icon

Ako prekonať šikanu a osamelosť?

tobias123321
27. nov 2024

Aktuálne som na pn 2 týždne a bojím sa vrátit naspat do roboty. Mám chuť dat vypoved zrusit byvanie a ist na ulicu. Strašne mi je zle každý sa mi smeje šikanuje ma. Neskutočná samota nikoh
nemam nikoho. Nikto nevidi ze cele vecere mam nervy placem nic sa nemeni.
Celé vikendy zlosť extrémna vkuse počúvať od ľudí rady trápne nikto nechápe
ako mi je. Ľudia su tak sprostý a primitívny že to ani nemajú čim pochopiť ako
mi je. Človek nema nikde kľud oddych ide do roboty tam mi povedia že somnou
sa neda normalne baviť ze mam svoj svet pridem domov nervy plač nemam
kamaratov nemam komu napisat psychologovia nevedia čo somnou rodina ma
tiez nepochopi a pretvarovať sa nebudem s nimi sa bavit ked viem ake zle bolo
dectvo idem na diskotéku doma pre istotu zabudnem kde som zase zle na
diskoteke si nikoho nenajdem kazdy tam je z niekym len ja sam zase sa vratim
domov z nervami v nedelu mi je na nevydrzanie a pondelok zase od znova.
Nikdy nič pekné není chrbat ma boli strasne dam si tabletky potom som zase
vygumovany toci sa mi hlava obvodna neurologia ortoped fyzioterapeut
rehabilitacie masaze nic sa nevyriesi a zase vsetko odznova. Nebavi ma ziadnu
hladat uz vsetky su rovnake ziadna ma nechce z nikym si nerozumejem. Same
dlhy problemy clovek sa boji co bude nebudem chodit do roboty nebudu
peniaze na platenie pozicky auto byt záhrada. Všade ľudia na mňa brešu jak na
psa u doktoroch na úradoch citim sa jak posledná špina žiadnu hodnotu ako
človek nemám. Celý život sa cítim nepochopený a mám pocit že len môj život je
o obhajovaní seba aby som na tomto svete nejako prežil a strašne ma to
vyčerpáva. Raz za rok dve človek skončí na psychiatrii všetko sa zresetuje a zase
od znova. Človek nemá v čom peknom nabrať silu chel by som normálne žit mat
priatelku rodinu chodit na dovolenky citit sa ako clovek aby si ku mne ludia
nedovolovali a aby ma mal dakto rad. Ako sa ma mať sebavedomie ked človeku
príde vkuse zle a je rad ze neodpadne nie to este bojovať. Nič pozitivne nevidim
vo svojom živote vkuse rozmýšlam vkuse vkuse váham bojim sa pochybujem
nevládzem nevládzem. Na koho sa mám obratit ked neni na koho ked kazdy
pscholog povie neviem co s vami. Komu to mam povedat rodicom ked viem ake
to bolo doma vkuse problemy hadky policie krik. Najhoršie je to že aj tak ma
nikto nepochopite aj ked si to precitate lebo uplkne inak zareagujete ako čakám.
Poviem 123 cakam 456 a pocujem 10 13 40 a nechápem potom tomu vôbec.
Neviem čo vlastne ani chcem od ludi ked viem ze mi nikto pomoct nevie lebo
neviete ako rozmýšlam. Chodim von z hocijakou zberbou len aby som nebol
sam a citim sa otrasne. Musi toto cele sa nejako zmenit lebo sa zblaznim. Každy
si mysli ze som navonok ok vysmiati ale doma ked som sam je to peklo taka
zlosz zufalstvo že normalne penim ! Človek tak straca silu ked roky roky roky je
furt rovnako jedna vec sa zmeni dve sa pokazia. Celý život začal zle a tak sa to
všetko pekne jebe ďalej a čoraz viac. Nechcem počuť ziadne tie sproste reci ze
mas kde byvat mas robotu mas auto zahradku chodis na diskoteky mas ruky
nohy čo by iny za to dali bla bla bla bla nikdy som sa necitil uprimne šťastný.
Nevládzem

tobias123321
autor
26. dec 2024

@natashaaa pomoc

buberova
27. dec 2024

Akú konkrétne pomoc? Peniaze? Že ti nájdeme ženu? Lebo ľudia sa ti snažia pomôcť veľmi dobrými radami ale takúto pomoc nechceš

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 každý chodí do práce. Ci sa nám chce alebo nie, tak do tej prace ísť musíme, aby sme uživili seba a svoje rodiny. Účty sa samé nezaplatia.
Ale život aj keď je ťažký a veľa krát aj smutný, tak je zároveň aj krásny. Len ty tu krásu nechceš vidieť. Si strašne negatívne nastavený. Musíš to zmeniť.

