Ako prejavuje muž introvert, že sa mu páči žena?
Máte skúsenosti s mužom introvertom?Ako sa prejavuje keď sa mu páči žena?V podstate má zaujíma ako zistím že po mne ide muž introvert?
@elementissa ďakujem ❤️
Len som chcela počuť nejaké skúsenosti žien s takými mužmi.ako napríklad zistili že sa takému mužovi páčia...ake finty na nich použil 😃
Ja mám introverta, zbalila som ho ja.
@hettinka a dával ti nejako najavo že sa mu páčiš?ešte predtým ako si ho zbalila
Môj priateľ je introvert, ale nie je hanblivý ...viem že často to ide jedno s druhým, ale nie je to nutnosť, takže by som povedala, že aj od toho záleží 🙂 znamená to, že vo svojom blízkom okruhu ľudí je veľmi priateľský, komunikatívny, miluje debaty, ktoré sú na zamyslenie, len proste spoločnosť veľa ľudí ho vyčerpáva a vtedy je radšej ticho, nemá potrebu pútať pozornosť a baviť sa s každým o ničom ... a teda najskôr sme sa iba skamarátili, pribral ma do toho svojho okruhu ľudí, pri ktorých je uvoľnený a potom mi dal najavo, že sa mu páčim úplne otvorene 🙂
Ono je to také... Ak je záujem z oboch strán, tak to netreba nijako špeciálne hovoriť, dotyčni to vycitia. Ja ešte keď som bola dievča, na strednej, na vysokej, tak doteraz mi niektorí ľudia spätne hovoria: "pamätáš na toho a toho, ten ťa strašne chcel" a ja zvyčajne hodím nechapavy pohľad, že wtf, ja o ničom neviem. Lebo sama som o tých chlapcov záujem nemala. A keď sa mi ti snažili tak nejako nenásilne naznačiť, tak som to ignorovala a brala ako znak priateľstva. Keď sa snažili niektorí prejaviť viac, tak v prípade, že som ja záujem nemala, tak som to brala ako otravovanie a veľmi rýchlo som ich zablokovala, kde sa dalo a vyhybala sa im oblúkom. ale hlavne, ze som celu pubertu plakala, ako ma nikto nechce. Nie, ze mňa nikto nechcel. To ja som nikoho z tých, ktorí chceli mňa, nechcela. Lebo ja som chcela iných a zasa ti nemali záujem :D napokon, ked som sa spoznala s mojim mužom, tak nikto nebalil nikoho. Zrazu sme k sebe patrili. A väčšina ľudí si o nas myslela, že sme spolu už veľmi dlho, lebo nas vnímali ako veľmi stabilný, harmonický pár. Hneď sme vedeli, že patríme k sebe a budeme spolu. A roky na tom nič nezmenili.
Pozeral na mna cely večer, tak som nadviazala očný kontakt a potom prišiel. Mmch, bola som jeho prvá frajerka. A posledná.
Treba si všímať pohľady, úsmevy, reč tela. Žena ma intuíciu, všimne si prejav sympatie. Potom môže i žena urobiť prvý krok, osloviť a v nenapadnom priateľskom rozhovore sa zblížiť. U nás to bolo tak. Ale aj ja som introvert
Môj muž je ťažký introvert,spoznali sme sa v mojej novej práci.Hneď mi všetci povedali,že je tichý až divný,takže sme za dlhé týždne prehodili asi päť slov dokopy,keď za mnou raz prišiel,že či nepôjdem do kina...Ostala som v šoku,lebo žiadne signály nevysielal...Ani neviem,či mi bol sympatický,priznám sa.Ale tak som si pomyslela,že musel riadne vystúpiť zo svojej komfortnej zóny,keď urobil tento krok.Do toho kina sme šli a bol z neho celkom milý spoločník nakoniec.Sme spolu 14 rokov...
Moj je introvert a v našom vzťahu sa tiež prejavil on, on ma oslovil a on urobil prvý krok, ale zas ja som bola kamarátska, komunikatívna a vždy som sa k nemu chovala pekne a otvorene. Kedze sme boli najskôr kamaráti a ak predtým urobil aj nejaký trapas alebo čokoľvek čudné, ja som ho vždy podržala a urobila niečo, aby sa necítil zle. Mozno aj vďaka tomu mal odvahu ma osloviť. Podľa mňa je pri introvertoch dobre najskôr kamarátstvo a ked je pripravený zenu osloviť, tak to urobí.
