icon

Ako povedať našim, že som gay?

potkan212
25. aug 2021

Mohol by mi niekto pomôcť s touto otázkou. Stále sa ma pýtajú, že kde mám frajerku, deti a podobne. Nebaví ma to už.... A to isté kamaráti... Som zúfalý :(

Strana
z3
potkan212
autor
25. aug 2021

@somtunovaa Mal som, proste s babou nič a s chalanom perfektné čo sa týka sexuálnej stránky..

miadi
25. aug 2021

@potkan212 oni nie su normalni oni su heteraci aj ty si normalny iba si gay.

somtunovaa
Autor odpoveď zmazal
somtunovaa
25. aug 2021

@potkan212 a rodičom… ako radia baby, na rovinu, bud budú v pohode alebo nie.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
marca12
25. aug 2021

@potkan212 zmenila by som okruh kamaratov. A mozno maju narazky,lebo sa ich to netyka,ale ak by si sa priznal,mozno by zmenili postoj a zdrzali by sa sprostych reci. Tebe by pomohla terapia porozpravat sa s psychologom,musis prijat svoju orientaciu. Ked budes ty vysporiadany s tym,tak aj okolie ta bude respektovat takeho,aky si. Vela ludi si utahuje,ale len preto,ze nikoho takeho nepoznaju.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
marca12
25. aug 2021

@potkan212 este ma napadlo. Mam kamarata,ktory to oznamil na oslave jubilea clena rodiny. A vravel,ze tak strasne ako sa bal a ako ho to zozieralo,tak ked to oznamil strasne sa mu ulavilo a keby vedel dopredu,aka pride ukava,povedal by to uz ovela skor a nemucil by sa tolko rokov. Bol na tom podobne do 30tky sa branil svojej orientacii po 30tke si nasiel partnera,zil v zahranici,takze nikto nevedel. Zili spolu tusim 4 roky,prisiel rozchod a on zo zufalstva a bolesti z rozchodu to povedal na tej oslave. Jasne,ze to bol sok pre vsetkych,ale prijali ho dokonca niektori mu hovorili,ze to tusili.

viera27
25. aug 2021

@potkan212 povedz to a hotovo. Mali sme v rodine dvoch. Prvy je uz po smrti a cely zivot bol neskutocne nestastny. Nikdy to totiz nepriznal,aj ked sme to vsetci vedeli. A tak sa uzieral a hoci mal nejake vztahy,vsetko bolo kratkodobe,nakolko to tajil. Takze stastie bohuzial nenasiel. Druhy ma cez 20. Dlho s tym bojoval,az v zahranici sa uvolnil. Vedia o tom od neho iba jeho rodicia,zbytok mozno tusi,uz sa aj prestali pytat na frajerky a hovadiny. Ale tiez ma take pocity ako ty,tiez mu vadia dristy v spolocnosti na gejov a hlavne strasne chce deti a rodinu (ale s muzom). Najlepsi kamosku ma lesbicku,tak rozmyslaju,ze ked sa nebude dat inak,mozno aj papierova svatba a adopcia. Jo a este mam kolegu. Ten sa tym vobec netaji. Teraz mu sice stroskotal dlhorocny vztah,ale ide dalej. Nosi duhovy naramok,aby nahodou nik ani nemal pochybnosti a velmi otvorene sa k tomu stavia. A kazdy to berie v pohode. Dokonca maju nejaky sportovy klub s chalanmi gejmi v jeho veku,behaju na sutaziach pod vlajkou a podobne. Velmi pomaha socializacia. Proste ked to tajis,nemas sa ani ako poriadne branit pred blbymi poznamkami. Rodicia znesu,neboj. Aj tak uz davno vedia. Priprav sa na prvotny sok,potom prekusnu.

andrea_prestastna
26. aug 2021

Zial neviem aku mas rodinu, ja mozem svojej povedat vsetko otvorene, ked to nevies povedat napis im to, ulavi sa ti a bude to pre teba lahsie budes slobodnejsi, ak su normalny a lubia ta pochopia ak nie najsi novy smer v zivote zial niekedy sa aj v rodine cesty rozidu, drzim palce a ver mi ulavi sa ti, nenatahuj to zbytocne,, ulavi sa aj im,, nech si daju flasu vina a prejde ich to, papa

Strana
z3