icon

Ako povedať rodine o novom partnerovi?

kamila7125
18. nov 2020

Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?

hederamonstera
19. nov 2020

@griska11 vsak oni nesexuju, staci im navarit vecera :D a on v noci ide do hostovskej...

nechces pisat zenske knihy? to by ti slo

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125
nemusis odpovedat - naozaj velmi osobna oazka.

to nenarodene dievcatko si cakala s ktorym partnerom ? prvym-druhym ?
alebo dalsia velka laska to bola ?

kamila7125
autor
19. nov 2020

@yvanielka v Uk ...ale nie na Uni...mam zatial len 12 mesacny kurz Child psychology ale chcela by som na Uni zial deti praca lockdown...nestiham ale planujem ked bude mladsia v skole preco? Co je na tom ze niekto studuje ?!? Vidim ze ma tu vsetky povazuju za nenormalnu ...nevadi ja koncim dostala som odpoved na povodnu otazku...keby napisem ze priatel je biely a je Slovak tak tu je 2o komentov a nie 200
Potrebovala som reakciu ako Sk.prime ineho chlapa...viac mi netreba...OMG...majte sa

nyusika
19. nov 2020

@griska11 oni len varia, nesexuju

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125 ja osobne by som ti aj na situaciu beloch-polrocna vikendova znamost...napisala presne toto iste.

modrava
19. nov 2020

@kamila7125 nic na tom nie, proste ma zaujimalo ci si to stihla pri prvej a este na slovensku.

yvanielka
19. nov 2020

@kamila7125 to že niekto študuje je super, ja som sa len spýtala 🙂

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 pekný pokus vytiahnuť "rasovú kartu", ale nie, problém nieje on, ale TY.

danieladeley
19. nov 2020

@kamila7125 neodchadzaj, ja sa tak dobre bavim uz druhy den : D

negymama
19. nov 2020

@hederamonstera presne tak, detom toto absolutne neprospieva. Zena si moze po skonceni vztahu dajme tomu spominat ze ake to bol krasne a vziat si aj docne stastie ako benefit a dobru skusenost do zivota...
Deti to vnimaju uplne inak... u nich je pocit stastia v tom ze maju nieco niekoho nastalo.
@kamila7125 aby si po case nemusela riesit u deti poruchy spravania, ktore uz nebudes spatne spajat s tym, co si zazili. deti nemaju spomienkovy optimizmus, ich kazda zmena a strata traumatizuje.

griska11
19. nov 2020

Prajem ti byť dobrou matkou tvojim dievčatám. Aby si v budúcnosti vedeli vážiť samu seba, hľadali stabilitu a nestriedali partnerov tak ako teraz ty. Všetko dobre.

kamila7125
autor
19. nov 2020

@modrava pri prvej na Slovensku som stihla dve prace manzela a zurnalistiku ! Preco?

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125 zurnalistku s takouto gramatikou ??
preboha, to bol tiez nejaky vikendovy seminar ?

haley7897
Odpoveď bola odstránená
modrava
19. nov 2020

@kamila7125 nehladaj za tym nic. nie kazda otazka je utocna. len som bola zvedava, pri kolkych detoch si to stihla stihat. ci len pri jednej alebo uz pri dvoch, troch..

kamila7125
autor
19. nov 2020

@nyusika keby si vedela ze momentalne mi funguje len jedno oko aj to na mozno 20% ...som rada ze pisem ako pisem !!!

anjelaa
19. nov 2020

@kamila7125 tento kurz som robila v UK aj ja 🙂 veľmi sa mi páčil. Psychológovia z nás z toho nebudú, ale na rozšírenie vedomostí je to fajn. Popri tom som si urobila ešte ďalšie tri kurzy, tiež takého ročné. Myslím, že je to ako bonus k vyštudovanej škole, ktorú máš.

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125 co ma spolocne oko s gramatYkou ??
robis vazne gramaticke chyby, nie preklepy - ze omylom tuknes na vedlajsie pismenko 🙂

kamila7125
autor
19. nov 2020

@modrava vcera ma brala zachranka dostala som silny alergicky sok nezabrali steroidy ani silne antihistaminika stale som spuchnuta

modrava
19. nov 2020

@kamila7125 pises mne? oka.. pytala som sa na skolu...

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 odporúčam ti ísť off, lebo si tu len robíš väčšiu a väčšiu hanbu. Raz "keď ti už bude lepšie a budeš znova vidieť" tak sa po prečítaní tohto fóra pôjdeš zahrabat pod zem

kamila7125
autor
19. nov 2020

@anjelaa ja mam zurnalistiku co je v Uk nic moc kedze by som musela ovladat anglictinu slovom.aj pismom...aky mas level ? Ja tiez teraz este robim counsellor a robila som aj nursery teacher a mam v plane dalsi s detmi s poruchami ADHD autism etc...len dokoncit toto co mam je toho dost vela ...a zial momentalne vsetko online
Zle sa mi pise brutalne je mi zle. Pozri toto som sa rano vcera chystala do prace

kamila7125
autor
19. nov 2020

No a takto som skoncila poobede neprajem nikomu na svete

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 seriem na to aj tak tu nikoho nepoznam na kona chodim malo ... A nudim sa doma tak pisem

anjelaa
19. nov 2020

@kamila7125 fúha, držím palce, nech to čo najskôr odpuchne! daj si radšej kľudový režim, počítač asi nie je to naj, keď si v takomto stave.
myslím, že to bol level 3, ale musela by som to pozrieť, ja som ich robila už dávnejšie. 🙂

modrava
19. nov 2020

@kamila7125 uz rano si mala cervene leskle oci..

kamila7125
autor
19. nov 2020

@anjelaa mam mobile...este horse 😂 je to strasne a vobec neviem s coho ...stale som strasne sluchnuta jedno oko zavrete stale druhe troska otvorim ale trasu sa mi aj ruky tlak som mala vcera 150-110 neak tak ked ma brali nikomu neprajem

kamila7125
autor
19. nov 2020

@modrava hej a do obeda som mala celo spuchnute o druhej poobede som nevedela dychat
Domov ma pustili s nemocky len za to ze mam doma deti a ze akoze mi ma kto doma pomoct inak som v nemocke...doslova som odtial "usla"
Decka boli u otca ani ulohy s malou nespravil nedal im jest poriadne nic este ze sa mi podarilo zdrhnut

zooeynka
19. nov 2020

@kamila7125 inak, bolo by fajn keby si mohla spoznat jeho dceru a pokecat s jeho byvalou partnerkou, ale to sa(predpokladam)nebude dat zariadit, ze? Lebo opisujes ho ako zlaticko, pracovity, zabezpeceny, z dobrej rodiny, vzdelany, ma rad deti - a predsa ho jeho byvala kopla doriti z nejakeho dovodu. Po tom dovode by som trochu zapatrala, vela by to objasnilo.

kamila7125
autor
19. nov 2020

@zooeynka dcera v Nigerii ma 15
S matkou mali sex 😂 ziadny vstah 😂