Mam introverta. Musíš ho zbaliť ty. (usmeje sa, ale nejaké veľké gestá nečakaj) 😀
Ale inak spoľahlivý, vhodný na dlhé filozofické debaty, chápavý.
Ja som si svojho introverta zbalila.
Ďakujem za odpovede pomohli ste mi 🙂🙂
Mam podobnu skusenost ako @lindous. Moj manzel je introvert, ma svoj uzky okruh ludi, s ktorymi sa citi prijemne, v ich spolocnosti je otvoreny a komunikativny, ale spolocenske akcie mimo tento okruh su pre neho utrpenim. Nove vztahy nenadvazuje lahko, ale nie preto, ze by bol hanblivy, len nema zaujem. On nema problem komunikova s ludmi, ale 'cudzich' si nepusti k telu.
Ked sme sa zoznamili nemal problem ma zavolat na rande, pobozkat a dat mi na javo svoj zaujem. Ale potreboval cas, kym sa mi otvoril.
@titla koľko času?
Bol to skor taky postupny proces. Trvalo mu 1,5 roka (uz sme spolu zili), kym mi povedal, ze ma lubi. Ale ked uz som sa dostala za tu jeho hranicu, tak by pre mna urobil prve posledne. To neznamena, ze sa nepohadame alebo si nelezieme na nervi, ale ked ide do tuheho mozem si byt ista, ze v nom mam oporu.
Ja som spoznala takeho cloveka v byvalej praci 🙂 ... staly zakaznik vedel kedy robim.stale prisiel a cely zcervenel asi aj ja lebo nieco medzi nami bolo ... vedeli sme prehodit paru vety ale stale som zacala ja... ja sa prihovorila ..odniesla kavu pokecali posrandovali ... a takto sa to tahalo asi pol roka kym s sme po praci si nevypili on mi vyznal lasku ze ma lubi... sly sme niekolkokrat vonku .. mam ho rada lenze hacik bol v tom ze nemali sme o com rozpravat mimo mojej prace stala rec.. ...
Tak odvtedy sme kamosi momentalne idem pracovat pre jeho firmu budeme v stalom kontakte a uz teraz pocitujem ci robim spravne kedze je trosku aj napatie stale medzi nami 🙂 ....
No ja som si vlastne za ten rok nasla znamost a som zasnubena 🙂
ale pocit ze budem vedla neho mam zmiesane pocity 🙂
Ale vela uspechu ...👍👍 ti zelam 😊😊 hadam najdete spolocnu rec umna to nepreslo 😁😬😬
@titla vau 1,5 roka
@48domka ďakujem ❤️
@lenkakravcova kuuurnik

No pravdepodobne za tebou nepojde a nebude ti spievať serenadu pod oknom. Ťažki introverti to maju zložité, často sa nevedia odhodlať ženu, ktorá sa im páči. Väčšina introvertov, ktorých ja poznám je so svojimi polovičkami preto, že ženy spravili prvý krok. Takže introvert po tebe bude tajne "pokukovat" spoza počítača, ale určite po tebe otvorene "nepojde". A zasa, na čo čakáš? Ak máš pocit, že sa nejakému mužovi páčiš a on sa páči tebe, tak načo sa hrať na chrumkavu? Normálne mu to povedz, najdi si ho na FB ci inej platforme, introverti radšej píšu... Ak je to kolega, spýtaj sa ho počas obednej prestávky, či nejdete na obed (ja to bežne robím, aj napriek tomu, že nikoho nebalim, lebo som už roky šťastne vydatá), ale zájdite na obed, kávu, uvidis, či si máte čo povedať a ďalšie stretnutie navrhni, ak sa s ním budeš cítiť dobre. Introverti málokedy vystúpia zo svojej komfortnej zóny, to by si ho musela tak očariť, že by prestal byť sám sebou. A ak sa ti daný muž nepáči, tak nerieš ( chápem, že je to príjemné, keď niekto prejaví záujem), ale introvert ho neprejaví nejako okato. Ale ak ma o teba záujem, bude veľmi rad, ak ho niekam vytiahnes spoza počítača, alebo ak mu napíšeš. Ak o teba nemá záujem, tak to pochopíš veľmi rýchlo