Ako odpustiť manželovi, keď ma urážal aká som tučná a že mám veľké ruky....160-66kg
@martinko2502
Nechcem ho obhajovat...ale podla mna je dnes vytvarany tlak na vyzor....a pri dnesnom rychlom svete sa asi neovladol.....zial na diplomaciu zabudol...
.... srdce vychadza z cloveka a vyzor je nepodstatny....tak ten nakup oblecenia by som chapala aj ako starostlivost...zavisi samozrejme ako dlho ste uz manzelia atd.....
Nemyslim to v zlom....ale urcite by som mu to uprimne povedala.....povedz mu aky si mala pocit,,,konkretizuj to...ako ti to ublizilo...ono to niekedy nedochadza vseobecne,nie este chlapom...aby ste sa otovrene o tom porozpravali
@barbellka nie som chlap, tak neviem ako je to pri chlapoch, ale neverím že si žena nevšimne že pribrala a musí ju na to upozorniť niekto z okolia 😲 či už váha, že je oblečenie úzke, zrkadlo, podľa mňa to dobre vidí každá...
a nie som zástankyňou tolerancie obezity, určte treba upozorniť ak niekto neustále priberá lebo si tým ničí hlavne zdravie, ale fakt mierna nadváha pár mesiacov po pôrode ak dalej nepriberá ale drží si váhu by nemala byť dôvod aby jej to partner vyhadzoval na oči.
Tak ja som rok a pol po porode a mam 85!!kil, pred tehotenstvom som mala 65-70 na striedacku. Viem, ze som vypasena a ze s tym musim nieco robit. Ale popri malej a praci sa napchavam chlebom. Z toho tie kila. A hlavne vecer, ked mala zaspi. Ked mam mindraky, muz ma len objime, povie, ze ano laska, mas vacsie brusko, ale aj tak som do teba blazon a pacis sa mi len ty. V zime, po sezone ti budem zdravo varit a spolu schudneme. Keby mi urobil/povedal to co tebe, bola by som uplne hotova a teda neviem, ci by som bola schopna lubit ho ako dovtedy. Pre boha, ved si 6 mesiacov po porode, co caka, modelku? Kazde telo je ine a kazde reaguje na tehotenstvo a dojcenie inak.
Kamaratka po porode schudla 7 kil viac ako pred tehotenstvom, ma uzasnu vysportovanu postavu a aj tak s nou debil nechcel spavat, ze je tucna a ako sa jej zmenilo telo.
@marsmykkok no to je podla mna diskutabilne. Ano ak priberiem 15 kg tak si to vsimnem hned - len to sa deje postupne . No v tych prvopociatkoch, prve kilecko dve si nemusime vsimnut. A je stale lepsie na to upozornit pri 1 ci 2 kg ako pri 10. A ta druha cast tvojho postu asi je vseobecna, nepatri mne kedze ja som nikde neobhajovala obezitu.
@martinko2502 je to chuj a bude sa to len zhorsovat. Mas nadvahu tak cca 4 kg 6 mesiacov po porode, je to uplne normalne. Nakupom veci 3xl ta nechcel jemne upozornit, cielom bolo ponizit ta. Bud mu velmi hlasno (aby to pocul 😀 ) vysvetlis kde su hranice alebo o par mesiacov - rokov skoncis ako psychicka troska.
Nákup veci 3xxxl berieš ako starostlivosť? Veď ma 66kg nie 120kg!To bol výsmech a drzosť a nie starostlivosť!
Toto je ako psychycke tyranie.a tu je jasne vidiet on je silnejsi a ty si ta slabsia co si to necha a este bude hovorit ze je to moja chyba.a obhajovat ako ma pravdu.A ty aj ked by si mu nieco povedala tak sa ti vysmeje do tvare.Proste si ta nevazi,takto sa to zene nehovori a uz tym duplom nevyjadruje.a on by mal trosku cvicit svaly teda asi nema tolko sil aby ta odniesol.tak ho posli do posilky nech naberie silu potom budes aj chuda ,nebude mat problem s tvojou vahou.hlavne treba s posmeskom aby sa trosku vzil do tvojich pocitov.a neboj sa si povedat svoje a aj dupnut ked treba.
Mne tato diskusia normalne vcera nedala zaspat. Stale som musela nad tym rozmyslat. U mna by to bol asi zaciatok konca vztahu. Stale by som musela rozmyslat, preco si ma vlastne vzal a ci by ma nechal, keby som nahodou ochorela a pod. Ved z mnohych liekov sa pribera, alebo problemy so stitnou zlazou, etc.