Vo svojom krátkom živote som si toho zažila viac nez dost, aj zlého, ale neopustila som sa, neľutujem sa, pretože to nemá žiaden zmysel. Vždy sa snažím byť pozitívne naladená, aj keď je to občas problém.
Skus byt aspoň trochu pozitívny. Urob si radosť niečím čo máš rád. Pozri sa na ten život z trochu inej stránky.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@buberova smutno mi je strašne veľmi sa bojím čo bude ďalej

natashaaa
27. dec 2024

Ako Ti pomôcť? Čo vlastne chceš?
Len plačeš a ľutuješ sa! Všetko a všetci sú zlí, nič nemá zmysel, prácu nenávidíš, ženu nemáš, ale prostitútky spomínaš, ľudí nenávidíš, všetkého sa bojíš. Čo si Ty za divného človeka? Prepáč, vyplakávať vieš, ale nič nerobíš! Nič, čo Ti ľudia radia, Ti nie je dobré. Tak si choď na tú ulicu, možno tam budeš konečne spokojný a šťastný!

tobias123321
autor
27. dec 2024

@natashaaa chaos mám v hlave strašne

tobias123321
autor
27. dec 2024

@natashaaa nepodarok som rodičov mojich 4 súrodenci vysli a jeden nie

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 ale prestaň tak o sebe písať. Každý človek je svojím spôsobom výnimočným. Musíš zmeniť svoje myslenie.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12
@natashaaa
@buberova veľa teraz rozmýšľam a nemám sa s kým poradiť. Ale naozaj to myslím že či ísť nechat byt robotu auto predať a ísť žiť niekde jednoduchšie alebo pokračovať tak ako je teraz ale je to tak zle ze ja už plačem ráno večer neviem takto ďalej žiť. Celé dni rozmýšľam teraz ze ako ďalej 😏 ale určite viem že tak ako je teraz ostať nemôže

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 rady si uz tu dostal. Ale nic s tym nerobis, len cely cas nariekas ako sa mas zle. Myslis, ze ja ci dalsi ludia, hoc len tu na MK, maju/mali na ruziach ustlane ?? Zivot nie je lahky. Ako som uz pisala vyssie, nemala som a ani nemam lahky zivot, ale aby som sa lutovala, tak to teda nie. Aky to ma vobec zmysel ?? Ziaden, pretoze toto mi v zivote nepomoze. Treba s tym zivotom nieco aj robit, aby si sa mal lepsie. Takze si myslim, ze uz stacilo aj toho placu a aj tej negativity. Rob nieco so sebou a nedovol, aby si padol na uplne dno. Je velmi tazke sa potom z toho dna pozbierat.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12 ale čo mám robiť nikto mi nechce povedať !

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 opakujem sa. Rady si uz dostal. Tak sup sup precitat si to znovu, zapisat si to a robit nieco so sebou.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12 nič normálne som nedostal

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 co konkretne ocakavas ??

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12 neviem strašne mi je smutno zle úzkosť nič ma neteší nič ma nebaví nič sa mi nedarí jednu vec spravím dve sa pokazia. Neviem nič zmeniť samota ma strašne ubíja ľudia po mne kričia smejú sa mi vyhrážajú sa mi. Obrovský rozdiel v celom tomto je že človek je deprimovany že to trvá tak dlho a hlavne od dectva.

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 prave preto musis ist mza psychiatrom alebo minimalne za psychologom. Potrebujes lieky na tu svoju uzkost.

buberova
27. dec 2024

A keď pôjdeš žiť na ulicu či do unimobunky či kde to tak presne to isté dosiahneš - jednu vec urobíš a ďalšie tým pokazíš. Určite si nechaj prácu, auto aj bývanie ktoré máš

