Ako nazývate vašich chlapov, ktorí sú rozvedení?
Priateľ je rozvedený už dlhšiu dobu, bývam unho a máme spolu aj dieťa a ako náhle ho nazvem či pred mojou rodinou alebo niečím iným že môj kamoš tak chytá nervy 🙈😂 Nechápem prečo mu to vadí 🙂 Však nieje to to isté či priateľ alebo kamoš?Ako nazývate vašich chlapov ktorý sú rozvedeny?
Tak ja deti s kamošmi nerobím. Neviem, asi by som ho teda nazývala menom, keď to.nemate vydiskutované.
Podla vsetkeho ako sa o nom vyjadrujes ho za svojho partnera nepovazujes, cize ho ani nelubis. Takze tvoje oslovenie kamos je v tvojom pripade spravne, len by si mohla byt k nemu aj uprimna.
Sranda je ze si zacala tym spravnym slovom. Priatel .. Cize ty vies ako to mà byt. Nezacala si temu ze kamoš .. ty ho tak len naschval volaš aby si ho potrapila. To ze je rozvedeny ale nema ziadny vyznam nic to na veci nemeni. Na tom ze ste partmeri zijete spolu mate dieta hoci na “ skušku.” On sa Asi nechce druhy x ženit a Preto ho volas tak aby si ho vytočila. Ocukrujes to tym “ kamoško najlepsi na svete.” Aby si bola chrumkava. A mohla sa tvarit nechapava ze sak ho tak pekne volaš. Mali by ste si ujasnit ci snim žijes ozaj len na skušku a mal by ti uz konecne povedat ze ta miluje. Alebo ty jemu. Ujasnit si co k sebe citite a ako chcete byt oficialne pomenovani pred druhymi. Alebo sa rozist Lebo kamošou mozes mat xx
Ja som prisla na konika dnes prvykrat. Prva tema - "ako vyzit z rodicovskeho?" Trapas ako Brno ale ok. No ale toto.... Ja neviem uz.. bud to vypnem rovno alebo skusim poldeci, mozno naskocim na tuto vlnu tu 😂
Ja nechapem ze ani rodicia ani skola nic nenaucili🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ze by si jedna dospela zena nedokazala v hlave upratat a zistit si rozdiel medzi priatelom (- to je ten co s nim byvam, spim s nim v zmysle sexualnom, drzim sa za ruky, bozkavam ho, varim mu, lubim ho, ludovo povedane frajer) a kamarat ( to je ten co s nim idem na kavu, netrtkam s nim, nebozkam ho, nedrzim ho za ruku, pomoze mi prestahovat gauc, poradim mi kde maju dobre pivo, ludovo povedane kamos) … mne pride ze sa len chces robit zsujimava lebo uz moj 7 syn vie ze kto je jeho “frajerka” a kto su iba” kamosky”, nevieme teda aky he vas realny vztah, ale ked sa lubite, byvate spolu, sexujete spolu, vravite si ze lubim ta tak je to jednoznacne pristel
Volaj ho Jožo, alebo ako sa volá...
Ale veď v predošlých vzťahoch má taktiež navyzavali len kamoškou 🙂a to som sa akože mala uraziť? Utkvelo to vo mne a nejde mi povedať už inak ako kamoš 🙈A bývať mám kde 🤗 aj sa kam vrátiť len toto je také na skúšku a čo sa týka dieťaťa tak to bol neviem či nešťastný omyl,alebo mu ušlo alebo už neviem ale dieťa som s ním neplánovala.. Lenže už je tu tak to beriem zodpovedne a aj keď sa rozideme nemyslím že budem banovať🙂 Jediného ktorého môžem nazvať pekne a s láskou je moje dieťa 🤗
Tak milujes svoje dieta, ale pre svoju zatrpknutost mu upieras milujucu rodinu, kde by vyrastalo v ozajstnej laske 😕 aky si ty mala vzorec z detstva? Mali tvoji rodicia pekny vztah?
@lindusss2016 Ako to myslíte pekný vzťah,Bez hádok a občas vulgarizmov sa to samozrejme neobišlo ale sú spolu vyše 30 rokov 🙈
Lenze ty si zjavne nemala plnohidnotny partnersky vztah s byvalymi.... a nemas vlastne ani teraz. To nam mnohe vysvetluje. No tebe to nepomaha. Mas ty vobec zaujem o vztah?
@ukulela Pod čím si predstavujete vy plnohodnotný vzťah?🙂
vztah, ked nemam problem priatela/partnera nazvat partnerom a vyjadrit mu naklonnost a cit slovnym spojenim"lubim ta", ktore sa zaklada na pravde?
Myslim, ci si doma videla lasku, nielen ze sa tolerovali. Ale ci si prejavovali naklonnosti, ci sa jeden o druheho starali. Vulgarizmy su vo vztahoch nepripustne, to moze deti poriadne pokazit
@lindusss2016 Žiadne prejavy neboli ani vyznania
A myslis, ze tak to je dobre? Nie je krajsie, ked dieta vidi, ze rodicia sa lubia, ze si mama vazi otca a naopak? Ze sa otec o svoju rodinu stara s laskou a nielen z povinnosti?
Tak ak som dobre čítala, on ma 45 rokov. Volať ho kamoš, keď spolu mate dieťa, je naozaj drzé, až trápne. Je to zrelý muž pre boha.
Tak ho volaj môj muž. Nie je to manžel, ale je to muž. Poznám ľudí čo zobrati nie sú, ale hovoria o sebe ako "môj muž ", "moja žena". Alebo len krstným menom ho predstavuj. Veď keď niekam prídete, je očividne, že ste spolu, že aj dieťa mate, predstav ho len menom. Ja muža nepredstavujem známym, s ktorými si ma tykať ako "môj manžel", ale normálne iba jeho menom. Predsa nikoho nezaujíma, či sme zobrati, keď spolu 20 rokov žijeme a vychovávame deti.
Predstavovať muža, s ktorým žiješ a máš dieťa ako kamoša o tebe nič pekne ľuďom nepovie. A on z toho vychádza ako somár, musí toho mat plne zuby.
Autorka, tak to si zle položila otázku. Mala si sa spýtať, ako máš nazývať chlapa, s ktorým máš dieťa, ale ináč k nemu vôbec nič necítiš, ani on k tebe, ste len spolubývajúci. A aj to len na skúšku. ☹️

@h2 aspon u nas ho ludia bezne pouzivaju tak ako pises ty, ale takisto ako pisem ja, ked na Teba niekto vybehne kvoli niecomu