Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
Come on, ste zle😃 Aurorka sa predsa pytala, ako presvedcit brata. Zatial jej nikto neporadil. Hanba vam😆
@anonym_ff48bd Pretože sa zatiaľ nenašli také, s tých 300 komentujúcich,ktoré by zdieľali spoločný názor s autorkou a nemajú pocit, že presviedčanie je to pravé orechové 😂😂😂😂
@anonym_autor mňa prekvapuje ako na MK miliardárky, scestovane po celej zemi a už aj galaxii sú tak jednoznačne malé v duchu. Normalne funguje výmena domov/ bytov alebo ponuka na bývanie za starostlivosť o domácnosť resp. zvierata.
@zeldia ty nechápeš,čo je očividne Že o takúto "pomoc"jej brat nestojí.A aj keby to fungovalo na celej zemeguli,musí sa každý po každom opičit?
Ako už ráno som myslela že to nemôže byt horšie ale že: “ deti ľúbim, ale vlastná krv je vlastná krv a je to pravá rodina” 🤣🤣🤣 je mega výrok jednej MATKY. Podľa mňa oni tam prelezú oknom keď budú na dovolenke. Ja byť Tvojim bratom. Úplne sa od vás odstrihnem … navždy
@anonym_44ad07 😀😀 Až teraz som pochopila ,prečo niektoré vzťahy v rodinách nefungujú a niekedy sa musia odstrihnúť úplne od rodiny. Ja doteraz neviem kde sa ten bratov dom nachádza len dúfam, že čo najďalej od mami a sestry.
@luccys vidim rozdiel najmä v “malosti” prispievateliek. Samozrejme že musi súhlasiť majiteľ a ak teda si ich tam neželá tak ok. Ale aby na autorku všetci útočili, lebo to jej mamu čo i len napadlo, tak to je na zamyslenie nad spoločnosťou. Jaj boze moj, domcek moj najkrajší, všetci mi ho zavidte, ja budem si ho strážiť, lebo nic iné nemam - najmä v hlave.
@zeldia až na to,že tu naliať ukazuje s akurát ty,a tvária sa aká si svetová.,....🤦
Ak toto nie je vymyslena tema - tak si uvedomujete, ze mozno prave teraz autorka vysvetluje bratovi, ze oni su predsa rodina - pokrvna - a nik nie je viac, ani jej manzel ani jej deti ani jeho manzelka! Ale oni dvaja su najviac! Tak nech laskavo necha klucik od domu jej a najdu ho asi este v lepsom stave ako je teraz 👌 a mozno sa im to tak zapaci, ze by si mohli vymenit dom a byt - ved preco nie! Ved krv je nad nejake listy vlastnictva.
@banalu toho sa nebojím. Toto nemôže byť reálne
Uff..vlastne už všetko bolo povedané, v podstate 99,9% diskutujúcich sa chytá za hlavu, podľa mňa oprávnene. Nebudem opakovať už povedanné, len toľko k tomu..autorka si naozaj veľmi hlúpa, zadubená, nemáš štipku chochmesu, bohužiaľ presne, ako tvoja mama - hrdinka. Mňa vážne desí, že ľudia ako ty vychovávajú deti a majú volebné právo.
@anonym_ff48bd bývame vo vlastnom byte... nechápem tieto útočné komentáre,ani koľko ľudí by nikdy nedovolili prísť iným do ich domu....ja by som pustila aj susedov..
@anonym_autor no vidíš,tak prečo riešiš Beáta,keď on to tak nechce.Dohodni sa so susedmi,alebo si daj ponuku,ako tu jedna radila,že vo svete to každý tak robí,a môžete sa sťahovať z domu do bytu,a opačne aj celý rok.
@ihned13 tvoji bratia v korone takto v poho cestovali do zahranicia?
