Ako prehovoriť rodičov, aby mi kúpili iPhone?
Môj prvý nový mobil som dostala na 17 narodeniny a nepresiahol sumu 100€.Na ďalší som si zarobila sama.
Nestačí ti lacnejší mobil?
....zaradené v rodinných problémoch...😃
Boze moja dcerka ma 10 r.ale teda to je najskromnejsie dieta co poznam ....a milujem ju najviac na svete dala by som jej vsetko....no ona chspe co si mozu tatinko a maminka dovolit
@slniecko5 ak máš do 16, tak ti taký drahý mobil netreba. ak máš nad 16, tak si naň zarob sama. takééé jednoduchééé 😉
🙄 nijako, kúp si sama. Ja som si svoj prvý kúpila na VŠ z brigád...
rodicia asi maju dovody, preco ti nechcu kupit iPhone.
PS: da sa zit aj bez toho 😉
rýchle jednoduché šup na brigádu a za mesiac je mobil tvoj natrčať ruky to áno ale ísť si zarobiť to nie.
Zarob si na neho...O to viac k tomu telefonu budes mat uctu
@slniecko5 moj si na iphone zarobil a nasetril sam z brigad, vreckoveho a darov sam a po 2 rokoch skonstatoval, ze s nim nie je spokojny 😂 Zarobil si potom na iny mobil s Androidom, my sme mu prilozili nejake peniaze a kupil si najvyssiu radu.
Našetri si naň. Ak ti ho rodičia nechcú kúpiť tak asi na to majú nejaký dôvod, buď na to jednoducho nemajú peniaze alebo nemajú pocit, že by som natoľko zodpovedný/ná aby ti ho mohli kúpiť
@slniecko5 učiť pokore a skromnosti je v dnešnej dobe veľmi dôležité. Chválim tvojich rodičov.
Jsi tu deset let, z toho mi vyplývá, že ti nebude 15. Co?
@berenika39 Možno píše cez mamin ucet, takže môže mať 😆.
Prvý aj posledný mobil som dostala od rodičov v šestnástich v roku 1999 z dôvodu, "aby vedeli, kde som, čo robím, nie na blbosti". Na všetky ostatné som si zarobila sama a som tu. A ostatné tiež 😉
O mesiac tu bude dotaz "Ako vysvetliť rodičom, že mi majú kúpiť auto?"......🙉
Pockaj tyzden, chytis koronu alebo niekto z blizkych a budes mat ine "problemy". Sorry, ale kam tento svet speje. Su ludia co maju miliardy a nepotrebuju mat kazdu trendy vecicku.

@slniecko5 a co tak si ho kupit sama? Kolko mas rokov?