Ako povedať rodine o novom partnerovi?
Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?
@acrobaleno nuz, Diany sa uz nespytame...
@zooeynka jasne obluda.... naozaj nevedela do coho ide a verila ze sa z nej posklada... neuveritelna naivita. V takychto vztahoch islo vylucne o spolocenske postavenie a ak si to obe strany uvedomuju vie to byt dlhodobo pokojne manzelstvo. Nikto ju nepredal na trhu, dobrovolne sa vydala pri plnom vedomi.
@zooeynka stale som nepochopila co to teba tak rozrusuje 😁, bola mlada a sprosta... tak bola, tiez nebola ziadny anjelik a prasila co malo v chyzi nohavice. Ale aby aristokratka vychovana urcitym sposobom a do urcitych kruhov vyhlasovala, ze nejaky egyptan ci co bol, je jej laska zivota po roku spolocneho clnkovania na jachtach 😁 tak co ja viem 🤷♀️🤦♀️ to je take ..... prostoduche
Keby nedoslo k tragickej udalosti by laske casom odzvonilo a do dochodku by mala takych lasok este na kazdy prst 10
Ešte stále je tu rozprava o Diane? Nepríde Vám to, že práve Charles a Camilla sú osudová láska? Áno, Diana bola veľmi mladá a naivná. Ale nie všetko čo ukážu v The Crown je aj pravda. Navyše to je úplne iný svet, ktorý si neviem ani predstaviť ako to funguje. Protokol, zákazy, príkazy. Diana bola lady sama o sebe. Bola zo šľachtickej rodiny, takže vedela čo môže čakať a čo nie.
@zooeynka pekne sa to tu zvrtlo 🤭 neobranujem Charlesa, ale Diana tiez nebola anjel. Bola velmi mlada, naivna a trpela psychickymi problemami, ktore sa ignorovali. Proste to nevyslo, ako xy dalsich manzelstiev.
Mimochodom uz vieme akym doktorom je dotycny, ci stale nie? 😁
@lavender273 to sa asi nedozvieme 🙂 Ale autorku chapem, tiez by som sem nevesela info o svojom muzovi. Baby tuto spochybnia vsetko. (Odveci, ale mne je aj charlesa luto, miloval jednu, matka mu nanutila inu a on ako trtko musel posluchnut...a princovia tiez tazky udel vediet ze ich otec mamu nikdy nelubil...a ktovie ci je harry jeho vsakano...)
@zooeynka O Harrym sa polemizovalo dlho, lebo ten co je akoze jeho “pravy otec” je tiez rysavy a tusim sa pred par rokmi priznal k tomu ze je gay🤔Mozem si ho ale mylit s niekym inym. 🤷🏻♀️Ale to je iba povrchna podoba, tak ako u xy ludi, co sa tocia v tych kruhoch. Harry ma Charlesove crty. Staci sa pozriet na Charlieho fotky z mladosti.
*oprava Predsa som si ho pomylila 🤣 Tak Dianin ex nie je gay.
@zooeynka Nuž princezná Diana mala veľmi veľa lások na môj vkus. Až priveľa a na to, že bola princezná, tak už duplom si mohla dávať pozor. Robila kráľovskej rodine akurát tak hanbu s tými milencami. Keď vedela do akého statusu sa ide a do akej rodiny ide, mohla sa trošku zdržanlivejšie chovat.
@stanulienkat kks kralovska rodina by sa mala zakopat od hamby z viacerych dovodov - Andrew a jeho zneuzivanie mladistvych, Charlesove telefonaty ako chce byt camilinym tamponom, Filipove drbnute reci, alzbetina opita sestra, postihnute deti ktore odlozili do ustavov lebo boli debilne kedze sa krizila rodina, a to o mnozstve pruserov ani nevieme...a to ze Diana striedala chlapov lebo nemala stastie na trvaly vztah bola v podstate charlesova vina kedze ju nemiloval....
@kamila7125 ako to nakoniec prijala rodina?
@kamila7125 Normálne som zvedavá, ako pokračuje váš vzťah....ste ešte spolu ? Aj si to povedala nakoniec mame ?

@zooeynka Odkiaľ vieme, že to bola láska jej života? Z filmu? Z biografie? Alebo z "pravdivých výpovedí" kamarátov. 😂 Nič v zlom samozrejme.