Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
Uz rano som si myslela ze toto musi byt sprostost jak mraky , napisat nieco taketo trapne a uz len cakat na odpovede ktore presne viem ake budu , ale teraz som sa o tom len utvrdila. Pane boze ak je to naozaj realne, chcem byt priesvitna , ist ku nim a vidiet tu hanbu na vlastne oci 😀🙏
Uz rano som si myslela ze toto musi byt sprostost jak mraky , napisat nieco taketo trapne a uz len cakat na odpovede ktore presne viem ake budu , ale teraz som sa o tom len utvrdila. Pane boze ak je to naozaj realne, chcem byt priesvitna , ist ku nim a vidiet tu hanbu na vlastne oci 😀🙏
@ivik4 ja by som chcela vidieť výraz švagrinej, keď s tým začne zas 🤔😅
@anonym_435250 v prvom rade to nie je cudzie..
@anonym_autor je to cudzie = nie je to tvoje.
A najhorsie, ze na tej veceri bude aj mater roka, ktora to cele vymyslela a navrhla svojej dcere s podmiernym IQ skakat do toho jej syna. Chudak, keby vedel co ho caka...
No mna trafi🫣 to koho toto aj napadlo… tiez mame novostavbu a veru rovnako by som nedovolila, aby tam niekto iny byval pocas nasej nepritomnosti🥵 pride mi to take, ze im dom zavidis a potrebujes sa tam napchat a vyskusat si to…
Ja som takto požičala z rodiny byt na mesiac a doteraz mi stoja všetky chlpy.
Fajčili v obývačke, v mojej novej práčke prali humus, na novom 900€ matraci krvavá mapa, odpálený ručný mixér, zničené hrnce, panvice, odniesli si hmčeky na kávu čo im boli sympatické, z mrazáku vyžrali maso a bonus bol 300€ nedoplatok, ktorý sme nikdy predtým ani potom nemali..
Nikdy viac, nikomu by som to nedovolila.
Ja tiež neverím ze toto není vymyslená téma. Však takýto drbnuty človek predsa nemôže existovať 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. dpč
@anonym_435250 mame som povedala, že im to navrhnem, ešte som mu to nenavrhla,dnes máme spoločnú večeru, keďže mama mala narodeniny 🙂
@anonym_autor tak po tejto tvojej vete som si normálne zapla upozornenia na túto tému.😁 Mohla by si byť taká zlatá a pri položení tejto otázky natoč na mobil jeho výraz tváre prosím. A zazdieľaj to s nami. Veľmi by sme sa tomu potešili.🙏
@anonym_autor tak po tejto tvojej vete som si normálne zapla upozornenia na túto tému.😁 Mohla by si byť taká zlatá a pri položení tejto otázky natoč na mobil jeho výraz tváre prosím. A zazdieľaj to s nami. Veľmi by sme sa tomu potešili.🙏
@katkazatka mne je ho luto normalne aj tej svagrinej...kedze tam bude aj mama, bude tam nasledne emocionalny natlak aj z jej strany, a to len pre sestru, ktora nerozumie slovu nie
@katkazatka mne je ho luto normalne aj tej svagrinej...kedze tam bude aj mama, bude tam nasledne emocionalny natlak aj z jej strany, a to len pre sestru, ktora nerozumie slovu nie
@fairyy bude im trápne povedať nie a ona na nich bude tlačiť ako motorovou pílou. Oni pod tlakom celej rodiny nakoniec privolia. Autorka bude šťastná ako blcha, ze dosiahla svoje. A mozgove synapsy sa jej nikdy nespoja, aby pochopila.....
@fairyy bude im trápne povedať nie a ona na nich bude tlačiť ako motorovou pílou. Oni pod tlakom celej rodiny nakoniec privolia. Autorka bude šťastná ako blcha, ze dosiahla svoje. A mozgove synapsy sa jej nikdy nespoja, aby pochopila.....
@katkazatka ale poucenie pre nich z dalsej dovolenky ukazu az fotky ako paradne bolo 😀
@tilly Ja by dom chcela vidiet autorku .Že ako asi vyzerá človek ktorý toto dokáže vypustit do éteru
@magduska2 aj to. Celú tú scénku by som chcela vidieť. Je oslava, autorka rypne do brata, mama sa pridá, švagriná vybuchne, brat s nou odíde a so šialenou mamou a sestrou sa nebude baviť minimálne rok.
@katkazatka a chudera švagriná príde po troch týždňoch domov a ďalší týždeň bude dávať dom do poriadku. Bude nervózna na muža a ešte to skončí krízou v manželstve. A autorke to bude jedno, lebo ona by s tým problém nemala...
@anonym_435250 mame som povedala, že im to navrhnem, ešte som mu to nenavrhla,dnes máme spoločnú večeru, keďže mama mala narodeniny 🙂
@anonym_autor daj potom podrobný opis, ako to prebiehalo 🙏🙏
Ja tiež neverím ze toto není vymyslená téma. Však takýto drbnuty človek predsa nemôže existovať 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. dpč
@bielasovicka tiež si myslím.
