icon

Ako odísť z toxického vzťahu s dieťaťom?

2. mar 2025

Ahojte milión tém a každý má svoj príbeh.. s mužom sme 11 rokov spolu mame 4 ročnú dcéru.. ja neviem co sa to deje ale ako otec je skvelý od prvého dňa.. ale ku mne keď je dobre je tiež dobrý nehovoriac ze od začiatku vzťahu robievam raňajky večere..ponáhľa sa domov za malou robieva len on nákupy domáce práce v kľude spraví aj sam od seba..ale..myslím si ze ako človek voči mne je ako nacrcisticky manipulator ..vždy keď niečo urobí on a nahnevá ma to idem k veci a poviem mu to a často to otočí na mňa.. vždy mi povie ze ako matka nestojím za nič ze všetko preránam ze ani nakúpiť nedokážem..potom keď je dobre tak je ako vymenený.. piatok sme mali výmenu naozor kde mi povedal aby som vypadla z jeho blízkosti aby mi ušetril život.. tak som sa zľakla popravde u mňa žiadne city neostali...povedala som mu to tak len samé nadávky a povedal ze ak od neho odídem bud sa zabije alebo urobí všetko preto aby mi vzali dieťa...jeho mama manenavidi jemu keby sa dačo stalo tak ma zabije ona rovno takže som ss bala po hádke aby si dačo nespravil čakala som kým zaspi dávala budíky ci spi ďalej.. tak ostávam bojím sa žeby dačo vyviedol alebo by ma dohnal na psychiatriu...nedá sa mi len tak odísť lebo keby je striedačku o malú tak viem ze by jej huckal so hlávky kraviny o mne a 4 ročná by to ťažko znášala ja som ku povedala ze by som o ňom pekne rozprávala a chovala sa s úctou pred nou s nim..ja som zúfalá keby sa pobalim dačo vyvedie a ja by som tonezvladla...strašne mi je strasne sa bojím...

laila22
2. mar 2025

Načo si sa vrátila k magorovi?

autor
2. mar 2025

@loliki odišla som lebo som sa s nim pohádala a povedal.to mame a ta mi napísala aký som odpad..takže som sa nenechala urážať.. a ze som sa s nim pohadala?je dôvod tak o mne vravieť takže áno odišla som

autor
2. mar 2025

@laila22 máš pravdu.. lebo som verila ze sa to zmení ako posledná naivka

vler
2. mar 2025

A co ze by ta sledovali? S mobilnym telefonom je lahke zozbierat dokazy.
Ale aspon prides domov zabuchnes dvere a mas klud.

autor
2. mar 2025

@nykkushka som od neho odišla na mesiac a sledovala ma po mestách kde som sa nachádzala..preháňať?kiež by..a sa zobud?kiež by to bol sen..prečo som sa vrátila?naivne som verila ..o jeho mame môžem aj film napísať.. ja som len odišla a hľadali ma.vsade nie go keby sa zabil..dokonca povedala ze keď mi vyrastie dieťa tak povie co ma za matku ze sa na to teší

laila22
2. mar 2025

Zmení, ale k horšiemu.

autor
2. mar 2025

@laila22 kiež by som nemala.strach a viac rozumu

laila22
2. mar 2025

Tym, že ťa sledovala psychopatka, si si myslela, že sa to zmení k lepšiemu? Naber ešte raz odvahu a odíď od neho. Navždy.

autor
2. mar 2025

@laila22 myslela som na tie pekne chvíle ako naivna

alickapusinka
2. mar 2025

Autorka je to jeho život nech si spraví čo chce. Teba to čo zaujima je to labilný debilny zaostali jedinec. Normálny človek ťa bude postrášovať že si niečo urobi. A TY cela dosrata z neho že si niečo urobi však nech si urobi tak radšej budeš psychický trpieť.Neboj taky debil sa ma rád je to fakt manipulátor a neboj ani dieťa by ti nevzal.Skúsil na teba taký to trik ked vidi že sa bojiš si dosrata tak sa v duchu rehoce.Ak by ťa mal rada tak toto nomálny dospelý človek čo ma IQ a OP nepovie. Ktorý normálny dospelý človek povie žene že s aide zabiť to fakt len nevyrovnaní jedinec. A neubližuje človeku. Toto je obyčajný manipulátor pri ktorom sa dostaneš na psychicke dno sa psychický utrapiš. Aj mojej sestre sa tiež vyhražal muž že ked sa s nim rozvedie vezme jej dieťa že sa zabija a hadaj čo. Ich dcéra je dospela ani ju nechcel naštevovať ako dieťa a žije dalej nič mu neni len je debil trošku na hlavu.A myslel si že sa sestra doserie.Ak by si mala viac rozumu ako ON už dávno si s nim nie si a nevymyšľaš rozprávky že TI vezme malu dcéru.Tak napíš že odisť nechceš a nie že sa ON zabije. Vieš kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.

