icon

Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?

25. feb 2026

Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať

natalka13
Dnes o 15:48
@anonym_autor

@anonym_8e85a1 no a? 😂😂 veď tam bývali! tak bol svojím spôsobom ich

@anonym_autor tak uz je jasne z coho vychadzas, ak byt v najme je podla teba vlastnictvo , tak ty mas pravo buvzt 3t v bratovom dome😃 zvlastna logika

margotka17
Dnes o 15:51
@anonym_cdcad5

@margotka17 do pondelka dame aj 50stran,a potom dalsich 50 bude autorka vyplakavat a nadavat na svagrinu.

@anonym_cdcad5 ako vravím, toto nemá konca kraja 🤣🤣🤣

natalka13
Dnes o 15:51
@anonym_autor

@anonym_9f3164 no ja by som si ho poobede a cez víkend užila,a mama tiež,ona už nepracuje,a deti víkendy a poobede tiež, muž by mal tiež kúsok oddychu on robí 12ky,asi je všetkým jasné prečo tam chcem ísť,keby som to mala doma ja tak prosím nech idú všetci ku mne

@anonym_autor co ine by tam mama robila ako doma? A muz ako inak by oddychoval?

anonym_f1715b
Dnes o 15:54

@anonym_autor autorka: …chceli sme viac, aj malo sa niekedy da…tak to pochop, už je konec 😁😁

anonym_a1114d
Dnes o 15:55
@anonym_autor

@anonym_8e85a1 no a? 😂😂 veď tam bývali! tak bol svojím spôsobom ich

@anonym_autor konečne rozumiem😃.. bývali v podnájme, čiže svojim spôsobom vo svojom🤦, čo pre teba v tvojej zjavnej obmedzenosti znamená: bratov dom, čiže svojim spôsobom môj 🤦😀...omg toto mať v rodine...

maja249
Dnes o 15:57

@anonym_autor ja byť tvoja švagriná, začnem sa báť o budúcnosť svojich nenarodených detí, že dedia čo len malú časť debility tvojej a tvojej matky. Akým právom si chceš užívať 3 týždne cudzí dom a zaplatiť symbolickú sumu, však mamička povedala, že nemusíte platiť nič, lebo rodina? Osranou metlou by som drbla po papuli tebe, tvojim deckám aj tvojej materi za také debilné nápady!!! A ešte, nie si jediná, kto robí za pásom a predstav si, je takých ľudí veľa a majú aj hypotéky na domy a snažia sa a neskuhrú a nezávidia, že niekto má viac ako oni. Normálne mi je z teba a z tvojej matky zle.

srdeenko19
Dnes o 16:02

Esmeralda s Rosalindou môžu ísť do rici oproti tejto ságe.
Inak autorka, nehanbíš sa ani trochu? Takto sa strapňovat a ponižovať, keď ti bolo jasne povedané, že vás tam nechcú a nemáš tu tému ani začínať. A ty napíšeš, že máš ešte na to víkend, ich presvedčiť. Kebyže toto robí mne moja rodina, tak taký cirkus urobim, že by ťa v živote už taká blbá myslienka na to, ako požičať nový dom 4-5 člennej rodine ani len nenapadla. Spamataj sa, aby si nedopadla ešte zle.

victoriab
Dnes o 16:03

@anonym_autor tato tema aspiruje po "sesternica ma nepozvala na svadbu" na najkomentovanejsiu na koni 😀 autorky by si zasluzili percento z reklam, ktore sa tu otocia na kazdej strane 😀😀😀

anonym_8e85a1
Dnes o 16:04
@maja249

@anonym_autor ja byť tvoja švagriná, začnem sa báť o budúcnosť svojich nenarodených detí, že dedia čo len malú časť debility tvojej a tvojej matky. Akým právom si chceš užívať 3 týždne cudzí dom a zaplatiť symbolickú sumu, však mamička povedala, že nemusíte platiť nič, lebo rodina? Osranou metlou by som drbla po papuli tebe, tvojim deckám aj tvojej materi za také debilné nápady!!! A ešte, nie si jediná, kto robí za pásom a predstav si, je takých ľudí veľa a majú aj hypotéky na domy a snažia sa a neskuhrú a nezávidia, že niekto má viac ako oni. Normálne mi je z teba a z tvojej matky zle.

