icon

Ako odpustiť manželovi, keď ma urážal aká som tučná a že mám veľké ruky....160-66kg

martinko2502
28. júl 2019
andulll
13. aug 2019

@akecheta a okrem veľkých rúk aj silu nôh, nakopala by som ho do zadnice...

ada309
13. aug 2019

Prestaň variť, kupuj len ovocie, zeleninu a povedz, že je dieta.. Samozrejme, zkasiruj ho za permanentku do fitka aj s osobným trénerom a vypracovaným jedalnickom, určite sa poteší, splnis mu sen 🙊😂

elena111
Autor odpoveď zmazal
akecheta
13. aug 2019

@ada309 Za takú drinu jej nestojí dajaký chrapún so správaním ako z piatej cenovej...

elena111
13. aug 2019

Tento chlap si ta neváži a nemá ta rád je to egoista ja by som radšej bola sama pretože tento chlap ti nikdy nedá to co potrebuješ on to jednoducho nemá v sebe je nevyzrely a ma malo sebavedomia a keď pri nom ostaneš urobí si z teba rohošku.
No dúfam že nie je to len na tebe

83lenka83
13. aug 2019

@maciatkolulu radsej nech mi to povie ako keby sa mal tvarit, ze sa nic nedeje a po case si najst frajerku. Zeny si mysial, ze ked uz maju rodinu tak sa o seba nemudia starat, moj muz mal uraz a taktiez pribral, ked nemohol sportovat no papal stsle rovnako tak som zacala zdravsie varit a tiez som mu povedala, ze si ma davat pozor aby vela nepribral, nebrala som si tucka. Vela ludi podcenuje vyzor ale aj to je pre fungujuci vztah dolezite. Sme spolu 13 rokov a stale sa pacime jeden druhemu.

amelie2017
13. aug 2019

@83lenka83 ale je rozdiel na to partnera upozornit a je rozdiel povedat mu, ze je tucny a kupit mu o 5 cisel vacsie oblecienie. Plus zena je 6 mesiacov po porode, ty mas mozno to stastie, ze tvoje telo sa moc nezmenilo, ale vela zenam ano. Niekomu stacia 3 mesiace a niekomu rok aby sa vratil do normalu.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
extempore
14. aug 2019

@83lenka83 keby platila tvoja teória, potom by štíhle ženy muži nepodvádzali. Ale opak je pravdou. A že má niekto viac kíl ešte neznamená, že sa o seba nestará... A keby tvoj muž pribral a stal by sa z neho "tučko" (btw, výraz ako na ZŠ od jednej dospelej ženy) tak by si sa s ním čo - rozviedla? Váš vzťah je naozaj postavený na "krásnych" hodnotách, naozaj. Moja suseda v priebehu roka po liečbe kortikoidmi pribrala 50 kg. Má sa ísť podľa teba rovno odstreliť?

kristiii
14. aug 2019

@83lenka83 ale sa do teba pustili..podľa mňa je tiež vzhľad vo vzťahu dôležitý, čím netvrdim, že každý má byť štíhly, nie každému sa predsa páčia štíhle ženy (alebo muži). Len ľudia sa radi vyhovárajú, lebo keď sú si partnerom už istí, začnú na seba kašľať a potom je tu milión diskusií o tom, že partner so mnou nechce mat sex..a potom je to už postupne celé v prdeli.
Čo sa týka zakladateľky má podľa mňa po pôrode v pohode postavu a jej partner je debil.
@martinko2502 takže začni na sebe makať, sprav zo seba ešte viac super kočku a potom kopni toho svojho magora do riti, že máš na viac

fidka79
Odpoveď bola odstránená
83lenka83
14. aug 2019

@extempore opat niekto uraza a este aj bez fotky, musis mat asi nejaky komplex ale ja ti s tym nepomozem :-/

extempore
14. aug 2019

@83lenka83 čím ťa urážam? Len som skonštatovala, že povrchnosť vo vzťahu je veľmi krátkozraká. Vieš, človek môže pribrať veľmi významné aj po liekoch a asi by sa ti nepáčilo keby ťa manžel nechal kvôli tomu, že si chorá. Tak brzdi.
@fidka79 áno, úroveň vyjadrovania (tučibomba) je na level ZŠ. Môžeš sa hýbať aj odopierať si a predstav si, že po hormonálnej liečbe alebo kortikoidoch priberieš. A potom hovor o egu... Pekný večer.