Autorka, teba mať za švagrinú je skutočne radosť. Takúto sebeckú a príživnickú osobu som ešte nestretla.
waaaau,tak toto tromflo aj tortu a účes od južanky
Ja si myslim, ze ten chlap vie, aku ma hlupu sestru. Podla mna toto nie je prvy krat co ho tak otravuje. Je uz zrejme zvyknuty, ze nie je normalna. A aj ich mater roka pozna syn, ze hluposti vymysla. Jedine svagrinu vytoci pri veceri, ta este zrejme tohto tvora divneho este az tak nepozna aka je otravna 😃.
Ako take socky budu vecerat ona s muzom a detmi, a tato osoba zacne, pocuj my 4 pojdeme do vasho doma na 3 tyzdne kym tam nebudete 😃. Zaplatim ti energie 😃. Jedine tie deti mi je luto. Nahuckala im, ako si uziju velky dom.
waaaau,tak toto tromflo aj tortu a účes od južanky
@anonym_34ed0a to znie ako zaujimava diskusia, hodis pls link? :D
@anonym_autor ty musíš byť troll. Ak nie, tak si tak dotieravy a otravný človek, že sa vôbec nečudujem, že sa s bratom malo vídate. Byt na mieste jeho a svagrinej, tak sa vidíme raz v roku u mamy. Kazdopafne daj vedieť, ako dnes dopadne večera 🙈.
@anonym_autor to akože by ste za ten čas boli v bratovom dome a strážili ho? A kto by strážil vás byt? Tiež by došiel niekto? Hmmmmm, to čo je za výmysel doby toto. Ak sa kvety do vane dobre poliate, nič im nebude. Ak sú veľké, stačí ich na ten čas dobre poliate. A čo tam chceš strážiť? Závesy? Tiež bývame v doma a nikto nám ho nechodí strážiť. Veď susedia tu žijú, sú doma, keby niečo, volajú hneď.
@anonym_8e85a1 deti nemajú,a vlastná krv bude vždy za mňa viac 😌
@anonym_autor dufam, ze tvoj manzel od teba odide a tvoje deti ta opustia
Toto už co je za nápad sa nasťahovať k súrodencovi na 3 týždne keď idú na dovolenku 😂😂😂 možno keby ste im navrhli, ze im prídete poliať kvety, tak by vám povedali, ze tam môžte aj prespať ale ísť na nich rovno s tým, ze sa tam na 3 týždne nasťahujete, aby ste si užili ich dom.. No neveriiim 😂 my keď ideme na dovolenku tak chodí k nám môj otec na kontrolu, dat jest psovi, vyvenčiť.. Vie, ze tu môže hocikedy zostať spať, ale nikdy nechce, radšej sem 2x za deň príde.. Je to ich osobný priestor, tak to rešpektujte..
@anonym_autor a ta pomoc ma byt vlastne pre koho? Pre nich, hoci ju nechcu, alebo pre vas, aby ste sa tri tyzdne netlacili v byte? :D lebo pomoc je to vtedy, ked ju niekto potrebuje, a nie ze ja sa ponuknem ze budem tri tyzdne uzivat dom aby som si tam urobila dovolenku s rodinou a vybehali sa deti... 😁🤷🏻
@anonym_autor ľudia, ktorí nevedia co znamená slovo nie su dalsi level po nevyziadanych radách. Autorka nebuď otravná a akceptuj co ti povedal brat. Zbytocne robis dusno. Proste vas tam nechcú, zjavne take dobre vztahy nemate. To je tak ťažké pochopiť?
@anonym_autor no super. a uz si si premyslela, ze kolko kufrov si tam vezmete? do kolkych sa dokazete na tie 3 tyzdne zbalit? a veci si vybalite do ich skrine ci porozkladate po zemi? vies co, navrhni bratovi, ci by si nemohli svoje veci zo skrine dat niekam do pivnice aby ste si vy tam mohli ulozit tie svoje co si donesiete, detto do kupelne. a deti si poberu aj skolske veci komplet, hracky? a nezabudni si doniest aj nejake svoje fotky v ramiku a pekne si ich tam v obyvacke porozkladaj, ved aby ste sa citili ako doma, nie? z chladnicky im potom potraviny popresuvaj na jednu policku aby sa ti tam zmestili tie tvoje, ved zrejme tam chces varit ze? ci ako ponuknete sa tym co tam oni maju? nema niektore z tvojich deti teraz aj narodeniny? ze by si mu tam zorganizovala detsku oslavu a pozvala kamaratov, ved do domu sa ich viac zmesti ako k vam do 2-izbaku. mamu vobec nelutujem ze na jej narodeniny ides toto vytiahnut, ved vymyslela to ona. chudak brat, dufam ze sa zdvihne a odide. a ty autorka uz konecne pochop, ze ked si to nezela, tak to znamena NIE a nemas s tym otravovat a ty ked chces si nastahuj domov aj ludi z ulice.

Tak my jej tu na 12tich stranach vysvetlujeme, ze je to blby napad, a ona na 13.strane zadrie, ze to bratovi na OSLAVE zase navrhne, aj ked uz predtym povedal NIE. Ja to vzdavam, uz nemozem😄😆 Niektori ludia fakt nemaju hanby...