Ako nájsť prácu po 50-ke v zahraničí?
Ahojte zeny, pracujucich aj nepracujucich muzov. My uz mame doma vyhrotenu sutuaciu, kedze muz uz dlhodobo nepracuje a ako on vravi,kto ho zamestna po 50tke!!! stale sa vyhovara na neplaticov a milion vyhovoriek, ze ho nikto nezamestna..pritom mame skolopovinne deti na ZS a mal by sa snazit!! Nic mu nie je, vyhovara sa na milion chorob, ktore neexistuju..dalsi den tuzi ist do prace lebo to doma uz nevydrzi a dookola. Prosim vas taka otazka, nasiel si vas muz aj po 50 tke normalnu pracu? Zaujimaju ma skor fyzicke prace v zahranici, ci mali zamestnavatelia zaujem lebo niekedy chcu len mladsie rocniky. Podotykam, ze muz je zrucny,nema ziadne specificke vzdelanie..chyti sa vsetkeho, ma prax s prerabkami domov na komplet, ale uz muz toho, ze nema pracu a prijem prepina!! a ja to uz nezvladam! Ja pracu mam.Ultimata nepomahaju!! Dakujem za odpovede
Skúsila si hodiť na stôl rozvodové papiere? On musí zažiť nejaký šok, aby sa zobudil. Dohovaranie zjavne neúčinkuje. On sa spolieha nato, že ho máš rada, že si môže takto robiť, čo chce a ty tam stále budeš ako verná žienka. Tebe nevadí, že minie všetky vaše úspory a potom čo? Rozvedies sa a budeš bez peňazí.
Moj ocino nasiel, ale nebolo to lahke pricom mal vtedy 30rokov skusenosti v odbore, tiez rok hladal..vies na ludi sa vo vyssom veku uz cez prsty pozeraju…
@janickacrazy ano toto je hlavny dovod, ze nevie pochopit, kym este relativne vladze moze zarobit, ale on mina uspory, ktore budeme potrebovat na ine vydavky a nieco na ‘starobu’, ktora uz neni tak daleko
@zuzubb007 tiez som si myslela, ze nechapem tie zeny!!!, ktore toleruju. muzom hocico, kym sa to mne nestalo a neni to take jednoduche..mame osobitne ucty, ale on vedel vzdy viac zarobit a setril do buducna pre nas.Teraz to mina!!! minul
@luccija pracoval, ale posledne roky len striedal pracu kazde 3 -6 mesiacov/vzdy tam bol nejaky problem.Predtym robil nonstop 6 dni v tyzdni..sa nezastavil. Prisla corona a takto sa to vlecie..slubovali mu pracu od marca a uz je december🙈 medzitym postavil terasu a nejake prerabky..ja ho nezivim, on si kupuje vsetko sam..ucty plati on, vsetko to financuje z toho, co nasetril..mame oddelene ucty. Nie som uz milujuca zienka..!!!! Ignorujem jeho potreby!! Vie, ze musi urgent do prace
@zuzanka.zuzu presne,ešte by som dopísala,že už len v zahraničí na takého darebáka čakajú...
Samozrejme. Chlap, keď chce pracovať, prácu si nájde, ešte aj vyberať si môže. Žena to má oveľa ťažšie, najprv je potenciálna matka, potom má malé deti a hrozia časté OČR, potom už je stará. Ale chlap, toho sa nič z menovaného netýka plus môže vykonávať fyzicky náročnú prácu, takže je u každého zamestnávateľa vítaný.
Tu sa vynára otázka ... kde pracujú ľudia 60
Aj môj muž dal v práci výpoveď v 45 rokoch a zostal doma, prácu si nehľadal, doma nepomáhal, dôvod vraj chce podnikať, ale nezačal. Po 1,5 roku som dala žiadosť o rozvod a stiahla ju , nepomohlo, o rok na to nás rozviedli. Podľa mňa stále nerobí a to sú už 4 roky 🙁. Svokrovci sa celú dobu tvária , že to je v pohode, to že nechodí do práce je vraj moja vina, lebo normálna žena si sexom a slzičkami má vynútiť poslušnosť muža. Ale ex sa tvári šťastne a spokojne.

Obycajny lenivec s takym muzom by som nezila, keby chcel ide kamkolvek vek nieje vyhovorka