Ako osloviť a zaujať muža?

stela1996
7. aug 2020

Zienky myslite ze je ok ak zena prva oslovi muza? a hlavne co mu ma povedat? aby to nevyznehlo trapne.. proste ako ho oslovit a zaujat?

h2
7. aug 2020

@stela1996 Napíš trošku viac, ťažko radiť, keď nevieme podrobnosti. Čo je to za muža, odkiaľ ho poznáš, vie o Tvojej existencii...?

alikal
7. aug 2020

myslim ze to je uplne v poriadku, zeny ktore zvycajne cakaju len na aktivitu muza ostavaju dlhsie same, lebo muzi sa hanbia rovnako ako my a povedzme si uprimne, casto sme v kolektive kamosiek a podobne, a to je pre nich velmi odradzajuce. uz co mu povedat zavisi od kontextu, ci a ako sa poznate, ale kludne do toho. ved nemusis ho hned pozyvat na veceru, ale vytvor vhodnu situaciu aby on pozval teba, ked bude chciet. obaja sa s manzelom zhodneme ze to JA som zbalila jeho, aj ked bol najprv velmi hanblivy a teraz mame nadherne manzelstvo 🙂

majkeel
7. aug 2020

Stereotyp je, ze muz ma lovit a zena cakat na oslovenie. Ale ziadna zena nema na cele napisane, ze je volna a ze si niekoho hlada. A ziadneho "lovca" nebavi vecne niekoho oslovovat, traposit a stroskotavat uz na tom, ze dotycna nie je volna, resp. je po rozchode a nema ani chut sa zoznamovat, pripadne sa iba rano zle vyspala a nema naladu na kecy nejakeho typka. Preto su online zoznamky, tam sa predpoklada, ze nikto tam nie je z nudy a riesi sa uz len to, ci si sedite.
Muz sa nebali. Muzovi sa sikovne vytvara prilezitost, aby ta mohol oslovit a balit. Spytas sa ho (raz, pripadne niekolko krat s odstupom casu pre menej chapanlivych) na nieco, kolko je hodin, ci nieco nevie,... nahodis usmev od ucha k uchu a zvysok nechas na nom, ci sa chyti. Ked sa nechyti ani na niekolky krat, tak nema zaujem, ides vytvarat prilezitosti inam.

ankare
7. aug 2020

Myslím, ze je to úplne normálne. 😊 Napríklad ho oslov, ci by ste dakedy nezbehli na kavu. 😊 Ak to vyjde, super, ak nie, aspon si to skúsila. 😊

0silvia0
7. aug 2020

@stela1996 vyskúšaj, je to v pohode. Napíš situáciu, odkiaľ ho poznáš a v akom prostredí na seba narážate...

kassandra25
7. aug 2020

@stela1996 ano, je to v poriadku. Mozes ho oslovit, slusne, nenutene, mozno s malym usmevom a kratko a ukoncit. Potom uz by mal on. Ak to nespravi, nebud smutna, ma nato svoje dovody.

mon2523
7. aug 2020

preco by to nemalo byt v poriadku ak je vhodna situacia tak preco nie vsak v zasade je jedno kto koho prvy oslovi. len to nesmie vyzniet vulgarne. ak narazas priamo na nejaku situaciu, tak by si nam to tu mohla objasnit

karolinakr
7. aug 2020

Normalne hovor, čo sa ti ženie myslou.Ak nebude mat zaujem velmi patrične ti to da najavo.
Na druhej strane ak sa spytaš niékoho na počasie može si začat domýšlať, že ho chces do postele
Muži nechapu signaly, skryte odkazy, priamu reč ani nič okolo
Ja by som mu povedala- neskočime na kavu niekedy? Tam už nema čo nepochopiť

sunny8
7. aug 2020

Muži by mali prví oslovovať. Na ženách to vyzerá že sa pchaju do zadku

vilma7
7. aug 2020

Tak osloviť ho môžeš, ale či ho aj zaujmeš je otázne, oslovila by som v prípade keby som vedela, cítila že dotyčný o to stojí.

annamarin
7. aug 2020

Ja by som skúsila sa prihovoriť s prosbou o pomoc. A potom sa nejako nenápadne zakecala.😀

chocolatte1
7. aug 2020

@majkeel ty si to dal na pána 🙏😂

komir63
7. aug 2020

@stela1996 Dobrý deň, podržali by ste mi kabelku? Potrebujem si napraviť nohavičky, mám ich dosť zarezané.

moonlight1210
7. aug 2020

@komir63 dziiizas, to uz radsej: prosim vas, nemate trochu vody? Ja mam taky hlad, ze nemam kde spat. 🙂

0silvia0
7. aug 2020

@komir63 no toto vyzera na komunikaciu poulicnych pracovnicok🤦‍♀️

jany149
7. aug 2020