@maja249 Mne je velmi luto tej svagriny. Tesila sa na dovolenku. A jej do domu sa zatial chcu natlacit muzova sestra s rodinou a este aj svokra. Varit v jej hrncoch. Robit si v ich byte co len chcu bez dozoru. Uplne im pokazili radost z dovolenky.

merrysa
Dnes o 16:09
@victoriab

@anonym_autor tato tema aspiruje po "sesternica ma nepozvala na svadbu" na najkomentovanejsiu na koni 😀 autorky by si zasluzili percento z reklam, ktore sa tu otocia na kazdej strane 😀😀😀

@victoriab podľa mňa je to čistý fake a presne si možno vystihla dôvod tejto diskusie. Admin vymyslí nejakú super tému (rodinne drámy nikdy nesklamu) a peniažky za reklamy sa sypú.

victoriab
Dnes o 16:10
@merrysa

@victoriab podľa mňa je to čistý fake a presne si možno vystihla dôvod tejto diskusie. Admin vymyslí nejakú super tému (rodinne drámy nikdy nesklamu) a peniažky za reklamy sa sypú.

@merrysa uprimne neviem ci to uz niekedy pisu brigadnici alebo co v tomto svete uz nic nie je iste 😀 kukam foto na ploche a nad minimalne tromi rozmyslam ci su ai alebo realne 😀

anonym_a1114d
Dnes o 16:13
@heidi4

@anonym_a1114d 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jak taki krtkovia fakt 🤣🤣👍🏻👌🏻 uplne si to predstavujem, aj ked nechcem 🤣🤣

@heidi4 mne to napadlo v súvislosti s našou fenkou, ktorá sa pod plotom prehrabala za susedovym psom, keď mala svoje dni chúďa... akurát, že ju to prešlo 🤷

anonym_8e85a1
Dnes o 16:13
@merrysa

@merrysa Ale, ked to zalozil admin, tak uz do diskusie neprispieval. Neviem ci niekto aj vo volnom case byt odpisoval ako admin na svoju vymyslenu temu. Tu je to podla mna chora zena a aj jej matka je chora. Divna rodinka. Alebo este mozno nejaka zena si srandu robi.

zara1357
Dnes o 16:17
@victoriab

@victoriab vidíš a ta stou svadbou, ako po svadbe dopadla? ;)

lady18
Dnes o 16:17
@anonym_01212e

Prave som hodinu mojho volneho casu zabila citanim tejto stavnatej diskusie 🤣
Dufam, ze to bude mat pokracovanie a dozvieme sa, ako cez vikend pochodili dievcata u krstneho 🤣

@anonym_01212e toto je moja prva diskusia ktorú som reálne celú prečítala 🤣🤣 a vzdy sa k nej vrátim ze co nove 🤣🤣

tilly
Dnes o 16:18
@victoriab

@victoriab toto sa tiež tak vyvinulo? Tam som čítala tuším prvú stranu.

anonym_a1114d
Dnes o 16:22
@haraburdova

V tomto momente pevne verim ze brat ma v dome satnik ktorym sa ide do Narnie, portal do nejakeho wellnessu, domacu kinosalu a ochoceneho jednorozca, neviem si inak vysvetlit toto lipnutie na predstave ze tam autorka pojde byvat a musi to byt stoj co stoj 😂😂😂😂

@haraburdova never..autorkina domácnosť je podľa všetkého v stave, keď aj kávovar môže byť luxus.Ani vírivku netreba

heidi4
Dnes o 16:33
@haraburdova

V tomto momente pevne verim ze brat ma v dome satnik ktorym sa ide do Narnie, portal do nejakeho wellnessu, domacu kinosalu a ochoceneho jednorozca, neviem si inak vysvetlit toto lipnutie na predstave ze tam autorka pojde byvat a musi to byt stoj co stoj 😂😂😂😂

@haraburdova mne napadli hned tie japonske zachody ako vo filme Why Him? (Preco prave on?) (samoumyvanie zadkov aj predkov aj s extra tlacidlami pre extra rozkos atd.) 🤣🤣🤣👌🏻
Ale isto je tam aj nieco ine, vsak iba kvoli hajzlom sa nemoze ist pohadat s rodinou. Musi to byt vila minimalne, aku ma Justin Bieber a spol. 👌🏻👌🏻

anonym_4adeed
Dnes o 16:42

@anonym_autor a v práci ti čo povedali na to, že chceš ísť na tri týždne k bratovi? Tam vychádzaš s kolegami v pohode?

maja249
Dnes o 16:49
@anonym_a1114d

@haraburdova never..autorkina domácnosť je podľa všetkého v stave, keď aj kávovar môže byť luxus.Ani vírivku netreba

@anonym_a1114d ani ja nemám kávovar😭 Za to ale ujíždím na french press a nedám dopustiť na obyčajnú smietkovú zalievanú kávu.

anonym_cdcad5
Dnes o 16:52
@anonym_4adeed

@anonym_autor a v práci ti čo povedali na to, že chceš ísť na tri týždne k bratovi? Tam vychádzaš s kolegami v pohode?

