak aj pre mňa bolo naredenie môjho dieťaťa to naj na celom svete ale nemyslíš si, že porodiť dieťa nie je samozrejmosť ??? ak to takto budeme pomímať muži si z nás urobia stroje na rodenie detí a prestanú si to vážiť ... aj dnes je tehotná žena a matka s dieťaťom diskriminovaná a podľa mňa je to preto lebo ženy obhajujú svojich neohrabaných chlapov za to, že veď sme to chceli obaja ... ja si myslím, že keby rodili chlapi naše pôrodnice by vyzerali úplne inak 🙂

cakemama
12. júl 2013

@misinka26, mne to pripada, ze mas malo vaznych problemov. 9 mesiacov sa zozierat kvoli podakovaniu alebo daru to uz je trosku dlho. Nie si dlho vydata, to znamena, ze este nemas vela skusenosti s manzelstvom. Obaja budete robit chyby a obaja sa musite naucit chapat toho druheho a hlavne vediet odpustat a robit kompromisy. Setri sily na vaznejsie problemy. Tymto sposobom smerujes rychlo k rozvodu. Vela stastia. Raduj sa , ze mas zdravu rodinku.

lienkaninka
12. júl 2013

zbytočne prehnáné očakávania od druhých ľudí zbytočne ubližujú a ludia sú sklamaný, ja byť tebou hoď to za hlavu lebo ťa to zbytočne blokuje. sú v živote aj oveľa vážnejšie veci, ktoré budeš riešiť čo budeš robiť potom?

sense
12. júl 2013

@misinka26 no nebud si ista zeby chlapi nerodili ....to tvrdia len zeny, zial chlapi si to vyskusat nemozu a ver mi jedno vela milujucich manzelov a chlapov keby mozu tak by si to na tej porodnej sale so zenou vymenili len aby netrpela....

maruska24
12. júl 2013

@misinka26 v jednom máš pravdu, ak by rodili muži, všetko by vyzeralo inak 🙂

ale 8 mesiacov po pôrode ťa trápi že ti nič nedal a nepovedal ani ďakujem? a kvôli tomu nechceš druhé dieťa? to nemyslíš vážne, však? Ak je dobrý otec, dobrý manžel, tak to ti je najväčšia odmena. Osobne poznám iba dvoch mužov čo za pôrod dali darček a poďakovali. A ďalších 98 čo to ani nenapadlo a nikdy ani nenapadne. 😀 toto je taká hlúposť čo ťa v živote trápi.

livka299
12. júl 2013

@misinka26 Ahoj to sú chlapi. Nie každému tak páli 😀 ja môjmu musím všetko dať rozkazom /myslím aj darček/ U nás pôrod prebiehal podobne ako u teba len s tým, že poriadok aspoń bol...Ale na naše prvé vianoce stále spomínam a stále mu ich pripomínal. Raz sme tak pred vianocami sedeli u mojej mamy a dohodli sme sa že si nič nebudeme kupovať...viete všelijaké zbytočnosti, ža radšej za to kúpime deťom. On to pochopil tak, že ani my dvaja si nič nekúpime a teraz si vieš predstaviť ten šok keď on kopa balíčkov pod stromčekom a ja nič...stále som čakala že niečo vytiahne /prsteň - lebo niesme zobratí / a nič,,,,tak odvtedy mu stále nakážem čo chcem 😀
Romantik z neho už asi nebude ale o detičky sa super stará a to mi stačí 😖 😀

misinka26
autor
12. júl 2013

To už vážne nemôžem mať žiadne sny ??? ano možno som mladá, málo vydatá ale toto bol môj sen on o tom vedel a nič nespravil, tak už to konečne pochopte, že ma to trápi ... áno sú aj horšie veci a možno bude aj horšie ale ja som prosila o radu a pochopenie a nie o poúčanie a predpovednie rozvodu ... pre vás to je možno malichcernosť ale pre mňa to znamenalo veľa ...

sense ... neverím možno je pár mužov, ktorý by si to s nami vymenili ale ostatní sú radi, že si to musíme vytrpieť my ...

romanovic
12. júl 2013

@misinka26
Nehnevaj sa Ty romanticka dusa, ale takto to chodi iba v telenovelach...
Mna necakalo nic, teda ked som zavolala muzovi, nech pre mna pride do porodnice (bola som po cisaraku), bol uprostred divokeho zuru, strasne sokovany, ze zena na 5. den po porode ide domov, prisiel s krvavymi ocami, takze radsej som cestu nazad odsoferovala sama, doma mu partia stihla upratat najvacsi brajgel, v chladnicke bolo splesnete jedlo, co som navarila pred odchodom, o nejakom nakupe ani nehovoriac...
Dar som nedostala od muza ziaden, ani som ho necakala. Moji rodicia mi nanucovali dar, lebo svagrina porodila 10 mesiacov predo mnou a vybrala si akoze od svokrovcov hodinky za 50.000,-Sk a nasi sa voci mne (vlastnej dcere) citili blbo, ze ja nic nechcem, takze aby nasimali dusu na mieste, vybrala som si volake nausnice za 5.000,-Sk, mala som ich, ked som isla k nasim na navstevu 😀 a teraz ani neviem, kde su odlozene...
Dnes mame nahodou 10. vyrocie sobasa, muz mi kupil hodinky, ktore sa mi vobec nepacia (nie prvykrat) a z vyrazu mojej tvare zrejme pochopil moj nazor 😀, takze isiel spat s detmi... 😀
Nech to neznie tragicky, my mame fakt stastne a spokojne manzelstvo, len ja nie som kvetinka, ktoru treba ofukovat, som svojpravna a hodinky si viem (a hlavne chcem) vybrat sama... Na matersku pred porodom som ani nenastupila, robila som do posledneho dna, potom som isla na nakup, umyt a povysavat si auto, navarila som mu a rano som sa sama odviezla do porodnice na planovany cisarak. Ja som sa dokonca aj na vlastnu svadbu odsoferovala sama vo vlastnom aute, muz sedel na sedadle spolujazdca, na zdesenie rodicov som odmietla limuzinu ako mal zvysok rodiny...
A to je moj muz "velky tiger", ziaden prihluply baranok, ako by sa mohlo zdat.
A ze nechces druhe dieta kvoli tomuto, mi pride uplne scestne. Ty si asi nemala v zivote vazny problem, ked si ho musis vyrabat z takejto hovadiny...
Pls, neber to v zlom, urcite Ta nechcem urazit, toto bolo prve, co mi napadlo, ked som si precitala temu...