Ako nájsť rovnováhu medzi rodinou a súkromím?
Ahojte,manžel pracuje v rakúsku a chodí tam na dlhšie turnusy,raz za čas pride na týždeň.Problém je ,že moja rodina hneď planuje kam pojdeme a čo vymyslíme s nimi.S manželom nie sme spolu až tak často tak sme radi že sme sami. Problémoˇ ani nie je to ,že chcú byť s nami ale oco je stále na mobile keď sme tam,mama zase je taká že povie za hodinu rovnakú vec trikrát a priateľovi to vadi a mama si to neuvedomuje. Mám rada svoju rodinu ale už mi to pride také ,že načo sa tak rodinkovať keď už idem niekam s niekym tak čakam že sa budeme sebe navzajom venovat a nie len sediet a pozerat na seba.. pochopim rodiny čo si majú čo povedať.. ako to mate vy?
Tak manzel ci priatel?
Ved povedz "mame uz program" a vybavene.
Vsak nechod zakazdym. Hadam by ste mali byt niekedy aj sami
Toto nie je ziadny problem
Ved priatel s tebou nemusi chodit k vasim, pockaj kym sa ti vrati manzel.. a vlastne ani vy nemusite, nemusite skakat ako oni piskaju.
Mam to tak že keď mi niečo nevyhovuje poviem NIE, nie mame iný program, nie chceme byt po dlhom čase sami, alebo len obyčajne nie
@anonym_autor
Pokiaľ by mi muž prišiel raz za čas na týždeň domov, ani by som rodinu neriešila!!!
Ja som jeho žena, nás vzťah je na prvom mieste. Čo chcú moji rodičia od môjho muža by mi bolo úplne jedno. Keby pozrel jeho rodičov, jasne. A vy ste aj svojpravni? Načo tam chodíte?
Poved jasne nie a vybavené. Váš vzťah treba upevňovať. Nie tlachat dve na tri a cumet do mobilu. A že plánujú, haló!
Jedini, kto môže plánovať ste vy dvaja! Hajde Ty za ním do AT a máte aj dovču hneď.
@anonym_autor akemu priatelovi to vadi? Sa rozhodni ci mas manzela ci priatela.
Predtym ako zalozis fake temu si napis na papier osoby a obsadenia a toho sa drz.
@anonym_autor kde je problém? Existujú ústa, slušne slova:”prepáčte, už máme iný plán, vidíme sa nabudúce.”
@anonym_autor naco si robite program s nimi??? Ved si ho uzivaj s priatelom. Ked si sama doma, chod za rodicmi.
@anonym_autor stanov si hranice, kde je problem? Nevies povedat rodine nie? 🤷🏻♀️
@anonym_autor Presne ako hovoríš.Ty sa pýtaš podvedome, či sa máš cítiť vinná? A podvedome si odpovedaš,ze je je dobré sa cítiť vinná.A odpovedaš si správne.Chod vlastnou cestou.
Ja žasnem Jake kok....sa tu ženy pýtajú jak nesvojpravne 🙈

Prečo rovno nepovieš Nie. Alebo keď tam idete v jeden deň max 2-3h, potom sa postaviť a ísť domov