Ako pomôcť manželovi s nadváhou?
Čaute baby môj manžel poslednú dobu dosť pribla , má pupok aj prsia a proste ma to nepriťakuje. Stále mi vyčíta že spolu už ani sex nemáme no keď ho vidim tak ma to nevzrušuje a nechcem s nim nič mať. Ako ho donútim aby so sebou niečo robil?
Za aké obdobie a čo je príčinou? Má nejaké zdravotné problémy alebo niečo zmenil v strave či aktivitách?
Tuto s tymto nieco vymyslite https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-taktne-navrhnut-priatelke-zdravsie-stravovanie/
Normálne premýšľam, či táto téma nie je vytvorená ako provokácia k téme o priateľke s nadváhou, že schválne, ako sa bude reagovať na chlapa.
Normalne mu to splechni do ksichtu jak sracku do hajzla. Muzi potrebuju pocut veci celkom presne a uprimne. Naznaky na nas neplatia a myslienky citat nevieme.
Normalne mu povedz, ze "vies co, vydavala som sa za namakaneho svalovca a teraz si tlustoprd a nevzrusujes ma". To by mohlo zabrat, aby so sebou zacal daco robit.
Samozrejme, beriem v uvahu aj dovod priberania. Moja rada plati len na priberanie z typickej muzskej lenivosti. Ak je to zdravotny problem a za svoju tucnotu nemoze, potom ho tieto slova mozu velmi zranit.
Si plytka a bezcitna, treba ho milovať takého, aký je. Treba pozerať na jeho dušu a dobré srdiečko🙄 Zaslúži si oporu, veď ťa oplodnil🙄😂 Nezasluzis si ho, nevazis si ho, mal by sa s tebou rozviest.
Zrejme takto nejako to ženy vyžadujú od mužov, nie??😂
Veď máš argument a on inšpiráciu. Povedz mu to rovno, veď je muž, na tých treba rovno a nie obkľukami aby si domýšľal sám. Proste mu povedz " pribral si, schudni a bude aj sex"
Tieto vyjadrenia, ze aka je sebecka a hnusna, ako nehnevajte sa, zena ma byt stale upravena, pritazliva, reprezentativna pre chlapa a muz sa moze spustit? Vcera sme boli na jednej moto akcii a tam sa to pupkacikmi len tak hemzilo. Zienky zachovale a chlapi jednu kofolu za druhou, pivecko a pupky ako sudy. Zena moze doma jest zdravo, varit zdravo, ale ked ten chlap sa nevie kontrolovat, moze sa aj na hlavu postavit a priberaniu chlapa nezabrani. Chlapi mozu chodit aj v praci na obedy a jasne si vyberu radsej rezen vysmazany alebo knedlu, ako keby jedli maso na prirodno s ryzou a zeleninou. Doma sadnu pred tv po praci, lebo su unaveni a koniec.
Zena porodi deti a dokaze sa dostat do formy, chlap ani deti neporodi a skutek utek.
Ibaka utorka k veci, ja by som mu to ppvedala, ze jednoducho pribral a nepritahuje ta, ze mu pomozes schudnut, ale musi to aj on chciet a ked nie, na co zostavat v takom manzelstve, ked sex nefunguje.
@canany ale si butthurt, boze ved toto absolutne neni o pohlavi. Zalezi od okolnosti a kde sa nachadzas jakych ludi vidavas. Ja vidavam aj takych muzov aj take zeny. Sam som pribraty ale snazim sa s tym aspon nieco robit a zhodit vahu vobec neni take narocne jak som si dlhodobo myslel (stravu som upravil minimalne ale k fitku a chodeniu som pridal bike a ide to). Je normalne ked partner sa takto zmeni velmi priberie ze by sa mu to malo dat najavo ci uz je to chalan alebo holka. Obzvlast v mladsom veku.

Kto kupuje jedlo a varí