Ako prekonať šikanu a osamelosť?
Aktuálne som na pn 2 týždne a bojím sa vrátit naspat do roboty. Mám chuť dat vypoved zrusit byvanie a ist na ulicu. Strašne mi je zle každý sa mi smeje šikanuje ma. Neskutočná samota nikoh
nemam nikoho. Nikto nevidi ze cele vecere mam nervy placem nic sa nemeni.
Celé vikendy zlosť extrémna vkuse počúvať od ľudí rady trápne nikto nechápe
ako mi je. Ľudia su tak sprostý a primitívny že to ani nemajú čim pochopiť ako
mi je. Človek nema nikde kľud oddych ide do roboty tam mi povedia že somnou
sa neda normalne baviť ze mam svoj svet pridem domov nervy plač nemam
kamaratov nemam komu napisat psychologovia nevedia čo somnou rodina ma
tiez nepochopi a pretvarovať sa nebudem s nimi sa bavit ked viem ake zle bolo
dectvo idem na diskotéku doma pre istotu zabudnem kde som zase zle na
diskoteke si nikoho nenajdem kazdy tam je z niekym len ja sam zase sa vratim
domov z nervami v nedelu mi je na nevydrzanie a pondelok zase od znova.
Nikdy nič pekné není chrbat ma boli strasne dam si tabletky potom som zase
vygumovany toci sa mi hlava obvodna neurologia ortoped fyzioterapeut
rehabilitacie masaze nic sa nevyriesi a zase vsetko odznova. Nebavi ma ziadnu
hladat uz vsetky su rovnake ziadna ma nechce z nikym si nerozumejem. Same
dlhy problemy clovek sa boji co bude nebudem chodit do roboty nebudu
peniaze na platenie pozicky auto byt záhrada. Všade ľudia na mňa brešu jak na
psa u doktoroch na úradoch citim sa jak posledná špina žiadnu hodnotu ako
človek nemám. Celý život sa cítim nepochopený a mám pocit že len môj život je
o obhajovaní seba aby som na tomto svete nejako prežil a strašne ma to
vyčerpáva. Raz za rok dve človek skončí na psychiatrii všetko sa zresetuje a zase
od znova. Človek nemá v čom peknom nabrať silu chel by som normálne žit mat
priatelku rodinu chodit na dovolenky citit sa ako clovek aby si ku mne ludia
nedovolovali a aby ma mal dakto rad. Ako sa ma mať sebavedomie ked človeku
príde vkuse zle a je rad ze neodpadne nie to este bojovať. Nič pozitivne nevidim
vo svojom živote vkuse rozmýšlam vkuse vkuse váham bojim sa pochybujem
nevládzem nevládzem. Na koho sa mám obratit ked neni na koho ked kazdy
pscholog povie neviem co s vami. Komu to mam povedat rodicom ked viem ake
to bolo doma vkuse problemy hadky policie krik. Najhoršie je to že aj tak ma
nikto nepochopite aj ked si to precitate lebo uplkne inak zareagujete ako čakám.
Poviem 123 cakam 456 a pocujem 10 13 40 a nechápem potom tomu vôbec.
Neviem čo vlastne ani chcem od ludi ked viem ze mi nikto pomoct nevie lebo
neviete ako rozmýšlam. Chodim von z hocijakou zberbou len aby som nebol
sam a citim sa otrasne. Musi toto cele sa nejako zmenit lebo sa zblaznim. Každy
si mysli ze som navonok ok vysmiati ale doma ked som sam je to peklo taka
zlosz zufalstvo že normalne penim ! Človek tak straca silu ked roky roky roky je
furt rovnako jedna vec sa zmeni dve sa pokazia. Celý život začal zle a tak sa to
všetko pekne jebe ďalej a čoraz viac. Nechcem počuť ziadne tie sproste reci ze
mas kde byvat mas robotu mas auto zahradku chodis na diskoteky mas ruky
nohy čo by iny za to dali bla bla bla bla nikdy som sa necitil uprimne šťastný.
Nevládzem
@tobias123321 jedného dňa som padla na úplne dno. Stratila som pracu aj strechu nad hlavou. Všetko v jeden deň. Zazila som domáce násilie aj smrť najbližšej osoby. Mojej maminky pred 4 mesiacmi. Myslíš, že mi je sveta žiť?? Je mi ťažko a som tiež smutná, ale neľutujem sa. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. A ja som sa rozhodla na sebe viac pracovať, aby som sa mohla posunúť trochu ďalej nielen v živote, ale aj kariérne. Musím vyjsť z tej svojej komfortnej zóny a robiť niečo so sebou. Inak to nepôjde. A to iste musíš urobiť aj ty. Nariekanie a lutovanie sa ti v tomto bohužiaľ nepomôže.
