Ako ochrániť majetok pred gamblerom manželom?
Dobrý deň, mám manžela gamblera. Sme zosobášení, ale byt v ktorom bývame je napísaný na neho (nie je v BSM) nakoľko ho kúpil pred uzatvorením manželstva ale hypotéku už splácame spoločne niekoľko rokov, z účtu napísaného na neho, pričom na daný účet chodí aj moja výplata. Ako ochrániť majetok pred ním? resp. môžem napísať byt na mňa polovicu a druhú polovicu na jeho sestru a popritom spísať dohodu s jeho sestrou, že byt je jeho?
mamičky na modromkoníku úradujú, autorka nie je zároveň manželkou, nehľadám tu komenty či som ostrá ceruzka alebo nie ale možno reálnu skúsenosť. Ak nemáš, radšej sa choď baviť s detičkami.
@werci89 ale žiaľ baby majú pravdu, ešte dnes zriadiť vlastný účet, bez prístupu manžela, z neho platiť splátky hypo, nech tam on posiela na chod domácnosti, vybavené za 20min a nečakať, že jedným tlačitkom zostanú na ulici..
Ako písal @maranco podať žiadosť a keď už dlhy sú tak riešiť kataster najlepšie zajtra..
Je to chorý človek, gambletstvo sa žiaľ nedá liečiť, už bude vždy abstinujúci gambler, treba pochopiť vážnosť situácie..
Povinné finančnú gramotnosť do základných škôl. Pre pána prečo niekto spláca cudziu hypotéku, nemá vlastný účet, dáva peniaze gamblerovi....
Táto téma nemôže byť reálna,veď hneď v úvodnom príspevku autorka píše,že "Mám manžela gamblera ..., hypotéku splácanie už niekoľko rokov..." A zrazu vlastne ona nie je tá manželka,no to určite 😅 a dorazila ma otázka,čo je čudné na tom,že splácajú spoločne hypotéku na JEHO byt 🤣 takže buď sa tu niekto len zabáva na rozdúchavaní vášní alebo je autorka totálne hlúpa a finančne negramotná 🙂
mamičky ukludnite sa, nenapadlo vam, (asi nie, kedze vasa mozgova kapacita siaha asi tak po okraj stola) ze sa pytam v prospech niektoho a nie je to konkretne moj pripad
@sidicek vraví mamička yes 👍
@werci89 my máme mať vestecku guľu ze nás málo napadnúť ze sa nepýtas za seba?
To podľa čoho nás málo napadnúť?
Uvodny prisp aj tvoje odpovede boli za teba predsa.
Prečo tu urážas ženy?
Keď tvoja mozg kapacita siaha mimo stôl, načo zakladas diskusiu, nevieš sama kamoške poradiť?
Táto téma nemôže byť reálna,veď hneď v úvodnom príspevku autorka píše,že "Mám manžela gamblera ..., hypotéku splácanie už niekoľko rokov..." A zrazu vlastne ona nie je tá manželka,no to určite 😅 a dorazila ma otázka,čo je čudné na tom,že splácajú spoločne hypotéku na JEHO byt 🤣 takže buď sa tu niekto len zabáva na rozdúchavaní vášní alebo je autorka totálne hlúpa a finančne negramotná 🙂
@lucylaw A, B aj C je spravne. Mna udivuje ako moze existovat clovek ako autorka, ktora sa tu doslova odbavuje na komentaroch k teme, ktora ak by bola pravdiva tak hranici s ludskou debilitou...tak ako aj autor temy.
@werci89 píšeš v prvej osobe a my si máme domyslieť, že riešiš niekoho iného, vieš čo radšej už nepíš.
Hanbí sa keď jej to všetko dochádza, tak jednoduchšie je sa skryť za kamošku ktorá nemá internet.
A ty teda dieta nemas? V inej teme si pisala, ze mas. Ked uz tu teda tak urazas mamicky..
A kam siaha tvoja mozgová kapacita? Najskôr napíšeš v prvej osobe hluposti, nedodáva, že sa opýtať za známu a potom, keď ti tu vysvetlia, že si vlastne blbá, tam otočiť a zrazu to nie si ty. Ty si úplne na spodku tej kapacity....
@katica06 súhlasím to je iny vysoky level toto trpieť a obdarovať, povedala by som, ze žena tiež nemá rozum, najlepšie ako ochrániť všetko je rozviesť sa s gamblerom byt je celoživotná výhra
@zuzubb007 ale ona ho isto ľúbi a verí mu do posledného slova, lenže z chlapa sa nestal gambler z večera do rána.
Ani som nepostrehla či sa vôbec lieči alebo veselo hrá ďalej.
@mk22 spláca mu hypo, byt je jeho, jej plat ide na jeho účet, z ktorej platia aj hypo a on je gambler. Žasnem.
@martinadomianova a napísala ze naša mozg kapacita siaha po okraj stola.
Neviem co chcela čítať 😃
@martinadomianova a napísala ze naša mozg kapacita siaha po okraj stola.
Neviem co chcela čítať 😃
@mk22 škoda míňať energiu na také tupelo
@werci89 to je na Tom divné že ten byt je len jeho a hypo platíte spolu..... Keď spolu nech napíše polovicu bytu na teba logicky.... Toto je na Tom nepochopiteľné
@zanka777 no ale ja celkom nechapem co splaca ona ked ten byt nadobudol muz pred manzelstvom?o tom ze brali nehake hypo rec nie je. A ked manzelia nie su tak nech odide od neho.
Ja sa nestačim cudovat aki su niektori ludia v takych veciach doslova hlupi.Ved by som na autorkinom mieste ani nevedela kludne spavať.Ani sa nenazda a moze byt na ulici s holou....
Ja sa nestačim cudovat aki su niektori ludia v takych veciach doslova hlupi.Ved by som na autorkinom mieste ani nevedela kludne spavať.Ani sa nenazda a moze byt na ulici s holou....
@janinah a ešte sa nechápavo pýta, čo robí zle? A potom vlastne sa urazí, lebo sme tak tupé, že nevieme, že to nie je jej situácia..

mamičky na modromkoníku úradujú, autorka nie je zároveň manželkou, nehľadám tu komenty či som ostrá ceruzka alebo nie ale možno reálnu skúsenosť. Ak nemáš, radšej sa choď baviť s detičkami.