icon

Ako nepolaviť tyranovi?

anonym257
13. feb 2016

Dobry den,potrebovala by som poradit ako odist od patrnera ktory ma psychicky nici, vulgarne nadava,ponizuje....viac krat ma aj udrel...stale to otoci proti mne ze to dom ja ta zla a keby som nerobila to co robim bol by kludny...aj detom nadava a tiez ich udre...chcem odist ale bojim sa ze ked pride prosit zase ma zlomi uz sa to par krat stalo...za odpovede vopred dakujem

Strana
z2
majka99999
19. feb 2016

@anonym257 samovrazda je len a len jeho zodpovednost. Nedaj sa tym ovplyvnit.

cacianka
22. feb 2016

to sú len reči nevyrovnaného chlapa, ktorý stratil svojho fackovacieho panáka - teba a deti. len vydiera, ubližuje ti aby dosiahol svoje. myslíš že kolegu by mohol byť, hučať na neho, nadávať mu ? alebo nejakému susedovi ? veru nie, schytal by to poriadne po papuli, ale na teba si dovoľovať veru môže lebo cíti že i slabá a ustúpiš. aj môj ex ked na mňa , chytil ma za vlasy a pod krkom, kričal a vyčítal mi pomaly aj zlý dátum v kalendári - najprv som bola v šoku, bála som sa, ale potom som nejako nabrala odvahu a silu, aspoň navonok a veľmi nahlas,s krikom a nadávkami som sa do neho pustila, že má držať hubu, nehučať na mňa , že nie som bárjaká pi.. z bordelu ktorú oje.., že ani nevie akých ľudí poznám, že či chce pitovcov alebo sýkorky aby mu hubu zmalovali tak že v živote nezje ani mleté mäso, že ho budú krmiť sondou. no také divadlo som mu zahrala, že ani 3 národné umelkyne by mi nestačili, jak som sa rozbehla. od šoku a jedu treskol dverami a už si na mňa nedovolil. skoro som skolabovala od šoku, čo som vyviedla, triasla som sa niekoľko hodín, ale pomohlo ! netvrdím že to máš urobiť aj ty, lebo neviem ako je tento tvoj hrdina dub stroj nastavený, ale nedaj sa, kľudne mu pohroz že poznáš niekoho kto mu vysvetlí čo a ako. ved nemusí vedieť že len blafuješ .... 😀

anonym257
autor
23. feb 2016

Zatial sa drzim len psychiku mam strasne slabu....obdivujem tie zeny co odisli a nic neriesia

tinapa
23. feb 2016

Urobila si to najlepšie, čo si mohla.. Všetky ti držíme palce a myslíme na teba..

timea7
24. feb 2016

@anonym257 neber mu mobil, nereaguj na jeho SMS, bolo by najlepšie, keby si ich ani nečítala, ale zase je dobré, ak by boli výhražné, si ich uložiť. Ak sú deti jeho, daj si ich zveriť do tvojej starostlivosti, obráť sa na najbližšie krízové centrum, aspoň telefonicky, oni ti poradia lepšie. Držím ti palce, aby si postupne nadobudla stratené sebavedomie a mala kľudný život. Si silnejšia, ako si myslíš a ak ti môžem nejakú energiu virtuálne poslať, tak ti ju posielam. Drž sa.

anonym257
autor
6. mar 2016

Velmi pekne Vam dakujem vsetkym za podporu...zatial sa drzim aj ked niekedy ma este prepadaju myslienky...ci by sa naozaj nemohol zmenit tak ako mi pise a prosi aby som sa vratila..ale to ma urcite casom prejde