@natalka13 cez koronu sa najlepšie cestovalo. Cez tú prvú vlnu nie, ale cez druhú v pohode. Bolo to super. Nikde nikoho. Stačilo si naštudovať, čo Dana krajina vyžaduje. Napr pcr testy, potom očkovanie a dalo sa. Teda aspoň v rámci Európy. My sme takto boli vo Švajčiarsku 2 týždne, v chorvátsku mesiac, na Malorke, v Slovinsku a asi si už nespomeniem kde. Ale chodili sme dosť.
no ale ste mi tu riadne väčšina naložili...
aj keby som mala väčší dom ako majú oni,ja ich tam pustím kedykoľvek....keby som mohla ísť na maldivy, netrápilo by ma že mi niekto niečo doma rozbije,veci sú pre mňa určené na používanie,nie na pozeranie
ja nie som cudzí človek a ani moja rodina,sme predsa rovnaká krv
uvedomujem si, že mama s tým prišla ako prvá a je pravda že teraz sa tej myšlienky nechceme pustiť, ale príde nam to všetkým ako dobrý nápad
nikde nemajú istotu, čo budú kamaráti robiť s ich domom ani ako dlho tam sa tam zdržia
a som si istá, že kým bol moj brat slobodný, sám by mi to navrhol,takto sa otočil podľa môjho názoru až po svadbe,aj ja som vydatá, mám manžela,ale stále si pamätám kto je skutočná rodina
a prosím, menej nevraživosti ,my ich nejdeme vykradnúť, spali by sme v hosťovskych izbách
@anonym_autor , KEBY - to slovo prečo používaš, a neverím, že by to bolo naopak, a že ste rodina - to sa mi normálne nožík otvára - a čo keď ste rodina, musíš robiť takého blbé nápady a mama generál? Prečo neakceptuješ rozhodnutie brata, je to dospelý človek. Pustila by si si do bytu počas dovolenky manželovho súrodenca s rodinou? och ... normálne je mi ....že Vám s mamou nie je hanba
Skusenost nemam ale ked sme chodievali do cz na 2 tyzdne tak susedia mali kluce od domu a to preto, lebo mame macky. Takze im trebalo dat jest atd. Spravili co mali a odisli. Dokonca nasho psa si vzali k nim na dvor aby mu smutno nebolo 🤣
To co ty mas v umysle je nasackovanie sa
Autorka zalozila si najdebilnejsiu temu 😃. Tvoja tema je este lepsia ako tu bola tema- kopec hore, kopec dole, kopec hore. Nezabudneme na tvoju temu, je top 😃😃. Pobavila si. Aj tie tvoje odpovede 😃.
@anonym_8e85a1 ale ešte ju netromfla,ta mala cez 75 strán,potom som to prestala sledovať,ale pobavila som sa riadne😂😂😂😂
@luccys vidim rozdiel najmä v “malosti” prispievateliek. Samozrejme že musi súhlasiť majiteľ a ak teda si ich tam neželá tak ok. Ale aby na autorku všetci útočili, lebo to jej mamu čo i len napadlo, tak to je na zamyslenie nad spoločnosťou. Jaj boze moj, domcek moj najkrajší, všetci mi ho zavidte, ja budem si ho strážiť, lebo nic iné nemam - najmä v hlave.
@zeldia a ty o čom? Ona sa pýta, ako ho presvedčiť. Nekonzultuje možnosť, ktorá mamičke napadla🙄
@anonym_autor no vidíš,tak prečo riešiš Beáta,keď on to tak nechce.Dohodni sa so susedmi,alebo si daj ponuku,ako tu jedna radila,že vo svete to každý tak robí,a môžete sa sťahovať z domu do bytu,a opačne aj celý rok.
@anonym_2f5f4b Autorka sa vola Beata?
Ja sa uz len smejem, ako ty, autorka, stale hovoris v buducom case, ze napriek tomu, ze si to nezelaju, ty hovoris, ze tam budes, ze budes v hostovskej, ze sa im v suflikoch hrabat nebudes... Cize je to presne a len o presadeni si tvojej vole. Ukazat, ze co si ty vyberis, to musi byt. Siahas na vec, ktora ti nepatri, siahas na rozhodnutie, co ti nepatri.
