Ako odhaliť neveru partnera?
ahojte mozno to je trapne ale neviem prečo si myslim že medzi mojim partnerom a jeho kolegynou niečo je . možno si to namyslam ale mam taky pocit neviem to vysvetlit ale taky vnutorny pocit niečo sepka že ma s nou niečo , samozrejme sa ho to pytam ale povie že som ziarliva a že snou nic nema . ale ona mu pise take pekne smsky. že dobru nocku ako zajtra v praci na ktoru ma prist a prajem pekne snicky . alebo že ho oslovi mojko a tak tak sa ma spravat jedna kolegyna?
@cecil36 nie asi, ale urcite...moj prispevok je ako vytrhnuty z kontextu, klufla som to len tak, lebo sme sa o tom akurat bavili vcera s partnerom a nemala som cas, takze som narychlo pritakala dai...mas pravdu, clovek sa nie raz pozastavi nad tym, s kym ho vlastne partner podvadza, ved ta je tucna, skareda, nizka atd...skor som to myslela na zeny, ktore hovoria, ze nestihaju sa o seba starat a vecer padaju od unavy do postele bez akejkolvek chuti...a potom sa stazuju, ze muz hlada inde...
No esteze nie vsetci su tu naivni s cierno-bielym videnim🙂
... na tvojom mieste by som skor riešila seba. Píšeš že večer padáš od unavy a nemáš čas sa o seba postarať. Zaves manželíkovi detičky na par hodin týždenne na krk a urob si čas pre seba, uvidíš čo sa začne vtedy premietať v jeho hlave. Prečo tá zmena. Nerieš jeho kolegynu ale váš vztah, ak uvidíš že nejaví väčší zaujem o teba a rodinu možno vtedy by som sa začala obavať ale sms ešte nič nezanamenaju. Ja som sa rozviedla lebo moj ex bol úžasne lahostajný voči mne voči rodine a ešte mnoho dalších vecí tam bolo ako alkohol, ja som to už nezvladala sama a žial alebo chvalabohu som sa znovu zalubila . Velakrat predtym som myslela na to že to už je nad moje sily a že toto určite skončí rozvodom ale ani vo sne by ma nenapadlo že prave ja budem neverna, lenže o čo bolo moje prekvapenie väčšie ked som sa odstahovala s detmi z domu - jeho reakcia bola že je mu jedno či si deti vezmem alebo ostanu s nim- a po asi 5mesiacoch nas rozviedli a hned o 3dni mal doma svoju kolegynu z práce aj s jej dvoma detmi. Až vtedy som pochopila všetko čo sa dialo okolo mna a že on ma podvádzal ovela skor než ja jeho. ON na roky ja asi 2mesiace z toho mesiac o tom vedel lebo ja som sa k tomu postavila ako "chlap" a povedala to narovinu. A teraz si vyber čo je horšie čo je lepšie. S priatelom sme 3roky k detom sa správa lepšie ako ich vlastny otec ku ktorému chodia len sporadicky a s nie velkým nadšením. Zato on za tie 3roky prestriedal asi 3"vztahy".
Ja som u svojho ex nevidela náznak nevery žiadne sms, žiadne telefonaty, žiadne služobky a pod. a predsa tam nevera bola, moj terajší priatel pracuje v uzkom kolektive kde su vztahy suprove a ja mu to len prajem pretože robiť 12hod denne medzi ludmi s ktorými si nesadneš a nekomunikuješ nieje velmi prijemna predstava pre žiadneho človeka. Bežne mu chodia síce od nadriadeneho smsky ako moje srdiečka moje diviačiky a toto posiela aj kolegynkam, kolegyne mu volaju aj večer ked niečo potrebujú a hocikedy sa pekne nasmeju pri tych telefonatoch ale ide o to ako ti to poda partner. Ten moj mi vždy zreferuje čo bolo ako bolo , opýta s ana moj nazor a takto potom nemam dovod niečo si namyslať. Kolegov mu poznam boli sme spolu aj na rodinnej akcii a chysta sa chatova akcia takže všetko je to o komunikacii. Moj priatel je v práci denne 12hodin a chod domacnosti je na mne ale pride domov a vystíska nás vybozkava a vysloví čarovnu formulku konečne som doma, pochvalí skvelu večeru a podakuje za všetko čo robím. Vždy si urobi cez víkend jeden volný den ktorý trávi len s nami. Skús to takto zhodnotiť aj ty z každej strany. A držím palce aby to ozaj bolo len tvoje klamne podozrenie.