@tobias123321 Ty sa rozhodni, co chces! Kopec ludi Ti radi, snazi sa Ti pomoct a Ty nic. Pouvazuj, co NAOZAJ chces, lebo ak si niekto pyta rady, tak aspon nieco si vezme a snazi sa. Z Teba ale ten pocit nemam ... a pokial nechces pomoc, nepis sem, prosim!
@natashaaa musela som sa postaviť na vlastné nohy. Stále je to ťažké, ale som rada, ze mam okolo seba ľudí, ktorí stoja pri mne aj počas tých najťažších chvíľ. Hoci, ked ma ten debil bil, tak vtedy mi nikto nepomohol 😐 ale neriešim minulosť. Co bolo, to bolo teraz je potrebné sa pozerať na súčasnosť a zároveň aj budúcnosť.
@bessie12 si silna a odvazna zena a zasluzis si obdiv! Ja si myslim, ze nik dnes nema na ruziach ustlane, kazdy ma svoje starosti a problemy. Napriek socialnym sietam, ktore ukazuju len jednu stranu mince, maju ludia aj svoje starosti. Kazdy si niecim prechadza, dolezite ale je sa nevzdavat, bojovat, hoci to nie je vzdy lahke a jednoduche. Drzim Ti palce a velmi Ti fandim! Nech sa Ti dari v praci aj v sukromi a nech prezivas uz len a len stastne chvile! Dolezite je, ze si sa oslobodila od tyrana a ze na sebe pracujes. Neplaces, nestazujes sa, ale bojujes! Som presvedcena, ze uz len to je polovica uspechu! Velmi Ti fandim! ❤️
@natashaaa
@martul Aj ja vyjadrujem svoj názor, že keď niekto nie je schopný diskutovať slušne bez invektív a urážok, lebo stráca nervy, tak nech nediskutuje. Autor vyjadril svoje pocity, opísal svoj stav, ktorý trvá dlhodobo a neprestane sa zle cítiť, keď sem niekto napíše nejakú radu. Dobrá rada nezmení jeho pocity a jeho povahu, ani jeho psych. stav. Preto je úplne zbytočné rozčuľovať sa nad tým, že ešte sa mu nálada nezlepšila, alebo ešte netancuje podľa toho, ako mu tu pískajú. Veľa ľudí sem píše len preto, aby sa vyžaloval. Keď mu natashaa ani neveríš, tak načo sem vôbec píšeš? Nemáš sa s kým hádať?
@loliki ja sa s ním ani s nikým nehádam. Od Teba som nepostrehla jedinú radu, len kritiku iných. Čítaj s porozumením, čo kto píše. A skús začať jeho správami ... jemu ani vyžalovanie nepomôže, lebo on nechce, žiaľ. Stojí o ľútosť, ale to mu vôbec nepomôže! To NIE je riešenie! A už na mňa, prosím, nereaguj. Ďakujem Ti! Ak chceš, reaguj na autora. Vďaka!
Dik za rady každému zablokoval som si všetkých ľudí čo som mal na FB vypratavam byt a v pondelok dávam výpoveď. Uz stačilo toto všetko odchádzam na ulicu
@tobias123321 toto je podla teba to najlepsie riesenie ?? To ako vazne ??? Daj si facku za to. Vaz si co mas. Mas strechu nad hlavou, mas kde spat, osprchovat sa, mas za co si kupit jedlo a zaplatit ucty.
@martul mám unimobunku vykurovanu v nej budem v noci
@martul doma není kde som v podnájme zrušim ho
@tobias123321 a v tej unibunke nebudes sam? Co budes robit? Sediet tam nasraty na cely svet? Ver, ze lahsie to nebude
@0silvia0 ale budem mať kľud od ľudí lebo ľudia sú nechápavy furt do mňa hucia presviedčajú má nerozumejú mi.
@tobias123321 a čo ti maju povedať, aby si bol spokojny a čo chceš vlastne počuť?
@karolinakr nič ja len oznamujem
@martul čo na juhu však mínus je bežne teraz bývam pod Tatrami každá noc mínus 7 voda v chatke zamrzla
@tobias123321 a co budes v tej unibunke jest ked budes hladny? Odkial zoberies pitnu vodu?
@0silvia0 žobrať budem chodiť
@martul no tak bude mrznut. Ked to tak velmi chce, tak prosim.
@tobias123321 lenze je rozdiel byt vo vnutri niekde v byte/dome, kde je teplo, a byt na ulici, ked mrzne
Kde robíš teraz? Aká práca by ťa bavila?
@tobias123321 a s rodicmi si tiez nerozumies? Nepostaraju sa o teba?

@natashaaa kľud nehadajte sa prosím