Ako odnaučiť manžela zlozvyku?
Ahojte. Chcem sa asi len vypísať, alebo ak máte niekto skúsenosti, tak prosím.
Manžel má taký zlozvyk, šklbe si nechty na rukách, na nohách, kožu z päty až do krvi a všade to okolo seba rozhadzuje... Pri gauči to máme stále, na gauči bežne nájdem kúsok jeho DNA, stále mu to hovorím ake je to nechutne a stále sa len povadime, že je to jeho vec a nech sa doňho nestarám... Po novom mi vykričal, že nie je môj syn ale manžel, že si môže robit čo chce so sebou... Keď ale mne sa potom hnusi byť pri ňom :( dá sa to nejak "odnaučiť" nenápadne? Vraví, že som neurotička, lebo naňho za to stále kydam a zazeram. Keď ale fakt je to hnus nachádzať stále kúsky kože zaschnutej alebo odtrhnutého nechtu...
@karolinakr to je riadna bomba, kamoskin byvaly ten si ulavil kedykolvek a pomaly kdekolvek, este aj ked boli spolu na veceri :-/
@bianka532 a ten tvoj byvaly je este slobodny?? Kde taki muzi rastu, ja cakam na takeho cely zivot!!
@karolinakr kdeze po nom sa zaprasilo ako po teplych rozkoch on mal len dlhodobe vztahy a z posledneho bol dost zniceny, ten uz bude navzdy obsadeny

@simca06022011 prdiet na ulici nahlas je bomba!!! Jedna sa rozisla s priatelom, lebo rano ju budil bozkom na pery a prdel pri tom🙄😊