Ako povedať našim, že som gay?
Mohol by mi niekto pomôcť s touto otázkou. Stále sa ma pýtajú, že kde mám frajerku, deti a podobne. Nebaví ma to už.... A to isté kamaráti... Som zúfalý :(
@potkan212 a rodičom… ako radia baby, na rovinu, bud budú v pohode alebo nie.
@potkan212 zmenila by som okruh kamaratov. A mozno maju narazky,lebo sa ich to netyka,ale ak by si sa priznal,mozno by zmenili postoj a zdrzali by sa sprostych reci. Tebe by pomohla terapia porozpravat sa s psychologom,musis prijat svoju orientaciu. Ked budes ty vysporiadany s tym,tak aj okolie ta bude respektovat takeho,aky si. Vela ludi si utahuje,ale len preto,ze nikoho takeho nepoznaju.
@potkan212 este ma napadlo. Mam kamarata,ktory to oznamil na oslave jubilea clena rodiny. A vravel,ze tak strasne ako sa bal a ako ho to zozieralo,tak ked to oznamil strasne sa mu ulavilo a keby vedel dopredu,aka pride ukava,povedal by to uz ovela skor a nemucil by sa tolko rokov. Bol na tom podobne do 30tky sa branil svojej orientacii po 30tke si nasiel partnera,zil v zahranici,takze nikto nevedel. Zili spolu tusim 4 roky,prisiel rozchod a on zo zufalstva a bolesti z rozchodu to povedal na tej oslave. Jasne,ze to bol sok pre vsetkych,ale prijali ho dokonca niektori mu hovorili,ze to tusili.
@potkan212 povedz to a hotovo. Mali sme v rodine dvoch. Prvy je uz po smrti a cely zivot bol neskutocne nestastny. Nikdy to totiz nepriznal,aj ked sme to vsetci vedeli. A tak sa uzieral a hoci mal nejake vztahy,vsetko bolo kratkodobe,nakolko to tajil. Takze stastie bohuzial nenasiel. Druhy ma cez 20. Dlho s tym bojoval,az v zahranici sa uvolnil. Vedia o tom od neho iba jeho rodicia,zbytok mozno tusi,uz sa aj prestali pytat na frajerky a hovadiny. Ale tiez ma take pocity ako ty,tiez mu vadia dristy v spolocnosti na gejov a hlavne strasne chce deti a rodinu (ale s muzom). Najlepsi kamosku ma lesbicku,tak rozmyslaju,ze ked sa nebude dat inak,mozno aj papierova svatba a adopcia. Jo a este mam kolegu. Ten sa tym vobec netaji. Teraz mu sice stroskotal dlhorocny vztah,ale ide dalej. Nosi duhovy naramok,aby nahodou nik ani nemal pochybnosti a velmi otvorene sa k tomu stavia. A kazdy to berie v pohode. Dokonca maju nejaky sportovy klub s chalanmi gejmi v jeho veku,behaju na sutaziach pod vlajkou a podobne. Velmi pomaha socializacia. Proste ked to tajis,nemas sa ani ako poriadne branit pred blbymi poznamkami. Rodicia znesu,neboj. Aj tak uz davno vedia. Priprav sa na prvotny sok,potom prekusnu.
Zial neviem aku mas rodinu, ja mozem svojej povedat vsetko otvorene, ked to nevies povedat napis im to, ulavi sa ti a bude to pre teba lahsie budes slobodnejsi, ak su normalny a lubia ta pochopia ak nie najsi novy smer v zivote zial niekedy sa aj v rodine cesty rozidu, drzim palce a ver mi ulavi sa ti, nenatahuj to zbytocne,, ulavi sa aj im,, nech si daju flasu vina a prejde ich to, papa

@somtunovaa Mal som, proste s babou nič a s chalanom perfektné čo sa týka sexuálnej stránky..