icon

Ako prekonať šikanu a osamelosť?

tobias123321
27. nov 2024

Aktuálne som na pn 2 týždne a bojím sa vrátit naspat do roboty. Mám chuť dat vypoved zrusit byvanie a ist na ulicu. Strašne mi je zle každý sa mi smeje šikanuje ma. Neskutočná samota nikoh
nemam nikoho. Nikto nevidi ze cele vecere mam nervy placem nic sa nemeni.
Celé vikendy zlosť extrémna vkuse počúvať od ľudí rady trápne nikto nechápe
ako mi je. Ľudia su tak sprostý a primitívny že to ani nemajú čim pochopiť ako
mi je. Človek nema nikde kľud oddych ide do roboty tam mi povedia že somnou
sa neda normalne baviť ze mam svoj svet pridem domov nervy plač nemam
kamaratov nemam komu napisat psychologovia nevedia čo somnou rodina ma
tiez nepochopi a pretvarovať sa nebudem s nimi sa bavit ked viem ake zle bolo
dectvo idem na diskotéku doma pre istotu zabudnem kde som zase zle na
diskoteke si nikoho nenajdem kazdy tam je z niekym len ja sam zase sa vratim
domov z nervami v nedelu mi je na nevydrzanie a pondelok zase od znova.
Nikdy nič pekné není chrbat ma boli strasne dam si tabletky potom som zase
vygumovany toci sa mi hlava obvodna neurologia ortoped fyzioterapeut
rehabilitacie masaze nic sa nevyriesi a zase vsetko odznova. Nebavi ma ziadnu
hladat uz vsetky su rovnake ziadna ma nechce z nikym si nerozumejem. Same
dlhy problemy clovek sa boji co bude nebudem chodit do roboty nebudu
peniaze na platenie pozicky auto byt záhrada. Všade ľudia na mňa brešu jak na
psa u doktoroch na úradoch citim sa jak posledná špina žiadnu hodnotu ako
človek nemám. Celý život sa cítim nepochopený a mám pocit že len môj život je
o obhajovaní seba aby som na tomto svete nejako prežil a strašne ma to
vyčerpáva. Raz za rok dve človek skončí na psychiatrii všetko sa zresetuje a zase
od znova. Človek nemá v čom peknom nabrať silu chel by som normálne žit mat
priatelku rodinu chodit na dovolenky citit sa ako clovek aby si ku mne ludia
nedovolovali a aby ma mal dakto rad. Ako sa ma mať sebavedomie ked človeku
príde vkuse zle a je rad ze neodpadne nie to este bojovať. Nič pozitivne nevidim
vo svojom živote vkuse rozmýšlam vkuse vkuse váham bojim sa pochybujem
nevládzem nevládzem. Na koho sa mám obratit ked neni na koho ked kazdy
pscholog povie neviem co s vami. Komu to mam povedat rodicom ked viem ake
to bolo doma vkuse problemy hadky policie krik. Najhoršie je to že aj tak ma
nikto nepochopite aj ked si to precitate lebo uplkne inak zareagujete ako čakám.
Poviem 123 cakam 456 a pocujem 10 13 40 a nechápem potom tomu vôbec.
Neviem čo vlastne ani chcem od ludi ked viem ze mi nikto pomoct nevie lebo
neviete ako rozmýšlam. Chodim von z hocijakou zberbou len aby som nebol
sam a citim sa otrasne. Musi toto cele sa nejako zmenit lebo sa zblaznim. Každy
si mysli ze som navonok ok vysmiati ale doma ked som sam je to peklo taka
zlosz zufalstvo že normalne penim ! Človek tak straca silu ked roky roky roky je
furt rovnako jedna vec sa zmeni dve sa pokazia. Celý život začal zle a tak sa to
všetko pekne jebe ďalej a čoraz viac. Nechcem počuť ziadne tie sproste reci ze
mas kde byvat mas robotu mas auto zahradku chodis na diskoteky mas ruky
nohy čo by iny za to dali bla bla bla bla nikdy som sa necitil uprimne šťastný.
Nevládzem

natashaaa
28. dec 2024

@tobias123321 skoda, ze nechapes, co Ti ludia pisu, velka skoda! Ale je Tvoj zivot, Tvoja volba, ... ale suhlasim, ze na ulici nebudes mat pozornost, o ktoru Ti ide, tam budes este VIAC prehliadany, takze si nepomozes, ba naopak, cele to len a len zhorsis. Tak si to poriadne premysli!

