Ako prehovoriť rodičov, aby mi kúpili iPhone?
@ysseba Nepoznáš tieto dnešné decká? Ich argumenty sú úchvatné...."lebo všetci majú...tak aj ja chcem"
@nefertiti5843 to je presne ten argument, ktorý mi povedal syn.Kazdy teeneger si myslí, že bude zaujímavejší s iphonom je to smutne
Tak si nájdi na nete nejaký starší, napríklad na bazoši. Kamarátka si chcela kúpiť tiež iphone len nie pre parádu, ale je na neho zvyknutá, android jej nevyhovuje (ani mne), lepšie sa jej manipuluje s tým telefónom. A kúpila skoro nový, chalan to používal asi 2 mesiace a potom vyšiel nový, tak predával tento. O polovicu lacnejší... neviem koľko máš rokov, úprimne dúfam! že toto nepísalo dieťa ktoré má 10 alebo 12 rokov... lebo to sme už potom v dobrej riti s prepáčením.
Len som chcela dodať, že si keď tak skus zarobiť aspoň väčšiu čiastku a ked rodičia uvidia že máš našetrené tak ich požiadaj o doloženie ci by ti neprispeli. Myslim si že by mali mať potom úplne iný pohlad na vec
Dcéra si našetrila na polovicu iPhone sama, ja som jej ho kúpila v akcii, dostala ho na Vianoce a zvyšné peniaze, ktoré nestihla našetriť mi vrátila z vianočných peňazí, ma nový iPhone 7, stal 319 a šetrila pol roka
rozumiem, že pre coronu sú zavreté školy, ale mohlo by si, milé dieťa robiť niečo užitočnejšie, napríklad cvičiť príklady do školy, než zakladať na mk nezmyselné témy 🙂
Skús sa hodiť o zem 😀
Boh vie koľko má rokov keď nick je že registrácia 2010😯och kde sme my mali ale telefóny ja keď vidím tie malé detiska že majú 100krat telefón lepší ako ja nechápem čo za rodičov sa detisku iphone 10 alebo aký Huavei a čo ja viem ešte chod Zarob si v dnešnej dobe nič nieje zadarmo
Toto mi je podozrivé teda dcéra môjho manžela ma 17r a chcela ipon no manžel vravel toľko peňazí za mobil jej nedá, tak mesiac na to ex dala zvýšiť výživné lebo si sám za to môže nekúpil jej ipon.
ja mám len 10 rokov a mám samsung nad sto eur
Našetri si naň polovicu ty, a polovicu nech ti doložia rodičia 🙂

@slniecko5 čo tu provokuješ s takými otázkami.