Ako nahovoriť manžela na druhé dieťa?
Ahojte damy, dlho som rozmyslala ci napisem, ale zda sa mi, ze vy tu mate recepty na vsetko. Na tuto temu som diskusiu nenasla, teda ak je, asi ma admin zastavi... Mame 3 rocnu dcerku a ja uz rok naznacujem manzelovi, ze by sme mohli mat druhe dieta. Mam uz svoj vek - 36 rokov a uz sa citim dost unavena, preto si myslim, ze mat druhe je vhodne, aj kvoli dcerke ktora ma 3 roky. Vytvorila som si vlastne podnikanie a dari sa mi, hlavnou zivitelkou som v rodina ja - takze to nie je otazka financii. Muz stale hovori, ze je to o pocite, ze este nie je na to nastaveny, ze sa na to neciti a nechce o tom vobec debatit, ze co tym mysli. On ani nikdy neplanuje takze neviem, ci sa mam popozerat po dietatku, ktore by som si zobrala do staroslivosti. Ja sa uz aj bojim nadhodit temu dieta, lebo hned je zle, uz je na to podrazdeny, ale zaroven rok tuzby po dietati je dost. Mate niektora s tymto skusenost a ako ste chlapa zlomili?
Dievčata pridavam sa.mozno som malicko mladsia.taha na 31,ale aj zdravotne problemy su.za posledne 2 roky 1x mmt 1x MA, aj konizacia.uz prvy porod predcasny.takze odkladanie nieje moc vhodne.pri 3tehu co skoncilo MA uz bol manzel zmiereny ale teraz si uz totalne dava pozor.chyta ma zufalstvo ze druhe uz ani nebude.a na synovi uz citit ze surodenec by sa zisiel.omiela to uz min 2 roky odkedy chodi do skolky.
@m.i.r.i uuf tak to je vazne dost blbe, ze to tak berie.. ja by som inak tiez nemala svedomie ho v tom zradit, trebars ze by som ho prepichla, proste by som sa k tomu asi musela priznat, lebo to neni take, ze kupila som si novu kabelku a nevedel si o tom..

@m.i.r.i Joj máš to s ním tažké a nepomohol by argument, že čo ked sa náhodou váš syn neožení a nebude mat ani jedno dieta, tak nebudete mat vôbec vnúčatko? Predsa len pri 2 detoch je vačšia šanca, že bude aspon jedno vnúča. 😉 Baby vôbec vám to nezávidím, mne sa podarilo môjho prehovorit na tretie bábo konečne, ale je to už vyše pol roka a nejako sa nedarí. 😢