dakujem kocky za vaš nazor , porozpravala som sa s polovickou po dvoj hodinovom hadani sa priznal že ho jeho kolegyna pritahuje ale este spolu nespali, mam dost , neviem ako teraz reagovat ci to ma este dalej zmysel , som v koncoch, ☹
no ...len ma neukanujte za tento názor... ale je to trochu pochopitelné...nie to, že by ťa podvádzal..ale ze ho pritahuje iná zena...ked si písala, ze nemas cas sama na seba a nemate čas ani jeden na druheho... v práci trávi vela casu...mozno kolegyna má kopu času a chodí upravená... no a môže sa stať, že ho pritahuje... ale... v tomto bode by to malo aj končiť... !!!! spravila by som to, čo pise @lienka1980 .. nechat mu deti..ist ku kaderníkovi, s kamoškami vecer von... na kozmetiku.... a ak sa zacnes spravat nedobitne a ako by ti bol ukradnutý...určite sa po pár dnoch priplazi...este ani vtedy by som mu to neulahcila a stale hrala divadielko a o tom, kde som bola by som mu nepovedala... za par dni na kolegynu ani nepomyslí 🙂)) ale pre toto vas vztah neukoncuj a hlavne nie bezhlavo...daj si hlavne cas na rozmyslanie
@bakajka to áno, ak manželstvo neklape, ale ak si chce muž zachovať dva životy a dve iluzionistky, tak to vyzerá takto.... v jednom vzťahu je veškerá pohoda, aj v druhom vzťahu je úplná pohoda.. A on si to kočíruje, ako mu to vyhovuje.. A takáto nevera sa len tak rýchlo neprevalí... Ja tvrdím len jedno, skôr či neskôr všetko vyjde na povrch... ale aby som preto sliedila po mobiloch, to nie...
@viktoria12 Ked sa mozem vyjadrit k tejto situacii tak ta mozem uistit, ze nezalezi na tom kolko má tá zena rokov, ako vyzerá ani na nicom cim by bola na tom lepsie od teba. Ale chápem, ze my zeny sa hned porovnavame a podla toho je potom aj výska rizika 🙂
V prvom rade, je chyba v manzelovi, uz len to ze dopusti a rozvija tu myslienku dalej. Napriklad, paci sa mu ta kolegyna ale on namiesto toho aby to hned zavrhol, dalej s nou rozvija vztah uz len tym, ze si s nou smskuje a volá. Podla mna sa musis zamerat hlavne na to, ze tvoj manzel je ochotny mat blizsi vztah s inou zenou, ci uz priatelsky alebo tajný. Takéto tusáky byvaju predzvestou niecoho väcsieho a urcite by si mala mat prehlad o tom s kym si vola a pise o com a hlavne vediet aký vztah je medzi nimi. Pokial to ide porozpravaj sa s nim vazne, daj mu najavo ze nieco tusis a ze trvas na tom aby sa to vysvetlilo, alebo si to cim skor zisti sama nenechavaj to tak. Mne osobne by to asi nedalo spania plus by mi velmi vadilo ked bysi smskoval so zenou, ktoru ani nepoznam pripadne poznam len ako kolegynu. Hlavne si to cim skor vyries s manzelom netreba to zametat pod koberec ale ani nerobit dramu ked nevies na com si. Drzim ti palce a mrzi ma to naozaj 😒
@viktoria12 preco by to prestalo mat zmysel? Ten tvoj je normalny chlap, ktoreho pritahuje pekna baba a jeho egu lichoti, ze je pristupna na laskovanie s nim. To este neznamena, ze by prilezitost naozaj vyuzil.
Baby, nebudme husy, chlapi neoslepnu, a ani sa nevykastruju, len preto, ze sa ozenia. Ak sa nechceme tyrat podozreniami, nepatrajme po dokazoch nevery, pretoze nasa zenska predstavivost dokaze nezavaznu, platonicku prkotinu nafuknut do obrovskych rozmerov.
