icon

Ako nazývate vašich chlapov, ktorí sú rozvedení?

11. dec 2022

Priateľ je rozvedený už dlhšiu dobu, bývam unho a máme spolu aj dieťa a ako náhle ho nazvem či pred mojou rodinou alebo niečím iným že môj kamoš tak chytá nervy 🙈😂 Nechápem prečo mu to vadí 🙂 Však nieje to to isté či priateľ alebo kamoš?Ako nazývate vašich chlapov ktorý sú rozvedeny?

Strana
z4
ivik4
12. dec 2022

@h2 aspon u nas ho ludia bezne pouzivaju tak ako pises ty, ale takisto ako pisem ja, ked na Teba niekto vybehne kvoli niecomu

h2
12. dec 2022

@ivik4 Tak s tým som sa ešte nestretla, ale môže byť. Iný kraj, iný mrav.

beronsche
12. dec 2022

@ivik4 to bude len omyl, co zludovel.. . 🙂 Lebo, ak po niecom ides, ako pes po udenom, tak to hrozne chces.. 😉

vilma7
12. dec 2022

Tak ja deti s kamošmi nerobím. Neviem, asi by som ho teda nazývala menom, keď to.nemate vydiskutované.

0kristina0
12. dec 2022

Podla vsetkeho ako sa o nom vyjadrujes ho za svojho partnera nepovazujes, cize ho ani nelubis. Takze tvoje oslovenie kamos je v tvojom pripade spravne, len by si mohla byt k nemu aj uprimna.

miadi
12. dec 2022

Sranda je ze si zacala tym spravnym slovom. Priatel .. Cize ty vies ako to mà byt. Nezacala si temu ze kamoš .. ty ho tak len naschval volaš aby si ho potrapila. To ze je rozvedeny ale nema ziadny vyznam nic to na veci nemeni. Na tom ze ste partmeri zijete spolu mate dieta hoci na “ skušku.” On sa Asi nechce druhy x ženit a Preto ho volas tak aby si ho vytočila. Ocukrujes to tym “ kamoško najlepsi na svete.” Aby si bola chrumkava. A mohla sa tvarit nechapava ze sak ho tak pekne volaš. Mali by ste si ujasnit ci snim žijes ozaj len na skušku a mal by ti uz konecne povedat ze ta miluje. Alebo ty jemu. Ujasnit si co k sebe citite a ako chcete byt oficialne pomenovani pred druhymi. Alebo sa rozist Lebo kamošou mozes mat xx

mirka438
12. dec 2022

Ja som prisla na konika dnes prvykrat. Prva tema - "ako vyzit z rodicovskeho?" Trapas ako Brno ale ok. No ale toto.... Ja neviem uz.. bud to vypnem rovno alebo skusim poldeci, mozno naskocim na tuto vlnu tu 😂

bielavila
12. dec 2022

Ja nechapem ze ani rodicia ani skola nic nenaucili🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ze by si jedna dospela zena nedokazala v hlave upratat a zistit si rozdiel medzi priatelom (- to je ten co s nim byvam, spim s nim v zmysle sexualnom, drzim sa za ruky, bozkavam ho, varim mu, lubim ho, ludovo povedane frajer) a kamarat ( to je ten co s nim idem na kavu, netrtkam s nim, nebozkam ho, nedrzim ho za ruku, pomoze mi prestahovat gauc, poradim mi kde maju dobre pivo, ludovo povedane kamos) … mne pride ze sa len chces robit zsujimava lebo uz moj 7 syn vie ze kto je jeho “frajerka” a kto su iba” kamosky”, nevieme teda aky he vas realny vztah, ale ked sa lubite, byvate spolu, sexujete spolu, vravite si ze lubim ta tak je to jednoznacne pristel

matafich
12. dec 2022

Volaj ho Jožo, alebo ako sa volá...

autor
12. dec 2022

Ale veď v predošlých vzťahoch má taktiež navyzavali len kamoškou 🙂a to som sa akože mala uraziť? Utkvelo to vo mne a nejde mi povedať už inak ako kamoš 🙈A bývať mám kde 🤗 aj sa kam vrátiť len toto je také na skúšku a čo sa týka dieťaťa tak to bol neviem či nešťastný omyl,alebo mu ušlo alebo už neviem ale dieťa som s ním neplánovala.. Lenže už je tu tak to beriem zodpovedne a aj keď sa rozideme nemyslím že budem banovať🙂 Jediného ktorého môžem nazvať pekne a s láskou je moje dieťa 🤗

lindusss2016
12. dec 2022

Tak milujes svoje dieta, ale pre svoju zatrpknutost mu upieras milujucu rodinu, kde by vyrastalo v ozajstnej laske 😕 aky si ty mala vzorec z detstva? Mali tvoji rodicia pekny vztah?

autor
12. dec 2022

@lindusss2016 Ako to myslíte pekný vzťah,Bez hádok a občas vulgarizmov sa to samozrejme neobišlo ale sú spolu vyše 30 rokov 🙈

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
ukulela
12. dec 2022

Lenze ty si zjavne nemala plnohidnotny partnersky vztah s byvalymi.... a nemas vlastne ani teraz. To nam mnohe vysvetluje. No tebe to nepomaha. Mas ty vobec zaujem o vztah?

autor
12. dec 2022

@ukulela Pod čím si predstavujete vy plnohodnotný vzťah?🙂

petamich
12. dec 2022

@mirka438 daj tomu sancu 🙂 len to chce obcas vela vina alebo riadny filter 🙈

ukulela
12. dec 2022

vztah, ked nemam problem priatela/partnera nazvat partnerom a vyjadrit mu naklonnost a cit slovnym spojenim"lubim ta", ktore sa zaklada na pravde?

lindusss2016
13. dec 2022

Myslim, ci si doma videla lasku, nielen ze sa tolerovali. Ale ci si prejavovali naklonnosti, ci sa jeden o druheho starali. Vulgarizmy su vo vztahoch nepripustne, to moze deti poriadne pokazit

autor
13. dec 2022

@lindusss2016 Žiadne prejavy neboli ani vyznania

lindusss2016
13. dec 2022

A myslis, ze tak to je dobre? Nie je krajsie, ked dieta vidi, ze rodicia sa lubia, ze si mama vazi otca a naopak? Ze sa otec o svoju rodinu stara s laskou a nielen z povinnosti?

mamutka
13. dec 2022

Tak ak som dobre čítala, on ma 45 rokov. Volať ho kamoš, keď spolu mate dieťa, je naozaj drzé, až trápne. Je to zrelý muž pre boha.
Tak ho volaj môj muž. Nie je to manžel, ale je to muž. Poznám ľudí čo zobrati nie sú, ale hovoria o sebe ako "môj muž ", "moja žena". Alebo len krstným menom ho predstavuj. Veď keď niekam prídete, je očividne, že ste spolu, že aj dieťa mate, predstav ho len menom. Ja muža nepredstavujem známym, s ktorými si ma tykať ako "môj manžel", ale normálne iba jeho menom. Predsa nikoho nezaujíma, či sme zobrati, keď spolu 20 rokov žijeme a vychovávame deti.
Predstavovať muža, s ktorým žiješ a máš dieťa ako kamoša o tebe nič pekne ľuďom nepovie. A on z toho vychádza ako somár, musí toho mat plne zuby.

h2
13. dec 2022

Autorka, tak to si zle položila otázku. Mala si sa spýtať, ako máš nazývať chlapa, s ktorým máš dieťa, ale ináč k nemu vôbec nič necítiš, ani on k tebe, ste len spolubývajúci. A aj to len na skúšku. ☹️

Strana
z4