83lenka83
14. aug 2019

@extempore po liekoch sa pribrat neda, pribera sa po jedle a ak ti niekto tvrdi nieco ine tak klame, potajme zeru a nehybu sa. Povrchnost vo vztahu? Tak to uz rovno aby som si nechala zhnit zuby lebo to je tiez povrchnost, budem chodit s mastnou hlavou a podobne.

janickacrazy
14. aug 2019

@83lenka83 ale áno, dá sa pribrať aj po liekoch, ako tu bolo spomínané, sú určité hormonálne lieky, ktoré sposobujú naberanie na váhe, tak isto pri štítnej žľaze, moja sestra to mala v puberte, celé dni skoro nič nejedla, len jeden jogurt a 3 jablká, snažila sa schudnúť a vobec jej to nešlo, ja som jedla oveľa viac a bola som chudá, po prvom porode sestra rapídne schudla, vyše 20kg úplne bez námahy, hormony sa jej upravili, tak tu netrep

83lenka83
14. aug 2019

@janickacrazy hovori ti nieco prijem a vydaj? Matematika nepusti, mozno nejedla a mozno ano, mozno mala zly pitny rezim, nemusis jest ked denne vypijes 2l malinovky.

amelie2017
14. aug 2019

@83lenka83 jasne, ze z liekov sa pribera. Moja svokra cely zivot vazila 48-50 kil. Vyzorovo anorekticka. 4 roky dozadu ochorela, musi brat lieky a je z nej obezna zena. A to zje na ranajky jeden toust, na obed nieco lahke a vecer jogurt. Pred necelym rokom jej umrel manzel, to nejedla skoro nic a stale je tucna.

veronika3184
14. aug 2019

@83lenka83 ty sa len modli aby za tieto odsudzovacne reci na druhych si nedopadla tak ze schytas chorobu, kde zarucene z liekov priberies a kludne mozes aj cele dni len vodu pit. Bozie mlyny melu pomaly. A vies co, radsej byt tucna a spravat sa k vsetkym s uctou ako vychudnuta modelocka ktora kazdeho odsudzuje.

83lenka83
14. aug 2019

@veronika3184 mna o tomto nikto nepresvedci, aj moja mama pribera z liekov (kazdemu to vravi), cez den si da biely jogurt, trocha polievky a minule ked som tam spala tak som sa v noci zobudila na rachot a ona normalne vyžierala cukorničku 😀, pod vankusom som nasla papiere z cukrikov 😀, takze tam je pes zakopany.

83lenka83
14. aug 2019

@veronika3184 to co ma byt? Si si po sebe precitala co di napisala? Ked je niekto spokojny z par kg navyse tak nech je, zi a nechaj zit ale aby si sa mi tu isla vyhrazat ? Asi sa ta to osobne dotklo ale to uz nie je moj problem, toto si ries s psychologom. Ked je clovek vyrovnany a ma rad sameho seba tak takuto stupiditu nemoze napisat.

veronika3184
14. aug 2019

@83lenka83 nevyhrazam sa ti, konstatujem.

veronika3184
14. aug 2019

@83lenka83 a dnes je sloboda slova. Ty si svoj nazor vyjadrila, ja som ten svoj vyjadrila tiez.

janickacrazy
14. aug 2019

@83lenka83 blbosť, bývala som s nou, celé dni sme trávili spolu, viem presne čo jedla a pila len čistú vodu, malinovky ani žiadne sladké vody sme doma ani nemali, bohužiaľ sa mýliš, ale nebudem sa tu s tebou hádať

83lenka83
14. aug 2019

@veronika3184 vyhrazas, ja som tu vyjadrila svoj nazor na vec a nie urazala niekoho a brala Bozie meno nadarmo ako ty.

83lenka83
14. aug 2019

@janickacrazy napisem posledny moj prispevok na dnes. Chovatelia prasiat alebo kurciat musia nakupovat drahe krmiva pre zvierata aby poriadne priberali, nebolo by pre nich jednoduchsie dat im jednu tabletku na ranajky dalsiu na obed a opat vecer? Preco ich musia krmit? LEBO Z TABLETIEK SA PRIBRAT NEDA, dobru nocku

janickacrazy
14. aug 2019

@83lenka83 niekedy je lepšie mlčať ako napísať takúto blbosť 🙄

veronika3184
14. aug 2019

@janickacrazy nie vzdy je telesna krasa spojena aj s inteligenciou. Nazor som si vyjadrila, viac jej odpovedat nebudem a myslim si svoje ako mnohi dalsi ktori realne videli na ludoch v okoli ze z liekov sa priberat da.

acrobaleno
15. aug 2019

Mierne off topic. Mám pocit, že tí najškaredší chlapi by chceli modelky. Musí byť taká a onaká, ale hlavne že chlap si nevidí na kkt kvôli veľkému pupku.🙄

lucibr
15. aug 2019

Ja mám 170cm a 73kg a nikdy mi moj chlap nepovedal ze som tucna..len by skusil raz! Samozrejme ze by som chcela daco zhodit ale ked mam tak rada sladkeee 😂

fidka79
Odpoveď bola odstránená