Ako pracuje váš muž?
Ahojte 🙂
Prosím vás tie ktoré ste doma na materskej/rodičovskej a vaši muži dlho pracujú ako to zvládate? Nie je vám smutno?
Muž robil tak že o 14:30 bol doma. Poobedia sme boli s malým spolu či vonku či vnútri atď. Teraz má dve roboty. Robí od 8-16/17 ale potom hneď na 18stu ide robiť trénera a to chodí domov okolo 21/22. Takže s deťmi je tak hodinu až dve. Mne to príde malo. Večer príde,dáme si spolu víno,večeru,pozrieme film. My dvaja trávime spolu čas a je nám dobre. Len mne je celý deň tak smutno alebo ako to nazvať keď som v tom veľkom dome sama.
Odkedy dokedy robia vaši muži?
brala by som to, ze to robi pre nas, aby nam nic nechybalo.....ved ked som n MD/RD mojou povinnostou je v prvom rade starostlivost o dieta a domacnost a muz sa stara o financie.... teraz ked pracujeme obaja mame to rozdelene resp. dohodneme sa kto kedy co ako, muz pracuje od 7:30-15:30 a ja od 7- 15:30 on ma ovela castejsie homeoffice ako ja tak on casto nosi deti do skoly/skolky ako ja
Ako pracuje Vas muz? Jak đas pane profesore😂😂😂😂
No kedysi odchádzal o 6:00 a prichádzal 18:45 (ale dochádzal 1,5 hodiny každým smerom, piatky úvodnú). Od korony robí z domu ale teda od takej 8-8:30 do 17:30 minimálne a často až do 19, potom hodinu pauza a robí ďalej. Takze no.. občas je to an nervy. Ale keď môže, vždy je s nami
Tak bohuzial, to je materska. Moj muz rozne.. Niekedy aj o 16tej, inokedy aj o 19 tej. Pohra sa s detmi trochu, ked ich ulozime, uz sme unaveni... Narocne obdobie. Ale aj krasne. Pravdu pobediac, uz mi je niekedy smutno. A ked ma tvoj muz dve roboty, tak sa necuduj... Snad to tak mate len docasne, spolocny cas je najdolezitejsi.
7/19,8/20,19/7, alebo ešte od pol 7 do pol 7, víkendy, sviatky, piatky.. od 1.3 nastupujem na 12ky aj ja, bude to nezvyk, keďže som ho vždy čakala doma. V marci máme 6 dní za celý mesiac, kedy budeme spolu doma. Je mi z toho smutno, ale sme dospelí ľudia, s hypotékou, s dieťaťom, ktoré treba zabezpečiť. Verím, že to tak nebude naveky.
Moj manzel je doma na materskej a ja pracujem. A ano obcas tvrdi ze uz mu chybam😀. Ale tak je to na kazdej rodine ako si to zariadi. Pre nas je to super riesenie. AK ste si vu zvilili moznost ze on ma 2 prace tak sa s tym musis vysporiadat. Mozno ked nastupis naspat do prace aj ty uz tu druhu pracu nebude potrebovat.
@gabrielabydzo 🤣🤣 keď je už zle 🤣🤣🤣🤣
Manžel pracuje 12stky, tzn ranna, nočna a dva dni doma a tak stale dookola 🙂
Normalne s kamoskami.
Zas bola to jeho praca, rozbiehal firmu.
Financna nezavislost to vyvazila.
moj pracuje mimo SR a to turnusovo,,vsetko sa da ked sa chce ,,,bud ti bude sediet na riti doma a budes “zivorit”,alebo zabezpeci rodinu a mas sa fajn,,ked nastupis do prace tak budes mat ine myslienky a mozno bude stacit jedna robota jeho a aj tvoja
6h-14h alebo 14h-22h
6-14:00...okolo 15:00 je doma...
Môj muž robí na 3smenku. Spolu chodíme von cez víkend. Ranne su ok, lebo je doma o pol3. Ale keď ma nočné spí cez deň a ked ma poobedne končí o 10tej.
Denná,nočná a 3 voľno
Dennú a nočnú ma 12tku
moj od cca 8:30 do cca 19 tej je mimo domu, pride domov a je na telefone a pc tak do pol noci… pomaha odprevadit na niektore kruzky deti, ak treba, resp rano zavedie syna do skoly a ide do prace… ak treba vie si spravit pauzu… ale hnevam sa casto ze si tu pauzu neda vecer a nepomoze dat deti vcas spat…
Poznám osobu ktorá nanutila mužovi druhu prácu(nevravím, že to je tvoj prípad) a pot sa, sťažovala že stále robí ešte aj pracovne lietal kade tade a ona sama s 7r dcérou, krúžky, škola práca peniaze mali aj dovolenku, aj krásne veci ale jej bolo vždy malo. Nakoniec sa rozviedli. Ja mam napr tiež brigádu aj popri práci, peniaze chcem ale brigádujem 1x za týždeň iba. Aby som mala čas na deti a domácnosť. Už som chcela ísť na tú brigádu cez víkend ale povedala som si, že nie nestojí mi to za to
Toto by som ja nedala, o deti sa starame obaja od ich narodenia. Pracujeme tak aby sme sa videli a spolupodielali na vychove deti, ktore nam vyrastli v zahranici bez pomoci pribuznych. My sme spokojni celkovo. preco by som si mala zvykat na nieco co sa da upravit, zmenit?
