Ako neuraziť 70-ročného?
Ahojte, chcem sa spytat, mame 70 rocneho uja, a dnes zacal dvihat moju 11mesacnu dceru, ledva sa prito udrzalna nohach a ked ju pokladal na zem skoro stratil rovnovahu a bol by na nu spadol, ako mu povedať aby ju nedvihal kedže sam sa ledva drzi na nohach, aby sa pritom neurazil podotykam deti nikdy nemal takze o ziadne sa ani nestaral ani vychova nic, takze s nimi nevie ani pracovat ani nema reflexy ani cit k nim
@azurova99 ja by som to neriešila ci sa urazí.... Ide ti o dieťa alebo o neho? Tak sa podľa toho zariad... Mne by bolo dôležité moje dieťa... A by som normálne povedala ze si neželám aby ho dvíhal ze nie je najmladší a nechce aby sa zbytočne niečo zlé stalo... Toľko.... A ci to už pochopí urazí alebo co.. Tak by ma nezaujímalo... Pozeraj hlavne na svoje dieťa.. 🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@azurova99 tak ak sa za vsetko uraza potom je to uplne jedno ..hocijak povies urazi sa tak ci tak.. neboj on sa odrazi.. a ak nie..je to jeho problem
@andreafa napísala že býva s ním, nie že býva u neho..
@jana_eyre_2 a to je aky rozdiel? 😂
@andreafa no že môže bývať aj on u nej vieš 😉
@azurova99 povedala by som mu, nech si sadka, a ja mu dcéru podám na kolená

@azurova99 radsej nech sa ujo urazi, nez by mal zadlavit dieta! Ponukni mu nech si sadne, ze mu ju das na kolena....