A pritom, my ked sme boli slobodni a mali sme novy byt, presne ked sme sli na dovcu, vravela som vtedy este frjerovi, nech jeho sestru zavola ku nam, z dovodu, ze byvala este stale s rodicmi, tak nech si trosku slobody uzije, od ich stale vsetko organizujucej mamy... Cize chapem ta, ze je to v ramci rodiny mozne. ALE: Ta ponuka vzisla od nas. Nie naopak.
@lucimichi áno? mama nas vychovala úplne sama,je to pre mňa hrdinka,a moj starší brat bude navždy môj starší brat...
@anonym_autor Tak sme vlastne v rovnakej pozícii .Aj nás mama vychovala sama, pretože otec mi zomrel ,keď som bola malá. Tiež mám úctu,rešpekt k mame a som jej vďačná zato .Ale napriek tomu sa nenechám ňou ani manipulovať,ani si od nej porúčať. Nemám problém jej povedať ak by mi podobnú haluz povedala Ale chvalabohu my máme rešpekt a hranice v rodine. A máme veľmi dobré vzťahy.
Ja si nemôzem pomoct ale napriek tomu ze je diskusia anonymna, tak mi autorka neskutocne pripomina jednu uzivatelku ktora mala 2profily. Teda najskor jeden, potom druhy. Ja si nicky na mk velmi nepamätam ale niektore sa naozaj zabudnut nedaju a uz podla pisania clovek vie.
Tak ako? Co povedal brat? Isto sa tesil vsak a prave ti ukazuje od ktorych dveri je ktory kluc, vsak? prosiiiiiim napis lebo umriem od zvedavosti 😝
Tak ako? Co povedal brat? Isto sa tesil vsak a prave ti ukazuje od ktorych dveri je ktory kluc, vsak? prosiiiiiim napis lebo umriem od zvedavosti 😝
@katkaseiner ale veď vydrž..práve jej ukazuje, ako sa púšťa vírivka, možno sauna a robí kapučíno
@katkaseiner ale veď vydrž..práve jej ukazuje, ako sa púšťa vírivka, možno sauna a robí kapučíno
@anonym_a1114d pouzivanie virivky je narocne... tiez mame a dlhodobe znizenie teploty robi moj muz.. ja max zapnem a vypnem... snad sa to rychlo nauci.
Tak my jej tu na 12tich stranach vysvetlujeme, ze je to blby napad, a ona na 13.strane zadrie, ze to bratovi na OSLAVE zase navrhne, aj ked uz predtym povedal NIE. Ja to vzdavam, uz nemozem😄😆 Niektori ludia fakt nemaju hanby...
@luccys blbi lidi, taky lidi. Tato bude z kategorie zvlast tazko chapavych. Ja sa necudujem, ze brat so svagrinou ju v dome nechcu. Kto by takemu pripadu zveril svoj majetok? To si radsej zaplati studentku, ktora poleje raz za tyzden kvety a nakrmi ryby kezdy treti den.
no ale ste mi tu riadne väčšina naložili...