alickapusinka
2. mar 2025

netrep blbosti.My sme všetci tu dospelý

autor
2. mar 2025

@alickapusinka ako mi mozss povedať ze nechcem odísť?nerozumiete tu nik ze aj keby si dačo spravi tak jeho mama ma nájde a kým sa ja nezabijem alebo ma tam nedozenie tak mi bude ničiť život kým.moze prečo mi nik neverí nenito ľahké keby nemá rodičov serem na neho ale bud by ma zničil on alebo je ho matka

nykkushka
2. mar 2025

Ja som dobra ku každemu, vieš keby v tejto vašej tragikomedii nebolo dieťa,bol by mi tvoj vzťah ukradnutý, ale mňa vedia strašne vytociť ženy, ktoré ziju s k0k0t0m, spravia si s nim decko ( idealne dve ,tri), pretože pises, ze takyto magor bol aj pred dcérou, potom tu chcu rady a všetko negujú - nemozes odist, nemozes sa rozviest, nemozes ho poslat do prdele… a bla bla bla…mozes, ver mi že kazdu jednu vec mozes, ale nechceš!! XY žien ti tu pise, že jeho mater ti dieta vziat NEMÓŽÉ, ale ides si furt svoje ako sa nič neda.
Tak naďalej ži v takom vzťahu, vychovavaj v ňom dcéru a potom sa čuduj, ked si v dospelosti najde podobneho-horšieho idiota 🤦🏽‍♀️

autor
2. mar 2025

@alickapusinka ďakujem za cas

spenat9
2. mar 2025

Prosim ta.. aj keby toto bola pravda a ta jeho matka nasla tak co ti akoze spravi? Ci ty nevies zdvihnut telefon a zavolat policajtov ze ta otravuje, prenasleduje stara psychopatka?

autor
2. mar 2025

@nykkushka poviem to posledný krát.ak ma nezníži ontak jeho mama ..je taka istá ako on a pokiaľ bude ona žiť a dačo sa stane jej synovi tak urobí všetko preto aby ma.znicila už nevládzem.vas presviedčať keby nemá rodičov sedem na neho nech si robí čo chce ale bohužiaľ jeden z nich urobí všetko lreto

autor
2. mar 2025

@spenat9 máš pravdu viem ..kiež by ste vedeli onej a jej minulosti viac

spenat9
2. mar 2025

Hej toto nema zmysel ti tu nieco vobec pisat, ty si zijes vo svojej realite.. nechcem ta urazat ale mam dojem ze mas o kolecko menej ked nechapes ze veris totalnym bludom, nezmyslom

oblecenie99
2. mar 2025

Jej synovi sa nič nestane. Chápeš, že jemu sa naozaj nič nestane? Keď si odišla na ten mesiac, stalo sa čo? Zabil sa?

laila22
2. mar 2025

Starú pošleš do Pecka..Nerozumiem čo sa jej bojíš? Ona Ti nemôže nič. Prestahujes sa, zmenis číslo

autor
2. mar 2025

@spenat9 ďakujem za čas

nykkushka
2. mar 2025

A ja ti to poviem posledny krat- si dospela? Si…si svojpravna? Si…tak sa prestan vyhovarat na to, že nemozes odist kvoli jeho materi. Mne keby toto robi muz zbalim seba, syna, pretože jedine na čom zaleži je zdravie a psychicka pohoda mojho syna, a odideme do prdele. A bolo by mi uplne ukulele ci si ten magor niečo spravi alebo nie. Ty nehladas cestu ako to napravit, vyriesit, pretoze inač by si tu nepisala a vsetko čo ti tu radia baby by si spravila sma od seba a hned!!!!