Nuz k veci, teraz ked uz vie, ze vies, prestane byt pre neho az tak pritazliva, ako bola predtym. Nie nadarmo sa hovori, zakazaneho najvacsi kus. Proste, stratila caro 'tajomstva'. Naviac ta to moze motivovat k tomu, aby ste ozivili vase manzelske hratky.
A k tomu staraniu sa o seba. Nedavno som si uvedomila, ze chlapi nas casto podvedu so zenskymi, ktore by sme charakterizovali ako obycajne, a na rebricku krasy by sme ich zaradili hlboko pod seba. (Vynimku tvoria dobre postaveni pani, no ti celia zlatokopkam). Viete cim to je? Tie naozaj krasne zeny nepotrebuju byt v pozicii milenky a kradnut chlapa inej zene. Tie "obycajne" su casto.zufale, a lahsie zbalitelne, lebo neveria, ze sa im naskytne aj dalsia sanca. Nuz bacha na seredky🙂 berte to prosim s velkou nadsazkou🙂)
@dedikatessa Prepác az teraz som si vsimla, ze uz si s nim rozpravala ale nadalej plati co som napisala. Musis to cim skor vyriesit, je to hlavne na nom a na vasoboch co pre vas znamena manzelstvo, rodina.Lebo ten kto je ochotny sa tohoto vzdat koli vlastnemu poteseniu, je sebec, zalezi mu hlavne na nom samom, potom na ostatnych a to podla mna nie je ok v manzelstve. 😒 Toto mohol robit, ked bol slobodný a nesluboval ti spolocnu buducnost. Nevravim, stat sa moze hocico kazdemu, ale treba mat priority.
Neviem, či by práve teraz mala chuť ísť niekam ku kaderníčke a podobne, ja som napríklad citlivý človek a keby mi muž povedal to, čo jej teraz ten jej, ja by som chodila bez duše...už len keď to čítam, vidím sa, aká by som bola...mňa by to zranilo, pripadala by som si ako najposlednejšia na svete...tiež mám kilá navyše, nemám veľa času starať sa o seba. Jednoducho sa nemôže žena roztrhať len preto, aby jej muž neodišiel za krajšou, mladšou...starám sa o dve deti a ona tiež, viem, že je to náročné. Už len to, že sme doma, nemáme taký kontakty s ostatnými ako naši zamestnaní muži...Mne len keď muž povie na nejakú ženu, že je to kočka, tak ma to svojím spôsobom zraňuje, aj keď nič nepoviem. A dúfam ženy, že to takto nepociťujem sama..ťažko je radiť v tomto prípade, treba sa riadiť pocitmi...sama vo vnútri najlepšie cítiš, čo chceš a čo nie...preto stále hovorím, že ak sa mám snažiť ako o život, len aby som dobre vyzerala, nepribrala, nebola nudná a neviem čo všetko ešte,aby mi muž neodišiel k inej, tak sa na neho môžem vytoto...
@angelin84 suhlasim s tebou, vyjadrila si to presne. Ja som tehotna a od unavy z tehotenstva nie som schopna niekedy cely den ani vyjst z domu alebo umyt riad, nieto este sa paradit. Muzi maju na vsetkom podiel rovnako ako my zeny, ulohy su rozdelene, to vsak neznamena ze my sa musime snazit viac koli iným zenam v ich okoli.
Je to bolestive a neprijemne ocitnut sa v takejto situacii, ale nie je to o vonkajsich znakoch je to vsetko o tom co citime. Muzi su sice viacej telesní ale rovnako maju cit a urcite to vedia rozdelit.
@viktoria12 jasne, ze bude zapierat ... ja som bola tiez asi tak rok za hysterku ziarlivu ... a nakoniec som mala pravdu ....
jasne znaky : skryvanie mobilu, nahle prepinanie obrazovky na PC, neskore prichody, nervozita, nepozeranie sa priamo do oci, zo zaciatku pomeru velmi sexualne nabity (citil sa asi ako byk 😀), potom vyhovorky a nevsimavost v spalni, zasadne isiel spat neskor ako ja .. moze mat inu mailovu schranku .... pozri si vypis z jeho uctu ak ma svoj, kde mina
Vobec neviem co by som v takej situacii robila a este k tomu,ked su vo vztahu aj deti,predtym som si povedala,ze urcite keby mi bol moj manzel neverny,tak urcite sa zbalim a vypadnem,lenze teraz ked mame deti,vobec neviem co by som urobila,radsej ani na to nemyslim,lebo mi je do placu,ja som aj dost ziarliva a niekedy si aj namyslam,ze co ked.ja keby som manzelovi taku smsku nasla v mobile,tak ja ani neviem ako by som sa chovala,mna by to polozilo,tazko niekomu radit v takejto situaci,ked ju nezazil.