loliki
28. dec 2024

@natashaaa Vitaj späť. 🙂 Aký máš tlak?

natashaaa
28. dec 2024

@loliki ja som cely cas uplme v pohode, tlak mavam nizky 🙃 skor premyslam, ci je v poriadku on. Toto nie je normalne, ale skryty za klavesnicou, ja Ti neviem, ktovie, aka je pravda. Popravde, nechce sa mi verit, ze psychiater by mu nepomohol, neberie mi to hlava, proste nie. A dlhodobo to riesi a nic? Nie, na tom nieco bude.
Na ulici bude mat pozornost? A aku? Ciu? Och ... 🤔

0silvia0
28. dec 2024

@belasy_motylik mozno mas pravdu, ale ta porucha osobnosti sa mu stala, sam si ju nevybral.
Robi co vie, ked uz lekari nevedia pomoct. Aspon tu s niekym pokeca, ked uz realne nema s kym.

loliki
28. dec 2024

@tobias123321 Super nápad nájsť nejakú skupinu. Napr. vieš tancovať? Ak by v tvojom okolí bol tanečný kurz. Alebo iné záujmy, šport napr. Niečo, čo ťa baví a kde je šanca stretnúť aj slobodné baby.

tobias123321
autor
28. dec 2024

@loliki neviem tancovať hanbím sa neviem sa uvoľniť

loliki
28. dec 2024

@natashaaa Na to, že si v pohode, píšeš veľa výkričníkov. Možno sa mýlim, ale asi najviac v celej diskusii. Občas aj 3 za sebou. To je také ako keby si kričala. Či strácala nervy. Tak sa mi zdá, že máš podobne problém ako autor, len iný. 🙂

bielasovicka
28. dec 2024

@tobias123321 ja si myslím, že ty bud neberieš vôbec lieky, alebo ich berieš len tak hala bala, a to je zle. Neverím ze ti lekár nedal správnu liečbu a nerieši ta. Len ty asi kašleš nato, ale takto sa tvoj stav nikdy nezlepší.

tobias123321
autor
28. dec 2024

@bielasovicka beriem jak mám

loliki
28. dec 2024

@tobias123321 Zisti, či je tanečný kurz. To je pre takých ako si ty. My sme s manželom chodili za slobodna aj teraz. A vidíme, že chodia starší aj mladší. Tam sa nikto nehanbí, lebo každý to berie tak, že sa prišiel učiť.

tobias123321
autor
28. dec 2024

@loliki hej no

belasy_motylik
28. dec 2024

@loliki
@0silvia0
@natashaaa sociopatická a psychopatická osobnosť funguje inak, živí sa cielene pozornosťou a pozornosť ju ešte viac podporuje v patologickom správaní. Aj pozornosť tu. Jednoducho čím viac pozornosti a záujmu, tým ďalej je ochotná zájsť na vzbudenie záujmu a ďalšej pozornosti. Často to končí napr. sebapoškodzovaním, demonštratívnymi pokusmi o samovraždu a pod., pravdaže, všetko je zdieľané, aby to vzbudilo ďalšiu ľútosť. Takže nie vždy je záujem a pozornosť to čo pomáha. Občas je to aj presne naopak. Pán tu založil viacero diskusií, ma kvantum psychiatrických diagnóz, myslím, že tie kľúčové, ktoré
vytvárajú tieto situácie, ani nemá diagnostikované, je sledovaný na psychiatrii, dostal v každej diskusii obrovské množstvo rád, podpory, pochopenia, konštruktívnych návrhov riešení, ale všetko je zamietnuté pod koberec a vždy je opätovne vytiahnutý vyšší level ľutovaniahodného módu z dôvodu hľadania ďalšieho obecenstva.

natashaaa
28. dec 2024

@loliki nie, nemam problem, som ucitelka jazyka a to je zvolacia veta, nie rozkazovacia. Nie kazdy vykricnik je krik. A nemyslim si, ze ich vyuzivanie je vadne. Pouzivam ich najviac? Mozno. Nic zle na tom nevidim a urcite si ich nebudem pocitat. Nemyslim, ze je to trestne ci zle. Niekto pise s chybami ci bez ciarok napr. a tiez to nikomu nepocitam ani nevyhadzujem na oci.
A Ty si zas vsimas kazdeho a vsetkych, skus a viac sustredit na autora, ak mu chces pomoct.