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12 veď chodím za psychiatrom a beriem to čo furt ja som furt mal úzkosť nikdy nič nezaberalo. Proste ja tak rozmýšľam furt smutno mňa ani lieky nezastavia. Čo poviem psychiatrovi tak on to tak berie že proste nič zo mňa už už sa nesnaží

tobias123321
autor
27. dec 2024

@buberova a keď si nechám čo potom ja neviem tak fungovať záchvaty ráno večer úzkosť nenormálna a najhrosie je že nikto to nevidí nikto mi nerozumie

bessie12
27. dec 2024

@tobias123321 tak zmen psychiatra, ked ti nic od neho nepomaha. Na to sa nic ine poradit neda.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@bessie12 už som vystriedal viacerých

belasy_motylik
27. dec 2024

@tobias123321 čo vlastne chceš od žien tu, ktoré obetujú svoj čas a energiu na to, aby ti, bez akéhokoľvek výsledku z tvojej strany, pomohli?

natashaaa
27. dec 2024

@tobias123321 súhlasím, ze si ti dostal vela rad. Ozaj len nariekas a si negativny, prepac, mne ten Tvoj pesimizmus prekaza, neuraz sa!
Vymen psychiatra, zaroven by som vyuzila aj psychologa. Psychiater je odbornik, podla mna pomoze, predpise Ti lieky. Pracu skus vymenit, auto ak nepotrebujes, predaj, byvanie si nechaj. Spis si vsetko dobre aj zle a kazdy den si to citaj. To zle sa snaz eliminovat a zmenit, co sa da, hoci aj nie vsetko a hlavne pracovat na tom, to dobre posilnuj a stale si opakuj, ze kazdy clovek ma svoju hodnotu a dovod, preco tu je.
A mylis sa, nema kazdy na ruziach ustlane! Pred 11 rokmi som prisla o otca, 23. 12. som sa dozvedela, ze buduci rok musim na operaciu. Bojim sa, mam strach a co? Mam sa lutovat? Verim, ze vsetko dobre dopadne.

tobias123321
autor
27. dec 2024

@natashaaa 🤦

tobias123321
autor
27. dec 2024
natashaaa
27. dec 2024

@tobias123321 tak sa trieskaj rukou po hlave. Ty si asi vazne naruseny clovek, ked toto robis! Asi fakt chces len lutost. Tej sa ale odo mna nedockas!
Uz si fakt otravny! Bez uz na tu ulicu a daj pokoj normalnym ludom! Tebe niet pomoci! A vies preco? Lebo Ty proste nechces! Nekaz, prosim, zivot aspon ostatnym, ked ten svoj si si uz riadne dosral a to len a len svojim pristupom!
Hlavne, ze tu mas odpoved na vsetko, co Ti kto napise, ale v realnom zivote len nariekas a lutujes sa! Si obycajny uboziak, co len place a hovno robi! Ale vypisovat vies ososest! Pozbieraj sa a ZI,Ty srac!!!

natashaaa
27. dec 2024

@belasy_motylik toto asi fakt nema cenu, on nemoze byt normalny! Vrat sa k jeho povodnej sprave, ved len narieka a stazuje sa! Jemu sa neda pomoct, zial. Komu niet rady, tomu niet pomoci ...

loliki
27. dec 2024

@natashaaa Ty si teraz hrdá na seba? Keď strácaš nervy, napi sa vody a nepíš sem keď nemáš štipku empatie. Autor určite nepotrebuje takéto príspevky, kde ho budeš urážať. Prečítaj si pravidlá MK a dodržiavaj ich. Ak nie si psychológ, neraď ľuďom, ktorí majú psychické problémy, lebo im ešte zhoršuješ ich stav. To, že ty si niečo v živote zvládla ešte neznamená, že pri ďalšom probléme nepadneš na hubu.

natashaaa
28. dec 2024

@loliki tak nech neopakuje dokola to iste!!! Citaj aj Ty, kolko ludi mu radilo a snazilo sa a nic. Tak co chce? Jemu lutost nepomoze, on sa potrebuje pozbierat, nic viac. Ak chces, rad jemu, nie mne! Bud taka laskava! Ja som vyjadrila svoj nazor, na co mam pravo a ako to robim, nechaj uz na mna! Ak mas pre neho lepsiu radu, sem s nou, ale do mna sa nenavazaj! Aj tak mu neverim, ze to, co pise, je pravda.

martul
28. dec 2024

@loliki ty si asi nečítala ani len tento príspevok celý nieto ešte tie predchádzajúce....on nechce pomôcť, nepočúva, ani len štipka snahy, čítaj prosím ťa a sama uvidíš čo je on zač.