@viktoria12 nuz aspon toto priznal....viem, je to tazke, a mas pocit, ze to nie je fer, ty si mu porodila deti, ona je mladsia, zabavna, ziadne starosti, bez zavazkov a hlavne ma jeden atribut...je nova a neopozerana. ja si myslim, ze sa to musi jednoducho same vyvinut, ono oni casto precitnu sami, ine je dotycnu obdivovat pripadne s nou mat flirt ci vztah v stadiu zamilovanosti ako s niekym zit. Nejake ultimata, sceny urcite nepomozu. Jej je samozrejme jedno ci je zenaty alebo nie, mlade baby na to neberu ohlad. Tazko radit, snad jedine: za kazdu cenu si zachovat dostojnost
@viktoria12 no neviem, ci by som celkom verila tomuto priznaniu ... ak vy doma nemate sex uz dva mesiace, dost o tom pochybujem ...ty vies, ci ho musi mat castejsie alebo nie, ale podla mna priznal len cast, aby ta umlcal ....
@viktoria12 takže je to flirt.........aspoň vieš.......priznal sa.............človek nikdy nevie s kým sa stretne kde mu oči zablúdia...kedy srdce poskočí..........žalúdok sa zachveje...........aj nevinný flirt môže uškodiť dovtedy fungujúcemu manželstvu......ako sa k tomu postavil............podľa mňa mal by to ukončiť..............skús ho navštíviť v práci aj s deťmi........čo na to ona.....samozrejme sa uprav.....troška ho vyprovokuj aj ty vieš mať výstrih......čo môže nastať ak vás dotyčná stretne...........ty by si bola veľmi pozorná k manželovi......priniesla by si mu jedlo,kávu....atď...........dala pusu, objala..........však nech ju šľahne potvoru jednu!!!!!!!!!!!!!nedaj sa......tvoj muž nech vidí že máš záujem o váš spoločný život....že ho máš rada......že mu dôveruješ....tešíš sa na neho ako na začiatku...........urobte si pekný víkend, welnes........no nech mu už tá protivka nevolá.......lebo ho zláka........je to obojstranné......pretože normálna zdravouvažujúca žena nebude vyvolávať ženáčovi..a kaziť mu manželstvo kde sú deti.........nemá asi na iného 😠 ...........toľko k tomu..............verím že to ustojíje............a ak nie? tak kašľať na neho ................nasilu sa nedá............
@katy31 aj náš kolektív funguje ako rodina, všetci sme skoro v rovnakom veku ale medzi kolegom a kolegyňou som sa nikde s týmto nestretla. Neviem teda ako reaguje tvoj muž že ťa kolegovia - nie kolegyne - oslovujú ako srdiečko alebo lásočka...
a o paranoidných myšlienkach by som radšej pomlčala. toto sú snáď priame dôkazy. nemysli si, že každý chlap, ktorý podvádza je premakanejší ako SIS. a keby môj muž mal takúto kolegyňu a ja by som o tomto všetkom vedela, určite by som na to nekašlala aby som nebola paranoidná. to už len každý večer ho pekne vychystať z domu, popriať mu pevnú erekciu a čakať na nejaké lepšie dôkazy ako sú telefonáty a smsky.