aj keby som mala väčší dom ako majú oni,ja ich tam pustím kedykoľvek....keby som mohla ísť na maldivy, netrápilo by ma že mi niekto niečo doma rozbije,veci sú pre mňa určené na používanie,nie na pozeranie
ja nie som cudzí človek a ani moja rodina,sme predsa rovnaká krv
uvedomujem si, že mama s tým prišla ako prvá a je pravda že teraz sa tej myšlienky nechceme pustiť, ale príde nam to všetkým ako dobrý nápad
nikde nemajú istotu, čo budú kamaráti robiť s ich domom ani ako dlho tam sa tam zdržia
a som si istá, že kým bol moj brat slobodný, sám by mi to navrhol,takto sa otočil podľa môjho názoru až po svadbe,aj ja som vydatá, mám manžela,ale stále si pamätám kto je skutočná rodina
a prosím, menej nevraživosti ,my ich nejdeme vykradnúť, spali by sme v hosťovskych izbách
@anonym_autor kkks vymletejšiu ženu som už veľmi dlho nevidela! 🙈😬 Ideš si svoje jak verllík🤦♀️ Ty nemôžeš vedieť či by dom dala,alebo nie,pretože žiadny nemáš a nikdy mať ani nebudeš .Ty závidíš a to ťa požiera z vnútra .hnus taký ľudia 🤮🤮🤮 Závidíš im nie len dom, ale ze3sa majú ďaleko lepšie ako TY! Nezakladajú nezmyselné témy plné sračiek,ale reálne žijú 😜
@anonym_autor kkks vymletejšiu ženu som už veľmi dlho nevidela! 🙈😬 Ideš si svoje jak verllík🤦♀️ Ty nemôžeš vedieť či by dom dala,alebo nie,pretože žiadny nemáš a nikdy mať ani nebudeš .Ty závidíš a to ťa požiera z vnútra .hnus taký ľudia 🤮🤮🤮 Závidíš im nie len dom, ale ze3sa majú ďaleko lepšie ako TY! Nezakladajú nezmyselné témy plné sračiek,ale reálne žijú 😜
@anonym_0f229d presne, zavist s nou mlati ako hormony s pubertiakom. Cudzi ludia uz u nich boli aj na noc a VLASTNA SESTRA nie, Sodoma-Gomora, Cecilko🙄
@anonym_7c8cc5 ale majú kvety,a majú aj zvieratá,o ktoré sa má ale chodiť starať niekto iný... majú ich viac ale ryby teda ostávajú samozrejme doma a ostatné zvery idú k jej sestre,ale takto by to bolo oveľa jednoduchšie lebo by všetci mohli ostať doma...
@anonym_autor ty a mama ste ako nenormalne sorry.Ani ja by som nechcela, aby mi súrodenec býval s rodinou v našom dome.Ked sa nudíš choď k mame na kavu
@anonym_0f229d presne, zavist s nou mlati ako hormony s pubertiakom. Cudzi ludia uz u nich boli aj na noc a VLASTNA SESTRA nie, Sodoma-Gomora, Cecilko🙄
@viestta presne..tá poznámka o tom, že kto má na Maldivy nerieši, či sa mu niečo v dome zničí hovorí jasnou rečou. Je zelená od závisti🤢
@viestta Asi tak..to nevymyslíš 🤦♀️😂😂😂😂
Ja neviem prísť na to ako si oni chcú "užiť bývanie v dome". To tam má brat tri hosťovské izby? Píše, že školu a prácu majú rovnako ďaleko, takže to nebude cez leto, aby sa deti vybláznili v bazéne, trampolíne, grilovačky. Tak neviem autorka v čom si chceš užiť dom?
Ak toto nie je vymyslena tema - tak si uvedomujete, ze mozno prave teraz autorka vysvetluje bratovi, ze oni su predsa rodina - pokrvna - a nik nie je viac, ani jej manzel ani jej deti ani jeho manzelka! Ale oni dvaja su najviac! Tak nech laskavo necha klucik od domu jej a najdu ho asi este v lepsom stave ako je teraz 👌 a mozno sa im to tak zapaci, ze by si mohli vymenit dom a byt - ved preco nie! Ved krv je nad nejake listy vlastnictva.
@banalu ja by som taaaaak veeelmi chcela vidiet vyraz svagriny ked toto autorka vysvetluje. 😆
A ved hadam uz dojedli, tak by mohla dat update.
Ja si nemôzem pomoct ale napriek tomu ze je diskusia anonymna, tak mi autorka neskutocne pripomina jednu uzivatelku ktora mala 2profily. Teda najskor jeden, potom druhy. Ja si nicky na mk velmi nepamätam ale niektore sa naozaj zabudnut nedaju a uz podla pisania clovek vie.
@ivik4 myslíš bodku/podbel ?
Autorka ty si totalne mimo