icon

Ako plánovať prázdniny bez výletov a dovoleniek?

10. aug 2024

Kamoška sa mi minule posťažovala, že neboli celé prázdniny nikde s deťmi na výlete ani dovolenke.chcela by aj deti, aj financie sú, ale manžel nechce.autobusom veľmi nemôže je tehotná, má nevoľnosti a deťom býva v autobuse zle.ani môjmu sa veľmi nechce (neviem prečo sú tí muži takí leniví), ale premohol sa a boli sme na 3 kratkých výletoch.viem, že mohlo byť aj viac, ale ešte máme niečo naplánované.máme susedov majú okolo 50 rokov.deti majú už veľké, robia si sami program, ale oni dvaja manželia tiež nikam nechodia ako je rok dlhý.len oráca a doma.poznáte takých viacerýh?mne je takto cez prázdniny hlavne tých detí ľúto, že stále len doma.tie, čo nikde nechodia

Strana
z3
gazpalm
11. aug 2024

Tak s nami muz chodi skoro stale , ale 2 krat za rok zoberiem.deti , dofcu a hajde do chorvatska ,talianska rakuska aj vo svajci som bola sama na 3-4 noci , na otocku , ja nemam problem soferovat hoc ake trasy , a citim sa vdaka tomu extremne nezavisla od prace a dovoleniek a nejakych nenalad mojho muza...a praktizujem to od cca roka starsieho ..uz maju 13 a 11

vilma7
11. aug 2024

Tak ja s manželom mame 48 a deti 5 a 7.5 roka a cele prázdniny mali veru o program postarané- samozrejme so.mnou a mužom, nikde neboli odložené, babky sa pridali k nam niekedy na výlet.

autor
11. aug 2024

@vilma7 viacerí dávajú k bakkam, ak sú babky na dôchodku a musia do práce.ty máš toľko dovolenk v práci, že môžeš buť s njmi celé prázdniny?jedine, že si učiteľka.tie chodia do prácr cez prázdniny 2 týždne, niektoré aj viac.

vilma7
12. aug 2024

Ja mam 7 týždňov, moje deti 13 t.do roka.
Nie, my sa s manželom pri deťoch striedavé, či už počas prázdnin alebo školského roku. Teraz v lete mali 3 týždne so mnou a 3 týždne s manželom prázdniny...ú mojej mamky a potom u jeho rodičov.

autor
12. aug 2024

@vilma7 tak 7 týždňov je celkom aj dosť.manžel má 5, ja som na RD, ale tiež budem mať 5

Strana
z3