@viktoria12 vieš ide o to čo chceš ty od života či chceš svojho manžela za každu cenu alebo ho radšej uvolníš pre inu. Či chceš bojovať alebo sa len tak vzdáš. Či vlastne ľubiš ešte svojho manžela a chceš sním prežiť život , či mu to budeš vedieť odpustiť a žiť s tym alebo sa tvoje city k nemu zmenili na nenavisť lahostajnosť. Mala by si si to dobre premyslieť a podla toho pokračovať. Ja by som to asi nevzdala asi by som bojovala hlavne ak vidíš že sa vaše dietatko lubi ale na začiatok by som sa opýtala manžela ako si našu buducnosť predstavuje on a čo vlastne od vašho vzathu a od teba čaka, samozrejme povedať mu -ale s kludom angličana - svoj názor na celu vec a čo očakavaš ty. Uvidiš aka bude jeho reakcia. Krik hadky výčitky nič nevyriešia. Ale pozor lebo aj ja som bola hrdinka a svojho teraz už ex som sa snažila udržať za každu cenu ešte aj vtedy ked s ním ostala tehotna ina žena, ale ty to sice odpustiš ale nezabudneš a po čase možeš prísť na to že to bola chyba a on ti za to nestál, zase ak to neskusiš možeš si výčitať že si ho pustila len tak. Je ťažke radiť a rozhodnuť sa , lebo nasledky budeš niesť len ty a nik iny. Ak mas ročne babo to nejako nebude vnímať odchod otca ale bude vnímať tvoju bolesť a žial, zase ide aj o to aky vztah ma k tvojmu dietatku otec. Ak by som videla že nestoji nielen o mna ale ani o dieta asi by som to vzdala. TAk ti držím palčeky aby si sa rozhodla spávne nielen koli maličkemu ale aj koli sebe.
@lienka1980 ono bohuzial toto nezavisi len od nej, ale aj od toho, co chce on...
@majcicanda Tak vidíš, niekde to funguje aj takto priateľsky, my sme mladý kolektív, nič zlé na tom nevidíme... Je to v rámci srandy a priateľstva... A čo sa týka smsiek a netu, pozri, je to zásah do súkromia... mne by sa to tiež nepáčilo, keby mi niekto liezol do mobilu.. je to podľa mňa úbohe... veľmi ponižujúce.... toto fakt robia len zúfalkyne... na neveru vieš prísť aj inak, stači, keď poznáš svojho mm... ale to mnohé manželky absolútne netušia, s kým žijú.. Oveľa viac o mm vedia kamaráti, alebo jeho potencionálna milenka... Ja som mm nikdy do mobilu neliezla a on veľmi dobre vie, že nemá chodiť do môjho... proste istá osobná intimita musí byť v každom vzťahu... To je to isté, ako že mm s Tebou nechodí na záchod.... 🙂
@viktoria12 nebud hlupa, nehladaj ziadne dokazy ani uz o nej s nim nehovor, naopak urob vsetko preto, aby ju nepotreboval. Sustred sa na seba a na vas vztah, vymyslaj, objednaj si sexi kostym, zaplat opatrovatelku a chodte sa zabavit, smej sa, proste vrat medzi vas lasku a vasen!!! In sancu nemas.
dakujem vam, za vaš nazor , pomohlo to , dost som o tom premyšlala , a rozhodla som sa . skusim byt menej žiarliva . porozpravam sa s nim že su urcite hranice , a niektore veci sa mi nepačia , a ja sa budem snažit byt menej ziarliva, a budem sa snažiť si udržat nas vztah ale musi to chciet aj on nebudem nic na silu,leto to podla mna nema zmysel , skusim to kvoli nam a hlavne kvoli nasim detom lebo ta staršia4 ročna ho velmi lubi , a mala tiez dnes ma narodeniny nasa mala žabka prvy ročik, a dnes bol aj celkom pekny den konečne po dlhej dobe som mala pocit že sme stastna rodina, muž prisiel skor sli sme spolu po dceru do skolky a potom do mesta na kolačik a na spolocny nakup teda hraciek pre deti 🙂 a spraval sa ako otec roka 🙂 a musim uznať aj kumne sa dnes celkom dobre spraval dokonca som dostala aj pusu iba tak z nicoho nič az som ostala paf. 😉
len dufam ze to nebolo z jeho strany len nejaka pretvarka ☹
@viktoria12 Tak to je fajn, snad sa uvedomil. Dufam, ze sa to bude vyvijat aj nadalej dobrym smerom. Drzim palce a daj vediet, kazdopadne ma to tesi

@katy31 to by si sa cudovala,kolko je takych debilov🙂 muzi su v tomto jednoducho hlupejsi,vela veci im nenapadne,poznam x pripadov ked sa na neveru prislo cez sms/chat,lebo oni to zabudli vymazat...