natashaaa
28. dec 2024

@loliki a mozno mas problem prave Ty, ked ho tu kazdemu predhadzujes! Ups, zas vykricnik! Jemine, zase!!!

natashaaa
28. dec 2024

@belasy_motylik ale ma tu fanusikov. Az sa miestami smejem na niektorych reakciach 😆
Mozno je to cele blud a niekto si robi srandu a prcu z ostatnych, ktovie.

karolinakr
28. dec 2024

@belasy_motylik si psychologička? škoda, že si toto nepovedala hned na začiatku prvej diskusie, lebo davalo by to zmysel.. a bol tu jeden ešte väčšmi uväznený v nejakom psychoprobleme, volal sa Ondro, a mal diskusiu na 150 stranach, kde ho každdý ľutoval a povzbudzoval a ukončil to tým, že ide spáchať samovraždu, a vtedy som vedela, že je úplne šibnutý a ťahá nás za nos a prestala som ho definitívne sledovať

natashaaa
28. dec 2024

@loliki kontroluj a sleduj si svoje rekacie, nie moje! To je zvolanie, nie rozkaz! Aby si chapala rozdiel ...

loliki
28. dec 2024

@belasy_motylik Ty si psychológ? Vieš určiť v diskusii, kto je sociopatická a psychopatická osobnosť ? Ak áno, považuješ to za etické, takto sa vyjadrovať o niekom?
@natashaaa Prečítaj si pravidlá. A keď sa ti nechce, všimni si, že si jediná, ktorá sa takto prezentuje. Možno je to tým, že si učiteľka. Cítiť takú autoritatívnosť z teba. Rada diriguješ ostatných, ale na kritiku reaguješ útokom. Útočíš aj na autora, aj keď on je mierny a prosí ťa, aby si sa nehádala.

natashaaa
28. dec 2024

@karolinakr ci toto nebude podobny pripad.

loliki
28. dec 2024

@natashaaa Urazená? 🙂 Keď nájdeš u mňa jeden výkričník, kľudne mi daj vedieť. 😉

natashaaa
28. dec 2024

@loliki a Ty si doktorka? Kazdemu urcujes diagnozu.
Staraj sa o svoju prezntaciu, prosim! Do mojich vykricnikov Ta nic. Kritika? Ze mi pocitas vykricniky??? 🤣🤣🤣
Si smiesna! Z Teba ide skor arogancia a drzost. Slusne som Ta ziadala, aby si na mna nereagovala a Ty tu zacnes o vykricnikoch. Ostatnym opravujes chyby?! 🤔

natashaaa
28. dec 2024

@loliki ja znamienka ludom nepocitam 😃

tobias123321
autor
28. dec 2024

@natashaaa veď prestante prosím

natashaaa
28. dec 2024

@loliki m,slim, ze s autorom si budete dobre rozumiet 😆

loliki
28. dec 2024

@natashaaa Máš prázdniny a nemáš koho dirigovať? 🙂 Máš chybu v slove "prezntaciu". Mäkčene nerátam. 🙂 Oprav si svoje príspevky, keď nemáš čo robiť. 🙂 A slovo myslím ti chýba y. 😀

natashaaa
28. dec 2024

@loliki cize ked ho nepolutujem a nezivim jeho smad po pozornosti, tak nanho utocim, ked mu napisem, aby sa spamatal. Usetri ma Tvojho nazoru, prosim!
A ak zavidis, nauc sa pouzivat vykricnik aj Ty!

loliki
28. dec 2024

@natashaaa Ja ich nepotrebujem k životu. Vystačím si bez nich. 🙂

natashaaa
28. dec 2024

@loliki 🤣🤣🤣 normalne si ma pobavila, smejem sa, fakt vdaka, dobre mi to padlo! Nezavid, vezmi si dovolenku aj Ty! 👍

natashaaa
28. dec 2024

@loliki mrzi ma, ze ich nevies pouzivat

natashaaa
28. dec 2024

@loliki ide Ti to skvelo! Opravuj aj inych 👍