icon

Ako povedať rodine o novom partnerovi?

kamila7125
18. nov 2020

Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?

haley7897
19. nov 2020

@nyusika to tu už bolo 🤣

kamila7125
autor
19. nov 2020

@oktobermimi momentalne pocas Lockdownu dost tazko...v lete to bolo lepsie 🙂

eeffka
19. nov 2020

@haley7897 sestru mam v UK uz 15rokov a v sharovanych domoch teda MD s praxou 10rocnou veru nebyvaju. Sestra si tych domov uzila hojne v prvych rokoch a to je take byvanie jak na internate...aby som sa deliala s cudzim o vanu a sporak? Brr

acrobaleno
19. nov 2020

@haley7897 To viem, ale asi to závisí aj od miesta, kde býva. Ako dlho je doktor, či je iba GP alebo má aj atestáciu. Sesterka bývala v Camden a mohla si dovoliť bývať sama pri plate špecializovanej sestry. Nebol to veľký flat, ale ani žiadna diera. Nech sa nikto neurazí, ale nie je to dosť vieryhodné. Keby radšej autorka riešila tie obrovské červené vlajky a nie toto.

oktobermimi
19. nov 2020

@nyusika
@haley7897 a tu o tom ze sme ziarlive a nedoprajeme jej lasku v zivote a zavidime jej ich stastie ☝️

oktobermimi
19. nov 2020

@kamila7125 a teraz co? Vilety alebo strazenie kamoskou?🤔

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 hlavne v Londine je to dost tazko kedze len za iZbu on plati viac ako ja za cely barak...

haley7897
19. nov 2020

@eeffka
@acrobaleno no hej my ženy sme v tomto iné. Potrebujeme aspoň určitý štandard. Tiež som tu prvý rok strávila v shared house a stačilo mi, hrabala som sa kade lahsie hneď ako som mala stabilnú prácu hoci to znamenalo 2x taky nájom. Chlapi sú iný. Zdieľaná kúpeľňa je pre mnohých v pohode zatiaľ čo ja som si tam rok nesadla na WC a curala vznasajuc sa nad WC 😂😂😂

negymama
19. nov 2020

Osobn si myslim, ze autorka uz tusi ako to dopadne, akurat jesitnost nedovoli to otvorene priznat. Takze to tusenie zatial deklaruje iba recami o momentalnom uzivani okamihov stasita. Proste ako dieta co vie, ze zachvilu mu cukriky vezmu, tak chytro este hadzat do ust, kym sa da.

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 viem. Mam rodinu v Londýne. Ha ta svojimi reakciami nevarujem pred ním, ale predovšetkým pred tebou samotnou...

haley7897
19. nov 2020

@eeffka Jo a kuchyňu som tam celý rok nepoužila ani raz 🤣 rok take away jedla 🙏🏼🤷🏻‍♀️

acrobaleno
19. nov 2020

@haley7897 Ja často chodím do Londýna, ale iba na výlet a jedna stará partia, že poďme bývať do hostela, aj tak tam iba prespíme....ja: ďakujem neprosím 😂 A neviem si ani predstaviť bývať v sharehouses. Žiadne svoje súkromie a kúpelňa a kuchyňa spoločná. Aj tie fóbie, čo som nemala by sa rozvinuli.

haley7897
19. nov 2020

@acrobaleno ha som mala v dome partiu z dominikanskej republiky. 7 ľudí v dvoch izbách!!! Každu noc zurovali chlastali hoci tam mali 3 ročne decko. Chceš sa pretekať? 🙈😂😂😂

acrobaleno
19. nov 2020

@haley7897 Ako dlho si to vydržala?

haley7897
19. nov 2020

@acrobaleno rok!!! Ha som mala vtedy dve roboty, takže som odchádzala z domu ráno o 4 a chodila polomrtva naspäť okolo deviatej večer.

eeffka
19. nov 2020

@haley7897 moja sestra si tam kupila obrovsky kos na pradlo a ked sla varit tak vsetko zhrnula do neho a potom vysypala naspat do umyvadla ked dovarila svoje. Ja som sa normalne rozrevala ako zila ( nie pred nou) potom si nasli uz s frajerom byt a teraz maju dom

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 nechapem akoze preco aky mas so mnou problem ?!?

nyusika
19. nov 2020

@negymama osobne si myslim, ze autorka teraz fici na endorfynoch a to, ze ma pravidelne sex je jedine, co k zivotu potrebuje,

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 tipujem ze ti vstah s otcom tvojej "druhej" dcery nevysiel preto si tak negativne naladena...vies kolko mam znamych ktorym to nevyslo ? Ajajjjjaj nie som vverajsia viem aka je to natura 😍

nyusika
19. nov 2020

@haley7897 ja zijem v Senci a este donedavna v nasom vchode v trojizbovombyte s jednou kupelnou zili tyri rodiny (4+4+3 ludia), velmi rodinne zalozeni, cize aj navstevy k nim hojne chodili 😀 😀...a domacu palenku nosili 😀

modrava
19. nov 2020

v kazdom pripade, chlapi, ktori su len na potesenie a neplanuju sa s nimi deti sa nepredstavuju mamam. iba ak by si mala 17 a mama by potrebovala prehlad s kym vsetkym spavas

kamila7125
autor
19. nov 2020

@nyusika prosim ? Mozno pre teba je sex to hlavne ale uistujem ta ze aj bez ko***** sa da zit!!!
Ja napriklad milujem spocne varenie s nim 🙂 to mi dodava endorfiny 🙂 si mysliz ze trtkame jak zajace? Haha vies ...ja este dojcim...dcerku aj v noci 🙂 drahy spinka v hostovskej 🙂 kedze ja vacsinou s mojimi detmi 🙂
Zobud sa zlatko sex nie je vsetko ;)

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125 hovori matka troch deti s dvoma muzmi....

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 teda sa zhodujeme na tom ze nechápeš. A nie, ja nie som negatívne naladená voči nigerijcanom, čo sa tu celú dobu snažím "vypichnut" je fakt ze si manipulator a vymyslas bájky. O zlom muslimovi, ďalšia bude čoskoro. Ohybas pravdu ako sa ti kde hodí 🤷🏻‍♀️

kamila7125
autor
19. nov 2020

@nyusika a? Nie som jedina!!! Aspom nepotrebujem hned tahat chlapa byvat spolu aby mal kto ucty zatiahnut 😂 haha zvladam to aj sama 😂
Inak ked ma chces urazat nekomentuj moj prispevok dobre? Dakujem
Peace 👌

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 kedy som pisala o zlom moslimovi?!? Jedine co.som napisala.bolo.ze otec mojich deti je moslim a ze nam to nevyslo...to je cele

haley7897
19. nov 2020

@eeffka hej hej, začiatky v cudzine bez zázemia bývajú často takéto. Špinavé v mnohých leveloch. Nie, neoberame tu peniaze zo stromov 🙈
Chvíľu trvá kým sa človek sám niekde posunie, najskôr musí často fungovať mimo komfortnej zóny

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 a to aj on je taky, ehm zdrzanlivy?? mlady muz bez ineho vztahu , teda predpokladam, ze okrem teba inu nema.

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 že ťa nútil k potratu..? Lebo je moslim

nyusika
19. nov 2020

@kamila7125 o zlom moslimovi, co ta nutil na potrat s pisala v prispevku...nepamatas sa, co pises ?