icon

Ako nezabiť muža

lila1988
15. okt 2018

Baby, v poslednej dobe stale vrieskam po muzovi, je mi to luto, ale ked on ma tak neskutocne vie vytacat, ze to nie je snad mozne. Samozrejme, ze ma nahnevaju blbosti, ale moje vytacanie je uz prekypenie pohara. Napr. dnes. V noci isiel so psom, dohodli sme sa, ze vynesie domov zeleninu z auta, rano pozeram do chladnicky, ona prazdna. Kedze sme dostali cukety, vravim mu, aby mi najvacsiu hodil do auta, ze tu dam rodicom, lebo to nemame sancu spracovat. Otvorim auto, tam najmensie, pritom cuketu ani neje, cize tam nebol umysel si ju nechat. Mal sa zastavit za jednym panom, ktoremu som volala, ze za 15 minut za nim pride, on sa cestou zastavil u ineho znameho a este mi zlozil, ked som mu vynadala, ze je nezodpovedny. Co s nim, zijeme spolu 10 rokov, takto ma nikdy nestval.

andy241
16. okt 2018

@lila1988 musim sa po nociach ucit na rigorozne skusky, lebo pri malom sa inak skoro neda, tak mu pisem nech mi kupi monster ked pojde z prace lebo som si zabudla penazenku ked som sla von s malym...teraz pridema monster nema! Ano ja viem javi sa to ako hlupost ale ten spolah...!!!!

saslavka73
16. okt 2018

@andy241 Ty by si nezabudla však?☹ Zober to tak, že tieto nápoje sú strašne nezdravé. Má ťa tak rád, že nechce aby si to pila, resp. chce aby si si išla k nemu ľahnúť.

andy241
16. okt 2018

@saslavka73 to neviem predpokladat ale napriklad rifle som mu nezabudla oprat co ma rano poprosil...och ale asi mu ich zabudnem ozehlit

saslavka73
16. okt 2018

@andy241 To prežije.

andy241
16. okt 2018

@saslavka73 potrebuje ich na zajtra vecer tak uvidime 😂😂😀😂

pininka
16. okt 2018

@andy241 poznáme, napíšem mu zoznam čo má kúpiť,lebo on ma chce veľmi odbremeniť od nakupovania a polovicu veci zo zoznamu nedonesie. No čo dodať.

andy241
16. okt 2018

@pininka ale tam vidiet aspon volu pomoct 😀

enuliek
16. okt 2018

@evalin88 no na nete je vtipne video muzsky verzus zensky mozog 🙂

saslavka73
16. okt 2018

@enuliek Mne najviac páči tá krabička v ktorej nie je nič.🙂

pininka
16. okt 2018

@andy241 áno bola je, no my nemáme obchod tu kde byvame, takže som dosť závislá od toho čo nakúpi. A xkrat som mu vravela že mne nevadí ísť s ním nakupovať, aspoň som medzi ľuďmi,navyše doma má málokedy napadne všetko čo chcem kúpiť. Ale on nie, on ide nakupovať sám. Som mu povedala,že prestávam variť a nech vari on z toho čo kupuje.

loliki
16. okt 2018

@lila1988 A ked si to po sebe precitas po 24 hodinach, nepripada ti to trapne? Nad takymito vecami sa rozculovat? Ty si v poriadku? Nemas PMS? Dobre, rozculila si sa, aj inym sa to stáva, tak to treba vytrúbit do celého sveta? Existuje aj modrastrecha, ale tam chlapy nekydaju na svoje partnerky.

pasikavamacka
16. okt 2018

aj moj je strasne zabudlivy, vsetko mu treba 100x hovorit, aj tak to zabudne, niekedy ma tym privadza do nepricetnosti. nevidi veci, ktore ma pred nosom, napr. nevie najst v chladnicke paradajky, kym mu ich nevylozim pod nos, Snazi sa na tom pracovat ale taky bol cely zivot, je zabudlivy, nesustredeny.

anjika44
16. okt 2018

No ja napríklad sa muža opýtam, že či chce na večeru praženicu a on sa ma o dve minúty opýta, že čo bude na večeru 😲 Vtedy ma ide 😈

0silvia0
16. okt 2018

@saslavka73 ale ja som pôvodne písala @eliska13, kde ona píše že každý víkend chodia na výlety a preto nestihnú upratovanie. Ja som reagovala na jej diskusný príspevok, neviem prečo odo mňa ty chceš argumenty na "trávenie času obmedzené na výletovanie". Toto nie je moja myšlienka, ani môj názor, a ani ja osobne každú sobotu výletovaním netrávim, takže ja nemám potrebu niekomu vysvetľovať trávenie voľného času, nech si ho každý trávi tak ako uzná za vhodné 😉

0silvia0
16. okt 2018

@pupavocka101 no teraz neviem, čo si mne osobne tvojim príspevkom chcela povedať, nejako som asi nepochopila, sorry.

saslavka73
16. okt 2018

@0silvia0 V pohode. Len som podotkla, že sú aj iné činnosti v rodine, ktoré možno považovať za trávenie času s rodinou.
To je moje osobné vnímanie dnešných dní, papáme zdravo, športujeme, cvičíme a cez víkend výletujeme. Všetci toto robia?😲
Resp. kto tak nečiní nie je ok.