@anonym_4adeed za pasom makas,ani na wc ani sa rozpravat nesmies.Tak hadam takto vychadza super.

autor
Dnes o 16:53
@anonym_cdcad5

@anonym_4adeed za pasom makas,ani na wc ani sa rozpravat nesmies.Tak hadam takto vychadza super.

@anonym_cdcad5 smieme sa rozprávať... vychádzame dobre

eviq
Dnes o 16:54
@anonym_autor

@anonym_autor no a čo teda tvoje dcéry chcú povedať krstnému? Ako ho chcú presvedčiť?

anonym_cdcad5
Dnes o 16:57
@anonym_autor

@anonym_autor no neviem,neviem baby minule pisali inak ako to chodi v takychto pasovych fabrikach.

anonym_6bf529
Dnes o 16:59

pozri - brat mal kopu casu ako slobodny tak ho venoal tvojim detom a tebe sa to zapacilo ..lenze on uz nieje mlady a slobodny-ma svoju rodinu a je jedno ze bez deti ..pre neho je teraz prvorada zena a tak to ma byt .. ze u teba to tak nieje- hold tvoja smola ... ten dom je uz aj svagrinej - brat ho mal sice pred nou lae su uz rodina a spolu v nom tvoria domov.. ak sa nebodaj jemu daco stane - dedi ona ... a ona tam ma vacsie pravo zit a rozhodovat ako ty ci tvoja mama... uz sa v tom neryp zabudni na krasnu dovolenku aku si mala vysnivanu lebo mozes o brata prist uplne - nebudes prva ani posledna-a to ze je krstny to nezmeni .. skusila si nevyslo- nasetri si na svoju dovolenku niekde na chate apozvi aj mamu .. ja sama davam na 3 tyzdne kazdu rok dom kamaratovi,kt mi krmi macku a za to moze u mna byvat aj s jeho rodinou ..ale poznam ho a verim mu ... nieje mi sice uplne prijemne ,ze mi tu chodia cudzi ludia ...ale to som ja .. uplne chapem svagrinu,ze to tak nechce .. proste ta stopa cudzich ludi v byte tam bude vzdy ...

simsalabim
Dnes o 17:01

Ja nechapem, naco sa pchas niekam, kde ta nechcu??? Nie je ti to trapne?
Skusam sa vcitit do tvojej situacie - ja sice byvam v fome - ale ak by mal brat trebars kastiel, ci by sa mi tsmam na 3 tyzdne chcelo ist. Ale asi nie - ked si predstavim to balenie veci seba aj detom, prenasanie jedla, varenie v cudzich hrncoch a celkove fungovanie v cudzom dome… a potom este upratat pi sebe. Bola by to riadna otrava. Na dovci v apartmane predsa len po nas upracu…

margotka17
Dnes o 17:05
@anonym_8e85a1

Mne prave napadlo, ze oni uz budu na dovolenke a tato prazdnahlavka bude kazdy den pisat bratovi sms, ci si moze pozicat kluce od jeho kamosa co mu tam chodi kvety poliat a ci mozu tam ist byvat kym sa vratia 😀. Ved kazdy den sa pocita a je sanca, ze zmeni brat nazor 😀.

@anonym_8e85a1 ja dúfam, že brat si vypne mobil prvým krokom na schody lietadla 🫣👍

petka552
Dnes o 17:09
@anonym_autor

@enmery myslím si, že sestru z jej strany by tam kľudne pustila... cítim sa trochu ako piate koleso v porovnaní s tým aké majú vzťahy oni,ale do domu by som si určite pustila radšej mojho brata ako kamarátov... veď brata poznám celý život

@anonym_autor po tychto príspevkoch sa ani necudujem, ze si do domu pustia radsej kamaratov ako vas…

barborab1411
Dnes o 17:41
@anonym_autor

@anonym_ff48bd bývame vo vlastnom byte... nechápem tieto útočné komentáre,ani koľko ľudí by nikdy nedovolili prísť iným do ich domu....ja by som pustila aj susedov..

@anonym_autor ale to že by si ty niekoho pustila hocikam neznamená predsa do prdele že to ostatní ľudia budú mať tak ako ty!!!!čo je kurník na Tom nepochopiteľné?!

barborab1411
Dnes o 17:43
@anonym_autor

@anonym_435250 v prvom rade to nie je cudzie..

@anonym_autor čiže hypotéka je písaná na teba?alebo si nejak inak prispela k vlastníctvu?