barbiebarbora
6. mar 2016

@anonym257 drž sa, viem, aké je ťažké toho človeka ignorovať, nedať mu znova šancu, ale ver, že robíš to najlepšie, čo môžeš. Bolo by dobré, ak by si zašla za psychiatrom a povedala mu, že si bola týraná. Nasadí ti nejaké tabletky, ktoré ťa uvoľnia z toho napätia, ktoré prežívaš. Existujú tak tiež linky pre týrané ženy, kde ti poradia stredisko, s ktorým môžeš osobne všetko to, čo si prežila prediskutovať. Tak isto ti bezplatne poradia vo všetkom, čo a ako máš urobiť, vybaviť atď. A hlavne to budú okrem rodiny jediní ľudia, čo ťa pochopia.
Ten človek sa nikdy nezmení. Veď to určite poznáš, že aj sa občas kajal, vždy sa vrátil k svojmu hroznému správaniu. Je ťažké si to priznať, ale možno si ani nikdy neuvedomí to, ako ti ublížil. Je to chorý človek, ktorý sa nedá vyliečiť. Buď rada, že žiješ a aj keď tieto dni sú pre teba veľmi ťažké, príde deň, kedy sa každým dňom budeš cítiť lepšie a lepšie.

katka1981
6. mar 2016

@anonym257, nie si slaba, pretoze si odisla!!!! Telefon mu neber, a urcite by som ho sla udat. Drzim palce!

tinapa
6. mar 2016

Na 99% by sa nezmenil. Nevolaj mu...nepíš mu. Musí si sám uvedomiť, že sa musí liečiť. On sám potrebuje pomoc, lenže od teba ju neprijal, a teraz by ti to ani neprospelo, keby si mu aj chcela pomôcť. Takže držím palce, vyrozprávaj sa psychológovi, psychiatrovi alebo kamarátkam, linke dôvery...ale nepchaj do seba chémiu, skús prírodné veci.,baldrián na upokojenie a dobrý spánok..a pod. 🙂

charity
6. mar 2016

@anonym257 1/ Co je na nom take uzasne, ze Ta to lame k navratu? Bez srandy... To nirco Ta k nemu vracia spat.
2/ Pocula si uz nieco o spoluzavislosti? Tak si to nastuduj, ci sa Ta to netyka a ci to nie je dovod preco mu davas sance.
3/ Bojis sa, ze podlahnes prosikaniu. Tak chod na No contact. Cize ziadny kontakt. Tak nema sancu Ta prosikat... Zablokuj ho v telefone, na internete, varuj vsetkych okolo, ze o nom nechces pocut...
4/ Zozen si dobreho psychologa. Skus napriklad v Majaku na Karpatskej v Bratislave.
5/ Spis si zoznam najvacsich svinstiev co spravil a v krize si ho citaj.
6/ Knizka Ked odchadza partner Ti pomoze s radami ako sa odputat citovo od exa.
7/ V krize nevolaj exa, ale poucenu kamosku, nech Ti rozhovori navrat k nemu. Alebo volaj 0800212212. Su na take telefonaty zvyknuti... ;)
8/ Urob si zoznam aktivit pre pripad krizy: upratovanie, mlakovanie nechtov,... ktore budes robit v krize namiesto toho, aby si ho kontaktovala...

Ak chces, napis mi IP, ak budes potrebovat pomoc a podporu.

tinapa
24. júl 2019

@anonym257 Narazila som na túto diskusiu, kde som prispela aj ja.. Chcela by som vedieť, ako sa máte?

mother221
8. jún 2020

Vyser sa na neho. Ja som tiez jak hlupa tomu svojmu davala sance a nakoniec ked som uz mala vsetko nachystane na utek ma vyhodil z domu a k syncekovi ma odmieta pustit. Musim cakat ako rozhodne sud. Nedovol aby si musela potom bojovat o deti. Vyser sa mu na hlavu, nevazi si ta

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cacianka
8. jún 2020

@miriam11 4 romy stare

cacianka
8. jún 2020

@cacianka roky

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cacianka
9. máj 2021

Uz ubehol dlhý čas. Si v poriadku, ste ok ?

nikuska744
9. máj 2021

@anonym257 ako to nakoniec dopadlo? Si konečne šťastná?

Strana
z2