icon

Ako povedať svokre, aby vrátila pomocníka do kuchyne naspäť do obchodu?

erb
26. sep 2020

Ahojte Baby. Minulého týždňa mi bola svorka večer strážiť deti ( boli sme na svadbe) a musím uznať mam s nou veľmi dobré vzťahy. A keďže každá máme svoje kuchyne asi si myslela ze mi chýba kuchynský robot. (mam ich dva jeden väčší v skrini ktorý používam dosť často , a jeden menší taky šikovnejší hlavne keď dcérke potrebujem niečo mixovať na obed tak nevyberá veľký ale len menší) a teraz mi prosím poraďte svokra mi kupila delimano vacuum mixér. Ak ho niektorá z Vás používa viete mi prosím detailnejšie opísať príslušenstvo (áno príručku som čítala zdá sa mi byť zložitá) mam taky istý robot v skrini len v inej značke a jedine čo nemá je to vacuum. Prosím viete mi poradiť načo sa to vacuum používa ? Alebo ako mam svokre povedať aby to vrátila nech jej vrátia € (predsa len to nestojí málo) nechcem aby to vyznelo zle, alebo že som nevďačná..
Za každú radu vopred ďakujem

Ako povedať svokre, aby vrátila pomocníka do kuchyne naspäť do obchodu?
whatever1
26. sep 2020

@erb vyzerá ze je kvalitný a vraj vitamíny ostávajú aj po mixovani. Je to na tebe, ale myslím ze si mala reagovať hneď keď ti ho dala. Kedze si dar už prijala, bolo by blbé ho potom vrátiť.

kittykat22
26. sep 2020

Ak si chces tie dobre vztahy zachovat, tak na to, ze jej to vratis radsej zabudni. Skus sa pozriet na youtube co s tym - urcite tam bude mraky videii.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
27. sep 2020

@erb Ja by som neskusala dat svokre spat aby to vratla... aj keby ti mal sediet v skrini cele roky. Kolko ja mam darov ktore skoro nikdy nevyuzijem ale to tak je... nie vzdy sa podari kupit, co clovek skutocne potrebuje.
K vakuovemu mixeru sa zial vyjadrit neviem.

thoughtfulweirdo
27. sep 2020

No tak ja by som svokre normalne ukazala, ze mam dva v skrini. Ani by mi nenapadlo, ze by sa mala urazit 😅 vsak mi ide o jej peniaze.

rubinka
27. sep 2020

@erb - síce neviem poradiť načo slúži tento mixér ale nie zdvorile poslať svokru nech dar vráti. No tak budeš mať 2 mixéry, časom jeden dosluzi a budeš mať druhý. Neviem načo riešiť niečo čo nie je podstatné.

evica01
27. sep 2020

Nevrav nic svokre. Co si? Ani nikomu nic nevrav. Svokru mas zlatu.

evalin88
27. sep 2020

Toto poznam, švagrina nám tak chcela kúpiť kapsulový kávovar. Pred vianocami som ju stopla. Naposledy svokra, prišla s tým, ze nám kúpi velký kuchynský robot a nenechala si to zatial vyhovoriť. Vysvetlujem, ze mam slahac, ponorný mixer, a staci mi to.. a ona furt svoje 🙂

deti95060810
27. sep 2020

nevrav radšej nič, lebo môže byť po dobrých vzťahoch...

silviaeli
27. sep 2020

Asi jej o tie peniaze veľmi nejde, keby jej chýbali, tak ti ho nekúpi..
Ide o to, že určite čakala potešenie z tvojej strany..
Možno má taký istý a je s nim spokojna, tak kupila aj tebe..
A prečo si hneď nereagovala, že máš 2 v skrini??
Vacuum je super vec, máš nádobu z ktorej vysajes vzduch pomocou hadičky..všetko takto odložené vydrzi čerstvé omnoho dlhsie..
Moja mama má takú sadu od Zepter a je to super vec..
Pred uskladnením, polievka, mäso, zákusky..atd..
Myslím, že svokra ti kupila super vec😉

evitka83
27. sep 2020

Ja ked riesim osemetne situacie so svokrou, prejdem to najprv s muzom, kedze je to jeho mama a podla toho reagujem. Niekedy to potom preberie s mamou on, lepsie to vyznie od syna. Tiez mam so svokrou dobry vztah.

vandicka7
27. sep 2020

Tento je dobry, to vacuum sa da vyuzit rozne, ale je to aj o tom, ze viacej vitaminov sa zachovava pri takomto mixovani 😉

erb
autor
27. sep 2020

Ďakujem baby . Rozprávala som sa o tom s manželom. Rozhodli sme sa ze si necháme ten robot, tak ako píšete ktorýkolvek mixér sa môže časom pokaziť tak budeme mat aspoň náhradu a hlavne aby sa svokra ne nahnevala, ani neurazila ze jej vraciam darček. (predsa len mna by to zrejme tiež urazilo a fakt si nechcem vzťahy pokaziť). Poviem jej aj o mixérov co mam doma a poprosím ju aby sa nabuce somnou poradila. 🙂

adamka25
27. sep 2020

Je to darcek,je nanajvýš nezdvorile vraviet aby to dotycny vratil.mna osobne by to urazilo.schovaj do skrine,raz sa ti jedno pokazi a vyuzijes druhe

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
barborkabar
27. sep 2020

chápem ako to myslíš, ale nebolo by to dobré keby si mala snahu to vrátiť, svokry to prežívajú tak nejako viacej :/

mmmonika
6. feb 2021

@erb Používaš ho? Ja práve pozerám kuchynský robot, aj mixér, tak ma zaujíma, či si spokojná?