icon

Ako plánovať prázdniny bez výletov a dovoleniek?

10. aug 2024

Kamoška sa mi minule posťažovala, že neboli celé prázdniny nikde s deťmi na výlete ani dovolenke.chcela by aj deti, aj financie sú, ale manžel nechce.autobusom veľmi nemôže je tehotná, má nevoľnosti a deťom býva v autobuse zle.ani môjmu sa veľmi nechce (neviem prečo sú tí muži takí leniví), ale premohol sa a boli sme na 3 kratkých výletoch.viem, že mohlo byť aj viac, ale ešte máme niečo naplánované.máme susedov majú okolo 50 rokov.deti majú už veľké, robia si sami program, ale oni dvaja manželia tiež nikam nechodia ako je rok dlhý.len oráca a doma.poznáte takých viacerýh?mne je takto cez prázdniny hlavne tých detí ľúto, že stále len doma.tie, čo nikde nechodia

mer12
10. aug 2024

Tak ja neviem, moj muz tiez nie je moc vyletovy typ, ale nemam problem. Nalozim deti do auta a ideme, este su mali cize vacsinou je to kupalisko, kontaktna zoo atd. Keby som sa mala jemu prisposobovat tak sedime cele leto doma.

zobaka
10. aug 2024

ja som bola sama a aj s mužom, vôbec nečakám na nikoho a na nič a keď niekam chcem ísť idem ✈️

autor
10. aug 2024

@skeblicka777 asi len som veľmi neistá na miestach, kde som nebola.

autor
10. aug 2024

@dzejny656 tak organizovanie výletov je tiež len namne.niekedy id rád, ale sú aj dni a výlety kedy sa mu nechce.kamoškin tiež tak, len ten rok nikde neboli

autor
10. aug 2024

@marsmykkok tak vidiš su aj taki...

autor
10. aug 2024

@yanni jej pri prvych 2 tak nebolo.teraz je jej zle.a aj vonku.sedeli sme vonku a uz som videla na nej že zbledla a potom jej hneď prišlo zle.a to nebolo ani nejak teplo.

autor
10. aug 2024

@jana_eyre_2 hlavne kvôli deťom jej to vadí.

luccija
10. aug 2024

@jana_eyre_2 ja som taká istá🙂už cez týždeň rozmýšľam čo s víkendom.

lakebabe
10. aug 2024

Vezmite sa spolu vy aj s deťmi a chodte ako baby same. Kamošky co majú takýchto chlapov chodia takto, teraz boli s deťmi v Prahe vlakom a kade tade, co mi posielaju fotky . Môj muž chvalabohu neobsedi doma ani deň , nonstop sme kdesi cely rok , ale keby nechcel išla by som aj sama s kamarátkami. Kľudne aj na predĺžené víkendy

nikha2809
10. aug 2024

Ja neviem, môjmu mužovi sa tiez nikdy nikde nechce ale kvôli deťom sa každý víkend prekoná a chodíme kade tade, aj na dovolenky, aj na predĺžené víkendy.Ale nikdy ich napr.neorganizuje, nenavrhne nič, ja len poviem, ideme tam a tam nic si neplánuj...fakt málokedy máme taký víkend že nejdeme nikde.Ja som za neho veľmi rada, že kvôli deťom spraví všetko čo sa mu nechce

autor
10. aug 2024

@sasa1310 má 2 deti, čaká 3.on je úplny pohoďak srandovný, prerobil dom ako chcela, co chce kupi si a nefrfle jej di toho. ale to je jedinou chybou, ze nechce sa mu velmi ist na vylety.venuje sa jej aj detom robi opekacky, minule s detmi spal vonku v zahrade v stane...snazi sa.minuly rok boli na par vyletoch aj ked viem, ze sa mu nechcelo, ten rok este nie.no mozno este pojdu....nemyslim, ze je s nim nestastna.podla mna je to v tom, ze si chce aj oddychnut a nechce sa mu kazdy den tolko soferivat....neopovdala by som, ze je egoista.