hellionka
2. mar 2025

… nuž vyzerá to, že autorkina svokra asi šéfuje podsvetiu alebo minimálne teda je na čele nejakého gangu …

tulipanik12
2. mar 2025

. . . každý si je strojcom vlastného šťastia . . .

spenat9
2. mar 2025

@hellionka uplne 😂 “pokial bude ona zit znici mi zivot, najde ma vsade na celom svete, zoberie mi dieta” .. hotovy roman 😂🙈

nevenka
2. mar 2025

Vy ste tam psychicky chori viaceri a trpi najviac yo nevinne dieta 😨

cacianka
2. mar 2025

Ty si už taká posratá z toho magora a jeho matere, že si fakt zmanipulovana až hrôza. Chlap ktorý sa vyhráža že sa zabije, sa má tak rád, sám seba, že to nikdy nespravi ! Lebo človek ktorý sa naozaj zabiť chce o tom nikdy nehovorí, nikomu sa tým nevyhráža, ale rovno niekde odíde kde práve nie sú ľudia a v tichosti to urobí.
Más rodinu, miesto kde môžeš odísť? Asi áno, keď už si mesiac bola preč, ale to si zmazala tvoje komenty, tak neviem presne. Tak sakra zbal seba aj dcéru a choď, len nezabudni najskôr podať návrh na zverenie dieťaťa tebe, výšku výživného a termíny stretnutí. Využi kým je dieťa malé a otec ho nezmagorí tak ako teba.
Že by ťa svokra prenasledovala ? Tak sa jej zasmej do ksichtu, čo tam pobehuje ako Batman alebo kde má bosorka metlu. Ukáž obom názorom že si silná, nebojiš sa ich rečí a máš ich u prdele. Tvoja sila, aj keby si ju len zahrala, oslabý tých dvoch. Veď môžeš postupovať tak, že sa posnazis nechodit vonku sama, ale s doprovodom a v miestach kde je viac ľudí. Budeš mať ochranu a svedkov jej vyvádzania. Keby bolo treba, zavoláš políciu, na muža aj na svokru, že sú v nejakom amoku, vyhrážajú sa vraždou, samovraždou, že teba zabijú, zbijú, a to už sú trestné činy. Zbali ich záchranka, policajti, budú mať záznamy všade, hanbu na pol sveta akí sú psychopati. Takým tvoju dcéru nijaký súd nedá.
Aj moj ex muž sa vycapil do okna na 5.poschodí že skočí, tak som mu povedala, že si dolame obe nohy , rozbije hlavu a krvavý bude. Umrel o 20 rokov neskôr na starobu a infarkt. A keď sa mi vyhrážal že ma zbije, tak som mu povedala, že poznám pár mafiánov čo mu gule odtrhnú, kolená rozbijú keď len prstom kývnem. On sa odrazu skoro posral a ja som nikoho nepoznala. Iba som mu sebavedome zahrala divadlo.
Kolegyni muž sa vyhrážal - otvoril balkón že skoci z 10. poschodia. Kŕmila deti za stolom a len mu povedala aby zavrel balkónové dvere, lebo je prievan. Odvtedy čuší, už 37 rokov , nič si neurobil, lebo videl že žena sa nedá vydierať a manipulovať. Takíto hrdinovia si papule otvárajú na slabé ženy , keď im ukážeme svoju silu a že nemáme strach, tak čušia a sklapnú.
Tak rozmýšľaj a konaj tak aby tebe a hlavne dcére dobre bolo.

vikiki29
2. mar 2025

Toto sú také bludy čo tu píšeš. Raz si už odišla a nič sa nestalo. Tak odíď znova. Ale už sa k nemu nevracaj. Takíto dementi sa majú veľmi radi na to aby sa zabíjali, to ti garantujem. Neboj, potom si najde inú a tebe dá pokoj.

cacianka
2. mar 2025

@spenat9 americký akčný scenár, svokra 3 v 1 : Spiderman Batman a Joker v slovenskom vydaní. Niekto tu pozerá veľa USA filmov ale ani ja ani ty nie sme.
@hellionka

januska12323
2. mar 2025

Ty si fakt zblbnutá, nájdi si niekoho kto ti vysvetlí ako sa veci majú keď nám neveríš.