Jasne, ze clovek sa do partnera zamiluje aj kvoli vzhladu a niekto je viac tolerantny na jeho zmeny a niekto menej, ale vzdy sa da na to upozornit normalnych sposobom. Isto ak by ti povedal, ze zlatik, uz preslo 6 mesiacov a nejak nechudnes, nechces tomu pomoct vo fitku a obmedzit tu cokoladu, tak to vezmes inak ako takyto vysmech a ponizovanie.
Aj moj muz pribral cca 20 kik odkedy si sme spolu. Niekedy ked pozeram nase fotky, tak si poviem, och, aky bol sexi, ale potom sa pozriem na neho a vidim toho najstarostlivejsieho a najmilujuceho manzela a otca, ktory by sa pre nas aj rozkrajal a nejake kila su mi ukradnute. Stale je to moj fesak. Ale zas nebudem klamat, ak priberie este kilo, bude noci travit na beziacom pase a nie v posteli. Obaja si priznavame, ze sme sa dost spustili a od oktobra ideme spolu chudnut.
Drzim ti velmi palce, aby sa to vsetko urovnalo. Treba mu ozaj polopate vysvetlit, ako velmi ta svojim spravanim zranuje a snad mu to docvakne a zmeni sa.
@mamcotka no ale ty asi nemeriaš 160cm, na oboch foto vyzeráš na menej kg, ale každá má inú postavu a inak rozložený tuk
@janickacrazy to je pravda aj samotna kostra zeny a panva robi velky rozdiel.mozu byt 2 rovnako vysoke aj vahovo rovnake ale raz ked jedna z nich ma panvu uzku vzdy bude vyzerat proste chudsie,mensia ako ta druha.
@janickacrazy hlavne si myslim ze mám ťažké kosti lebo ked mam 55 kg tak som vyzerala anorekticky... Ja som narazala na to ze si nemyslím ze 66 kilova zena je tucna. Aj ked ma 160 cm. Ja meriam 168cm
zachoval sa uplne ako idiot, urcite by som sa s nim porozpravala o tom ako ti ublizil a povedala mu nech sa ti ospravedlni, ze ty ho tiez neponizujes a on tiez nieje dokonaly a kludne by som mu pripomenula jeho nedostatky .. a hlavne ked ponizuje teba nebude ponizovat tvoje dieta ? taketo spravanie je nepripustne podla mna
@martinko2502 tak to s tymi vecami ... len raz by niečo take spravil a asi by to bolo to posledné čo b urobil ;)
@martinko2502 ja som toto precitala muzovi .jeho nazor :
Primitiv ktory nema rad svoju zenu.
akoze nehnevaj sa ale keby mne toto povedal tak by som ho kopla do riti.ja som mala po porode 63 kg na 155 cm.a keby ma zacal urazat mozno by som donho noz vrazila este k tomu poporodnu depku som mala . toto je velmi nechutne!!!
Ja mam 158 a vazim 81kg...mm mi v zivote nevytkol ze som tucns.A ak tak sa zasmeje.ze kedy cakame dalsie babatko..alebo ze mam posunut kufrik dalej...aj on na brucho...ale nikdy sme sa neurazali a nevycitali si vyzor.Vie ze sa snazim len po pislednom pjrode to akosi nejde tak rychlo ako predtym..pritom po 4 detoch som mala vzdy 58-60kg najviac.Prisli vsak do toho aj zdr.problemy lieky a uz sa to neda tak ako by som chcela.Mm mi vzdy povie.ze ma ma rad taku ako som..ze na vyzore uz v nasom zvazku velmi nezalezi..hoc ja by som velmi chxela aspon 10 kg zhodit...
Moja byvala kolegyna ked jej manzel obcas vythol ze ma brusko tak jej to nedalo a raz rano ked jej to zase pripomenul tak ho potapkala po hlave a povedala.ze kedysi tam mal lasy a teraz nema...ze ci ho preto nechat???odvtedy jej nikdy slovkom nevytkol jej vyzor.
@betunka39 takto by to podľa mňa malo byť, akože neviem si po pravde predstaviť, že by som bola s niekým vo vzťahu kto by riešil to aké mám brucho, aký zadok, že mám niekde faldík a tak. To by som permanentne potom riešila len postavu a bola v depke a pritom vzťah má byť o radosti 😉
Prepáč ... ale poriadny neúctivý chuj ... dúfam , že on vyzerá ako z katalógu !!!
@martinko2502 Pošli fotku svojej postavy sem do diskusie a ženy ťa objektívne zhodnotia. Čo ty na to? 🙂
No tak to musi byt dobry dement. Prepáč... Som s muzom 22r. Ani jediny raz fakt ani raz mi nic na moju vahu nepovedal. A to od kedy sa pozname po dnešok mam +20 kg. Proste on neriesi visaz u ľudí celkovo. Takze tvoj este taky rozumovo vyspelý to je moj nazor.

@martinko2502 a prečo mu chceš odpúšťať???