autor
10. aug 2024

@30katrusa40 ona teraz v tehotenstve nejazdi.byva jej zle.ja len krasie trasy kde to poznam.ale je nas 6 auto 5 miestne.

autor
10. aug 2024

@cimage hej skor to vidim realne buduci rok.niekde s detmi.potesili by sa aj ceste vlakom.

autor
10. aug 2024

@mer12 takych chlapov je viac...

autor
10. aug 2024

@lakebabe to sķôr budúci rok.teraz má problém sama so sebou.

autor
10. aug 2024

to je super, že kazdy vikend.my az tak casto nechodime

lakebabe
10. aug 2024

To je jasne, ale ak jej je zle a je vysoko tehotná ja by som sa vykašľala na cele výlety. Nič jej neujde

maranco
10. aug 2024

Alebo jej navrhni, že k vašim výletom zoberieš jedno jej dieťa a prestriedajú sa.

autor
10. aug 2024

@lakebabe len kvôli deťom chcela.ale zdravie je prvé a to malé.

autor
10. aug 2024

@maranco toto nas ani nenapadlo ze jedno a potom druhe.ale ona by asi nechcela.nech nas nezatazuje.

lakebabe
10. aug 2024

Však aj decka vydržia v prvom rade nech v kľude porodí, ale ak chcela hlavne kvôli deckam tak kľudne ponúknite jej aspoň jedno vziať niekde

jana_eyre_2
10. aug 2024

@luccija presne 🙂

jana_eyre_2
10. aug 2024

Nevadí veď zážitky majú ako píšeš, že vonku na záhrade, opekacka, aj to sa ráta pre deti.. keď budú staršie, tretie tiež tak potom opäť na pár výletov pojdu..

kristinapetronela
10. aug 2024

Ja chodievam aj sama s deťmi .a je nam super 🙂

autor
10. aug 2024

@jana_eyre_2 oni zážitkov majú dosť.mali aj bratrancov na prázdninách vyhrali sa aj s nimi.

sisaka
10. aug 2024

My sme sa s mužom našli, keby sme mali čas a peniaze, tak cestujeme po svete. Takto sa snažíme aspoň vypadnúť čo najviac - obaja mame radi turistiku, cestovanie na motorke, spoznávanie nových krajin. Muž nemá rad pobyt v rezorte, tam už nebol nejakých 8 rokov, ale chodím každoročne sama so synom, lebo nie som typ, čo musí všade len s mužom. Deti sme brávali vždy všade zo sebou, videli a zažili toho dosť, v zime nechýbala lyžovačka na týždeň, ale často aj cez vikendy, so synom sme precestovali veľa vďaka hokeju…
Osobne by som s domasedom nevydržala, v tomto jednoducho kompatibilita musí byť - chodili sme veľa po Slovensku a okolitých krajinách už ako teenagers a teraz ako pomaly 50nici nie sme o nič lenivejši a tešíme sa na každý výlet, každú túru, každú dovolenku

koniarova
11. aug 2024

A chodiť na výlety každý rok je nejaká psia povinnosť? Keď rok nepôjdu,deťom to nijakovsky neublíži. Hľadáš problém a robíš drámu tam, kde vôbec nie je. Sú Pekná rodina, muž sa deťom krásne venuje. Môj názor, že zážitky môžu mať aj na dvore,ak je rodič fajn.

tilly
11. aug 2024

Ono je to aj o nastavení tej ženy, resp. teba. Ja, keď má muž sezónu a nemôže, idem sama. Buď zoberiem mamu a deti alebo len deti alebo idem s kamoškami alebo úplne sama. Dopravný prostriedok volím podľa vzdialenosti a chuti.
Môj muž je tiež akčný. Keď chce ísť niekam a ja nemôžem, ide sám.

sasa1310
11. aug 2024

však na dovolenky nemusí šoférovať

tilly
11. aug 2024

@sisaka my tak podobne. Nevedela by som byť s domasedom. My cestovanie milujeme. Len nie motorkou, ale obytným autom.