Ako nazývate vašich chlapov, ktorí sú rozvedení?
Priateľ je rozvedený už dlhšiu dobu, bývam unho a máme spolu aj dieťa a ako náhle ho nazvem či pred mojou rodinou alebo niečím iným že môj kamoš tak chytá nervy 🙈😂 Nechápem prečo mu to vadí 🙂 Však nieje to to isté či priateľ alebo kamoš?Ako nazývate vašich chlapov ktorý sú rozvedeny?
1. máte spoku dieťa ( čiže o HAK si ešte nepočula)
2. bývaš ty u neho, čiže si TEBA ON nasťahoval na skúšku
3. nazývaš ho kamoš
Moja, snažíš sa byť akože " nad vecou " ale si v nezávideniahodnej situácií, lebo keď v "skúške" neobstojíš, vrátiš sa odkiaľ si prišla i s dieťaťom od "kamoša" na krku. Tak prestaň machrovať a buď rada, že ťa "kamoš" prichýlil, skús to tu trošku prelustrovať a pohľadať príspevky od mám samoživiteliek aby si mala predsavu o živote...
Povedz môj partner a hotovo. Môj sa durdí vždy keď ho otitulujem priateľ alebo partner, sme už manželia,ale mne to nejako vypadáva 😂 . Ale vždy sa opravím keď má upozorní. Ja s tým problém nemám, len som si ešte nezvykla ho tak oslovovať.
kebyže nenapíšeš svoj vek, myslím si, že to písala 15-ročná puberťáčka, tie majú kamošov. Nečudujem sa, že to chlapovi v jeho veku ide na nervy. Na druhej strane, ak chce zmeniť svoj status, mohol by si ťa zobrať, keď máte spolu aj dieťa, lenže to by váš vzťah musel asi vyzerať trochu inak. To dieťa ste si urobili načo, keď sa nemilujete? Kamošom ubziklo?
Hovori sa priatel.
@pralinka25 nie nerozumies jej, tebe sa nepaci slovo priatel, tak pouzivas partner. Jej sa ale nepaci nic, co pomenuva akysi blizsi vztah.
No mne pride, ze sa snazis byt velmi husta, ako mu odmietas prejavit lasku, uctu, vdaku. Nelubis ho, ako hovoris. V tom pripade nerozumiem, preco si si s kamaratom robila dieta 🤷 a uz vobec nerozumiem, preco s nim byvas. Trosku sa uvedom, akym prikladom pojdes svojmu dietatu? Ze je normalne zit vo vztahu bez lasky? Vo vztahu, kde len jeden z druheho cerpate? Ty byvanie a on neviem, snad by ta aj chcel mat rad, ale ked sa tvaris ako ladova kralovna, asi to nejde. Ale ked ste ozaj kamarati, predpokladam, ze s tym budes uplne v pohode, ak si raz donesie domov priatelku a teba jej predstavi ako kamaratku 😉
Autorka,dobre si prečítaj všetky odpovede a zamysli sa nad sebou. Neviem či sa iba snažíš byť silou mocou vtipná, ale nejde ti to. Presne ťa tu prekukli že sa snažíš byť akože hustá a pritom si v riti keď ťa tvoj "kamarát" vypoklonkuje aj s deckom z bytu.
Ja som s kamosom chodila na na kavu a pokecat. S kamosmi nespim a nemam deti. Mas 15 ked otca svojho dietata volas kamos?
Volala som ho moj muz aj ked sme este neboli zobrati 🤷 manzelstvo/hlbsi vztah zacina v hlave, nie na papieri. Nabuduce povedz, ze je to tvoj spolubyvajuci, to vas asi najviac vystihuje
Že kamos 🤣 Keby na mňa chlap povie že som jeho kamoška tak ma vystrie.
Tak ja mám kamarátov niekoľko, ale nespím s nimi a nerobím si s nimi deťmi 🤷♀️ nazývať tak niekoho, s kým žiješ, kto ťa živí, spíš s ním a máš s ním dieťa je pre mňa výsmech a urážka. Asi by bolo na čase odsťahovať sa, požiadať o striedavku a nechať ho, nech si nájde partnerku a vy ako kamoši môžete raz za čas zájsť do kina.
Neviem ako ty, ale ja osobne s kamošmi nebývam, nespávam a nerobím si s nimi deti..Pre mňa je to do času, kým sa vezmeme, partner..Mňa osobne by dosť urazilo, keby mňa on niekde tituloval ako svoju "kamošku"..A je úplne jedno, či je rozvedený alebo nie je..
aj dieta je na skusku?? preboha tieto dnesne "vztahy".... preco do tohto vzdy tahaju ludia najprv dieta a az potom skusaju.... to uz zajace maju lepsie vazby
Podľa mňa by bolo vhodné oslovovať ho :” jeden môj známy”…
Nie, ak mam s chlapom (a je uplne jedno, ze je rozvedeny, co to s tym ma spolocne?) dieta, tak nazyvat ho kamos je dost trapne.. ked ti slovo priatel nejde do ust, tak ho nazyvaj "otec mojho dietata"..
asi tak nejak a ako vobec sa nedivim, ze chyta nervy. ako by si sa citila ty, ak by ta predstavoval svojmu okoliu len ako kamaratku. tiez by ti to asi nebolo moc prijemne
Ja hovorím môj chlap
Ak vám to spolu funguje tak problém oslovenia je len kravina. Veď sa ho spýtaj ako ho máš iným predstaviť.
Ze kamos 🙄🙄🙄🙄🙄
Raz muzova krstna nazvala mna jeho kamoskou a ten po nej vybehol ako pes po udenom
Ja svojmu vravím "drahý" pred rodinou a známymi. On ma volá po mene alebo povie "moja". Inak o sebe vravíme ako "priateľ" "priateľka".
a skúsiť ho nazvať krstným menom ?
Ty mas dieta s kamosom? To akoby bol Len darcom spermii a dalej ho nepotrebujes. Teda vlastne ano, Este kvoli byvaniu.. 😁 necudujem sa, ze sa mu to nepaci...
Vies, ako sa oznacuje clovek, s ktorym zijes a zalozila si si rodinu? Partner. Ziaden kamos.
Tak ci onak, nikdy nebudem rozumiet, preco si ludia robia deti, co je asi najvacsi a najtrvalejsi partnersky zavazok, aky existuje, ale maju problem sa vziat..
Ja si myslím že ta serie ze ta este nepožiadal o ruku,..lebo sak tu predtým si vzal a bol ženatý .. vy ste len partneri tak ho z trucu voláš pred druhymi kamoš a tvaris sa ze nevieš co je na tom divné.
Takýmto štýlom ta skor kopne casom do riti ako si ta vezme.. 😛
Ja neviem co si ty za nechapavku, ved raz ti jasne povedal že mu to vadí (úplne pochopiteľne) a ty si ideš svoje ako pribrzdena.
@petamich mne to príde ze len chce byť nad vecou. Keby je tak nad vecou býva vo vlastnom a kamoš chodí ju nej na skúšku a nie naopak
Skôr si myslím ze ju hnevá ze jej na začiatku povedal budme kamoši a keď sa už pritrafiko dieťa, tak nezmenil jej "status" tak mu robí teraz naschvál a vila ho kamoš lebo jemu to vadí a mysli ze docieli ze sa s kamošky stane manželka a nielen kamoška-matka dietata