7 až 18,30 -19,30
Je to s 2 deťmi náročné. Robím
Bude lepšie, aj jar a leto pomôžu, viac slnka spraví svoje 😉
Trochu chápem, mna zase hnevá, že častokrát sa za cely deň neporozpravam v podstate s nikým dospelým (cez telefón so sestrou veľmi nepočítam, aj keď je pre mna životne dôležitý tento denný rozhovor, ale osobne je osobne)…. Ani nie že by mi bolo smutno, skôr možno chýba spoločnosť dospelých a riešiť aj niečo iné ako vodu, jedlo, cikanie, bitky o hračky….. a to chodíme aj do detského centra, aj sa navštevujeme s kamarátkami a ich deťmi…
Moj pracuje od 6-14:30 a pracuje doma z obyvacky 😁 takze sme spolu v podstate 24/7 🙂 neviem si predstavit ze by chodil z prace niekedy vecer…..
No tu sa mi natíska otázka,že si treba vybrať. Ci byt s deťmi alebo si dopriať pekne veci... môj chodí z prace tak 17:30 alebo aj neskor,ako kedy. Večeru ma syn o 19, takže je to malo,ale vykompenzovala som to tým,že ja som na skrátený úväzok,nech ho nevidíme 2 hodiny denne a potom spať 🙂
Môj robí celý týždeň od 8- do cca 00:00 až 1-2hej vidíme ho až cez víkendy mam synov 3 a 6. Vieš čo veľa som plakala,hnevala sa na to,furt sme sa hádali kvôli tomu,ale už som rezignovala a už to neriešim,už som si musela zvyknúť,ty to máš ešte dobre,my ešte aj keď dôjde náhodou niektoré dni skôr sme obaja takí unavení,ja už robím,že žiadna večera,sex ani víno ani film nehrozí,proste sa tešíme obaja rovno do postele.
Moj muz aj ked nebol doma o 15.00 vecer deti kupal a cital im teda daval spat.
U nas nebolo nic take ze 2hodinove uspavanie deti. Vecer patril nam. Deti spali o 7 a 8.
Ziadne psko mobil hry po veceroch. Nikdy nic nehral.
Piatky soboty vstaval k nim v noci ked bolo treba a rano ich bral z postele na mlieko kakao a ja som spala kym nesiel do prace a neskor so starsim do skoly.
Rovnako na dovolenkach nase deti nepoznali detske kutiky animarorov. Vela sme s nimi cestovali.
Stihal aj 2x do tyzdna sportovat.
Ako ďas😜
Byval doma 14:20 cca ale zmenil miesto tak teraz je 16:45 ak neostava dlhsie, ak ostava tak aj 17:30 ... Mne to popravde nejak nevadi som zvyknuta, pri dvoch detoch mi smutno neni😀 predtym robil na smeny a napriklad taka poobedna mi prisla horsia to som mala pocit ze som s detmi sama cely den aj ich dat spat sama atd.
Moj muz dochadza 70km kazdy den za prácou, takze o 4:30 odchadza a domov prichadza okolo 5-6 , nikdy som sa nad tym nezamyslala ani to dako neriesila , proste je to jeho robota tak to je takto 😊
A to nevravim, ze chodi prec na cvičenia 2-3 týždňové aj 6-7x do roka 😏 a polrocne misie sme si užili tiez, nastastie sme este vtedy nemali dieta..
Jasom ešte na RD ..Manžel chodí turnusovo na 20 dní na "už len" druhý koniec republiky., 8-10 dní je doma . Máme 4 deti .. rodina býva v dedine 6km od mesta kde bývame. O postrazenie niekoho popyram.len ak musím k lekárovi so sebou alebo 1 dieťaťom .. čiže som na všetko viac menej sama. . .nevyzadujem aby sa mi niekto často motal v mojej domácnosti. Až nastúpim do práce ja ( miesto mi držia len či aj časovo mi vyhovejú 🤷♀️🤷♀️) potom budeme diskutovať ako to pôjde ďalej v tomto smere.

Tak môj muž zanesie syna do škôlky ide do práce po práci ide pre syna zo škôlky a je s nami celé poobedie. Teraz bude meniť robotu tak uvidíme aké to bude časovo v novej práci 🤷