icon

Ako odísť od manžela s malým bábätkom?

11. dec 2024

Ahojte, prosím poraďte a povzbudte ma. Ako mám odísť od manžela s malým bábätkom. Ako nabrať odvahu a urobiť to. Mame spolu byt, manžel je agresívny keď sa opije a to je skoro stále. Neberie ohľad na nič. A za všetko jeho správanie obviňuje len mňa. Poviem si svoj názor, vynadal mu že pije a on ešte viac a viac. Nadáva mi za vsetko. Všetko zle spôsobujeme ja, že ja ublizujem dcére, pritom som s ňou sama celý den. Venujem sa jej ako sa len dá plus sa snažím nezanedbáva t domácnosť. Alw toto nestačí. Jeden jediný deň už sim bola ozaj na dne a nevládala keď mala plakala celý deň. Tak sim len trošku zvýšila hlas na ňu, a už mi to vyhadzuje na oci aká som matka. Ale on že sa opije a zaspí o 7, nato sa nepozrie. Veľa krát boli také hádky te byt rozbitý, urážky, hádky, krik.. no ja sa ho bojím a preto neviem odísť . Poraďte a nesúďte prosím. Odpovede typu naco si si ho brala a čo si čakala si prosím odpustite. Mám dosť aj bez vašich úrokov.

Strana
z2
ibrunova
11. dec 2024

@mira0611 ja mám opačné skúsenosti.. Do CPZ sa vracajú cyklicky stále tí istí ľudia. Myslíš, že zrazu prestane piť a bude z neho vzorný manžel?

deninka233
11. dec 2024

Netreba nad tým príliš rozmýšlať, lebo ťa to paralyzuje. Proste ako keď sedíš za stolom, dopiješ kávu a potom sa postavíš, dáš šálku do drezu a umyješ riady. Ano, nechcelo sa ti vstať a vôbec sa ti nechce umývať tie sprosté riady, ale proste automaticky vstaneš a urobíš to…

pribinak
11. dec 2024

@mira0611 ty čo tu trepeš za blbosti? Aké štatistiky tu dávaš? Akých 95% ? Kde si to vzala?

Nedávaj žiadne záruky a garancie ktoré naozaj dať nevieš
Toto narobí viac škody ako osohu

Kľudne príde domov a zmláti ju tak že už nikdy nenaberie odvahu aby volala policajtov
Realita je taka, že ak on má agresívne správanie tak smiešny pobyt v CPZ ho určite nezmení

eva233
11. dec 2024

Taky manipulátor ti naslubuje za triezva čokoľvek, ale sama vidíš, ze to nefunguje. Pokiql máš podporu rodiny a máš kam odísť, tak naber odvahu kvôli dieťaťu. Hádam nechceš, aby vyrastalo pri takom otcovi. Čo ak mu ublíži? Aký bude mat to dieta vzor ? sama vravíš, že nemá zábrany. Povedz vsetko rodičom alebo aspoň toľko koľko zvládneš, ked bude muz v robote vezmi tolko co potrebuješ. Prvý krok je najtazsi, ale potom sa ti uľaví. Hlacne neocakavaj zmenu a sluby. Takíto ludia sa musia dať najskor sami dokopy potom sa naucit fungovať sami a az potom vedia fungovať s niekym. Takže, ziadne, že uz k vam budem dobrý nebude fungovať.

mira0611
11. dec 2024

@pribinak a @ibrunova moj manzel drogoval, dala som ho zobrat, vtedy som uz bola statocna, lebo som vedela bude rozvod.
To, co Vam tu pisem, mi povedal policajt. Ano, su pripady, ked ho prepustia a potom je to horsie.
Autorka pise, ze ak je triezvy, tak slubuje, ze sa zmeni a lutuje vsetko. Nie je agresivne nastaveny. Agresivny je vtedy ked pije. Vtedy je nahnevany na seba, ze pil, ale vybija si to na manzelke.
Taky ako on, si to prehodnoti ked par dni je v base. To, ze pride domov a zacne viac vyvadzat, je mensia pravdepodobnost, lebo sa vratit nebude chciet.
Moj manzel prestal drogovat, a aj pit, kym mal 18 mesacnu podmienku, pocas toho sme sa rozviedli.
Ak dobre som pocula, tak sem-tam vyvadza aj teraz, ale do auta si nesadne uz v takom stave, boji sa policajtov a mriez ako cert kriza.

pribinak
11. dec 2024

@mira0611 super ako si to zvladla

Ale myslím si že tvoj bývalý sa boji akurát tak abstaku

pikachu999
11. dec 2024

Odíď čím skôr tým lepšie..pre teba aj pre maličkú

vorkola
12. dec 2024

No rozhodne odist, mozes prist o zdravie,a co ak nebudes vladat postarat sa o malu, a takemuto otcovi by prisluchalo dieta, Vsak ohrozujes zdravie svoje a aj dietata,Naber odvahu odist od takeho tyrana, bez liecby sa on dalej nepohne,Aj,ked ti slubi ,ze bude dobre, Nebude, a ty budes pomaly tak ochorievat,ze sa nebudes moct postarat ani o seba ,nie to este o male dieta,:::Mas ku komu ist,kmame , tak co najskor.Uz do teraz bolo neskoro

tatisna
12. dec 2024

Tak musí vidieť ze v tom niesi sama. On presne s tým kalkuluje že to nedáš, s bábätkom je zena zraniteľná. Rodicia by Ta nepodrzali?

som_realistka
12. dec 2024

To je chyba, držať to za zatvorenými dverami. Takíto nasilnici to pro rozchode ešte otočia proti Tebe. Keď bude zase vysádzať, zavolaj políciu, povedz to rodičom, ak má on rodičov, tak by som to povedala aj im.

taktotedanie
12. dec 2024

Autorka uprimne mi ta je luto a este viac tvoje dieta
Pretoze pre tvoju slabost budes v tomto prostredi vychovavat dieta
Pre muza uz niesi nic, evidentne ani dieta
Neviem na co cakas, kym ti ublizi? A co ked upadnes do bezvedomia dieta bude plakat on bude opity agresivny a ublizi aj dietatu, spomen si co sa stalo nedavno v Bardejove
Nebude doma , zmobilizuj rodinu, zbal zakladne veci a odid
Zacni si samu seba viac vazit a mysli na dieta

nevenka
12. dec 2024

Tie zeny sa este ajza chlapa hanbia, ze co by ludia povedali. Preto neodidu. A este maju Stockholmsky syndrom, ze ho budu obranovat...☹. A lubia ho a vlastne on nie je zly, len ked sa opije...😪

maryetta
12. dec 2024

Ty sa citas co pises?
Bojis sa odist? Ja by som sa bala ostat.
Ak tedajd toto pravda tak... nechapem. Chces cakat kym ta dokalici alebo ublizi babatku?

Strana
z2