0silvia0
16. okt 2018

@saslavka73 no ale to ja viem, že sú aj iné činnosti v rodine. Tak ja neviem, možno ľudia, ktorí bývajú v bytoch a nemajú záhrady, každý deň výletujú, čo ja viem? Ale ako písala eliska, tak asi aj áno...
Ale mne to akosi žily netrhá, keď niekomu vyhovuje každý víkend výletovať, nech sa páči, to už je každého osobná vec ako čo komu vyhovuje.

saslavka73
16. okt 2018

@0silvia0 Proste to bola len taká moja úvaha.

0silvia0
16. okt 2018

@saslavka73 no a ako rada tráviš čas s rodinou ty?

saslavka73
16. okt 2018

@0silvia0 My máme každý svoje záujmy. S mužom som stále v robote. Sú síce dni keď ho nevidím, ale sú dni keď sme stále spolu. Radi napr. nerobíme nič. Sme spolu doma, rozprávame sa, smejeme sa spolu, varíme spolu, upratujeme spolu, otvoríme si fľašku a tak.

eliska13
16. okt 2018

@0silvia0 kancelárska, ale aj behá po stretnutiach nesedí len na zadku aj cestuje nie každý deň, ale casto.Vies čo úprimne Ti poviem, že ak by robil týždňovky viem, že bude všetko na mne tak to spravím, vybavím, ale my žijeme akoby tie týždňovky robil🙂výletom myslím to, že nesedime cez víkend doma les, turistika, bicykel.To sa aj nakopia veci, ktore treba vybavit, kupit.. pneumatiky prezut, synov zápas, nieco v zahrade spravit, svokrovcom pomoct nie je to, ze 2 dni vikendu ruka hore🙂To, že zarobí to mu neberiem vieš ja som v tomto veľmi protivna uvedomujem si to... teda, keď tam trávi celé dni tak je aj zaplatený veď iné nemusi.... na rodičovskom sa ma minule jedna mamička pytala a vy ste sama so synom?prišlo mi to úsmevné aj smutne.Áno asi mu závidím, že nemusí v hlave držať čo kúpiť na desiatu, a tých ďalších xy veci, ktoré mamy musia,mali by..žiaľ mám okolo seba asi zlú vzorku mužov ktorí sa aj venujú, aj zarobia, aj občas navaria.Ale áno uhol pohľadu už som počula od známej, ze čo sa sťažujem, že ešte by sme mohli obaja robiť dlho a víkendy variť a upratovať ako ostatní.Len vždy to podotkne taká čo jej muž robí do 16 a ešte aj deti vyzdvihne.Mas pravdu treba hľadať to dobre len niekedy má toho človek plné zuby a tiež by chcel vyložiť nohy hore a dajte mi všetci pokoj

eliska13
16. okt 2018

@0silvia0 nepíšem, že nestihneme upratovat, ale, že víkend je náš spoločný čas, tak nebudem gruntovat pol dňa

maminuska
16. okt 2018

@0silvia0 presne tak , aj ja som už po rokoch nad vecou nad mnohými vecami a z mnohých si robíme srandu ..včera sme išli s mužom autom , neskutočne ma serie že volant drží jednou rukou v plnej premávke ..mu vravím , kedy ťa objednám k neurologovi ? Manžel prečo ? No dostal si zrejme mrtvicu a ochrnula ti pravá ruka.

saslavka73
16. okt 2018

@eliska13 Deti vyrastú, zmiznú z domu, nebude čo upratovať a vyložíš si nohy až ti bude clivo.😉

maminuska
16. okt 2018

K tomu zabúdaniu .. môj manžel niekedy zabudne a niekedy to regulérne odignoruje a jeho odpoveď je " no tak ma zabi " a vtedy mám chuť ho naozaj niekde zakopať.

0silvia0
16. okt 2018

@eliska13 jasné, chápem, ja tiež nie som zaťažená na aktivity "poďme celá rodina stráviť sobotu upratovaním". Ja zasa mám okolo seba vzorku hrozných mužov, mne zasa ten môj pri nich pripadá ideálny 😎 Hoci chodí domov len na víkendy a všetko je na mne, ale ja to zas vôbec tragicky neberiem, zvykla som si. Viem, že ani on to nemá ľahké, každý týždeň stráviť hodiny cestovaním aby s nami bol aspoň cez víkend.

0silvia0
16. okt 2018

@maminuska no môj muž má zas roky v hlave zabudovanú gps nasmerovanú domov. Keď máme cestou vybaviť 3 veci, on vybaví jednu a gps v hlave ho naviguje domov a už sa šinie rovnou cestou domov a tie ďalšie 2 veci sú v momente z hlavy preč. Tiež ma nikdy nenapadne sa na neho hnevať, ale na križovatke/kruháči začnem navigovať: Lidl, lidl, lidl, lidl, až kým neodbočí na stanovište č. 2. Inak by sme sa zasa ocitli doma.

eliska13
16. okt 2018

@lienka_snehulienka ty si len na začiatku ono všetky tieto nezhody, pocity krivdy kto čo robí a nerobi vždy začnú až, keď príde dieťa.najst balans medzi tým je asi to najdôležitejšie.Nie taká deľba u nás nejde kvôli tomu, že príde pred 19 už fakt nemám chuť vecer, aby tu vysával, ale čo sa dá už presuvam

saslavka73
16. okt 2018

@0silvia0 Aspoň vieš, že jeho cesta je úplne jasná.

evalin88
17. okt 2018

@veronicka88 mne sa na tom mojom lubi.. ze nepovie.. nemusis to pisat zapamatam si to.. ale presny opak.. obcas ked sa bavime.. zrazu povie.. prepac nevnimal som ta a tak.. ze ma vzdy upozorni