icon

Ako pomôcť 26-ročnému synovi s pracovnými problémami?

Dnes o 13:08

ako môžem pomôcť svojmu 26-ročnému synovi? Má 26 rokov a roky pracoval len brigádne,kedykoľvek skúsil serióznejšiu prácu, dal výpoveď, pretože sa mu nepáčilo správanie kolegov. Momentálne pracuje s ľuďmi, ktorí majú problémy s duševným zdravím, a to naňho negatívne vplýva. Do konca minulého roka býval v byte s kamarátom, no ten si našiel inú prácu a odsťahoval sa do Českej republiky. Odvtedy syn býva opäť doma; je neustále v zlej nálade kvoli správaniu kolegov

Strana
z2
anonym_c41cad
Dnes o 14:31

@anonym_autor pomohla by som mu tým, že by som ho objednala dobrému psychológovi, pomôže mu nájsť a vyriešiť prečo sa tak cíti v práci, môže mu pomôcť s asertívnym správaním...
Možno je submisívny človek a takí ľudia sú často obeťou šikany. Stačí si prečítať niektoré príspevky vyššie "radosť" s takými ľuďmi pracovať ☹

anonym_b4b13e
Dnes o 14:34
@anonym_daaf6e

@anonym_b4b13e ty si ucitelka? Ako dlho uz nenavidis deti?

@anonym_daaf6e Adolescent nie je dieťa. A mám ich rada, veď ja ich živiť nebudem 😊

biba_18
Dnes o 14:39

ale áno, koľko psychoušov máte aj vy v robote, nie jedna téma tu je ako šikanuje šéf, ako ohovárajú kolegyne, ako sa nechodíte do práce kamarátiť a nie ste zvedavé na kolegov na team buildingu atď…
tak mladému je to prote proti srsti…

biba_18
Dnes o 14:41
@anonym_c41cad

@anonym_autor pomohla by som mu tým, že by som ho objednala dobrému psychológovi, pomôže mu nájsť a vyriešiť prečo sa tak cíti v práci, môže mu pomôcť s asertívnym správaním...
Možno je submisívny človek a takí ľudia sú často obeťou šikany. Stačí si prečítať niektoré príspevky vyššie "radosť" s takými ľuďmi pracovať ☹

@anonym_c41cad presne toto si myslím. chalan natrafí na zopár takých harpyí alebo úplne bezchrbtových hajzlov a samozrejme že nechce robiť za minimálku na takých kolegov…

katkazatka
Dnes o 14:54
@podvody

@anonym_51b0b4 áno sú, more vo Volkswagene do mňa furt skákal jeden, skoro som ho zbil. Dig a já som bol za zlého že keby mu pridrbem tak ma vyhodia. More a čo si mám nechať skákať po hlave? V Samsumgu mi tiež kolega robil zle, tak som naňho vyletel, a tiež ma chceli vyhodiť ale ja som v záchvate hnevu odišiel, v tom momente, lebo viem že by sme sa pobili. A keď ma chcel v Leare šikanovať rumunský cigán, ešte odborárka mi vravela, čo sa ho bojíte, však ste kus chlapa pridrbte mu jednu a prestane. Ale predstavte si že medzi linkami sa pobijem s cigánmi? Pod kamerami. Hneď by sme leteli všetci. Teraz robím na pošte, more a obrovské horúčavy že ledva žijem, nie to ešte sa naháňať, a nestíhal som z linky odoberať balíky, a dobehol nadriadení sa rozkrikoval že "čo je spíte, prečo nestíhate" ja som mu mal sto chutí vypiskovať naspäť že nech sa uvedomí žeje 38 stupňov a nemôže ludí nútiť do výkonu. Veď to je zdraviu nebezpečné. Ani športovci netrénujú v horúčavách, majú pozastavené tréningy. Ale keby že mu odpindᡠnaspäť, v momente ma vyhodia. Mám už s tým skúsenosti.

@podvody ubenholfen, Nepodarok😁 Vratil si sa. Opät.😂

anonym_2a13f4
Dnes o 14:59
@biba_18

@anonym_c41cad presne toto si myslím. chalan natrafí na zopár takých harpyí alebo úplne bezchrbtových hajzlov a samozrejme že nechce robiť za minimálku na takých kolegov…

@biba_18 Ty máš takéhoto istého syna, však? Všímam si, že tu vždy takýchto obhajuješ, co nevedeli úspešne vyštudovať, zamestnať sa a normálne žiť.

anonym_b70ace
Dnes o 15:08

@anonym_autor uplne jednoducho. Synu, doma môžeš bývať ešte 3 mesiace, potom je čas sa osamostatniť.

anonym_b70ace
Dnes o 15:14
@reela

Lahka forma PAS?

@reela prosím prestanme už každého neschopneho a leniveho jedinca nalepkovat nejakou diagnózou.

lienka.7
Dnes o 15:17
@aurelia2000

@katkazatka o chvíľu tu budú rady, ako ho treba diagnostikovat no a ID požiadať pravdaže, veď Sociálna poisťovňa je aká prachata inštitúcia

@aurelia2000 najlepšie ešte ID z mladosti, lebo chudáčik teraz sa zobudil ze ma v podstate od mala psycho problémy. Peniaze od štátu za nič sa predsa zídu vždy.

Strana
z2