Ako povedať priateľovi, že opakujem ročník?
Ahojte, studujem externe VS a minuly rok sa mi stalo to, ze som pre neurobene skusky musela znovu do 4. rocnika ☹ strasne som sa za to hanbila a tak som to partnerovi zatajila. ten si teraz mysli ze mam v maji statnice a uz budem koncit, no pravda je taka ze ma caka este cely dalsi rok :( co teraz? ako mu to povedat? viem ze bol na mna tak trosku "hrdy" kedze on VS nema... bojim sa ze ma bude povazovat za neschopnu a hlupu 😒
@lyzzy
@mafin152 ani nemusí ísť o MK, keď sa máme čím a nikto to za nás nespraví, tak sa pochválime aj samé, nie? 😉 @kaktusik007 @adri266
no hlupu lebo si mu to nepovedala, a este k tomu mu aj klameš ...ako chceš s nim žiť ked sa nerozpravate a nedelite aj o starosti..........................
@kaktusik007
@adri266 tak to vidíte, priveďte to do extrému, pridajte zopár šialených rituálov a máte AS 😀
nuz tak mas dve moznosti, budes klamat nadalej, fingovat statnice, promocie (?), vyrobis si falosny diplom 😀 alebo mu to jednoducho povies. Sorry, fakt neviem, ako si sa vobec k tejto lzi mohla dostat - taka somarina, fakt. S pravdou von, musis si tu hanbu prezit. Nie tu, ze si nespravila jeden rok, ale tu, ze si klamala.
fuu, tak na mieste tvojho priatela by som bola sklamana, ze si vo mne mala tak malo dovery. Ale uz s tym nenarobis nic. Vyrukuj s pravdou von a uvidis, ako bude reagovat. Rozist sa stebou asi nerozide, to by bola blbost, ale sklamany bude, tomu ver.
@adeala mozno mam, len o tom neviem 😀 😀 😀 😀
prepac,ale toto som urobila v 4.triede, ked som dostala 3 z matiky a tak som sa bala,ze som to nepovedala rodicom 😀 a ptm ma cakala dobra "za ucho" 😀 ale na VS urobit takuto blbinu? ze ta to vobec napadlo ! studujes pre seba, stat sa moze kadeco (aj horsie),toto je problem blcha z kt.si si sama urobila slona
@adeala @kaktusik007 😎 😎 😀
@beniu toto čo je? nechapem. šak normalne, na VS sa bezne opakuje ročnik, alebo "predlži" študium, zvlast ked študuješ externe. a určite ti nema čo vyčitať, ked on nema VS, aj keby mal, tak čo. normalne mu to hned kludne povedz, nech ostatnym nevytrubuje, že maš v maji štatnice. ked sa ho niekto opyta, tak nech len povie, že sa to posunulo. ved to je normalna vec
povedz mu pravdu 🙂
ja som tento rok nastúila a ako som nastúpila tak som aj "vystúpila" keď som to povedala mame nebola nadšená ale brala to tak že ona už od začiatku vedela že ma ten odbr nebude baviť a vlastne ani trz neviem na čo som tam šla ale aspoň som vyskúšala a trz som si dala na inú a úplne inú školu 🙂
nie si prvá ani posledná čo "opakuje" ročník 🙂

Povedz mu pravdu, ze si sa hanbila tak si mu to zatajila. Na mieste priatelovom by mi bolo luto ze kde som urobil chybu, ked si moja priatelka mysli, ze by som ju mal pre to menej rad...