icon

Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?

25. feb 2026

Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať

anonym_8e85a1
28. feb 2026

Ja si myslim, ze autorke bud zrusili nick, alebo si sama zrusila a preto uz viac ani neodpise ani do tejto a ani do druhej diskusie, ktoru zalozila. Keby tu mala nadalej nick robila by si z nas srandu dalej 😃.

anonym_cdcad5
28. feb 2026
@anonym_8e85a1

Ja si myslim, ze autorke bud zrusili nick, alebo si sama zrusila a preto uz viac ani neodpise ani do tejto a ani do druhej diskusie, ktoru zalozila. Keby tu mala nadalej nick robila by si z nas srandu dalej 😃.

@anonym_8e85a1 no veru cakala som aspon po obede,teda po 15tej,alebo takto vecer,lebo ved za pasom sa robi,ona tam tazko pracuje.

anonym_ba80ed
28. feb 2026
@procrastique

@tilly Bola som na MD už okolo 35x a viem, že kto tam ide na 3 týždne nechodí cez cestovku ale osloví sukromného travel agenta, ktorý to má schodené a špecializuje sa na VIP služby než ísť cez socko cestovky, ktoré nemajú absolútne prehľad

@procrastique bola si na MD, ja najprv ze na materskej dovolenke, ale pozerám 35x tak to asi nie, to budú tie Maledivy😀

anonym_435250
28. feb 2026
@anonym_ba80ed

@procrastique bola si na MD, ja najprv ze na materskej dovolenke, ale pozerám 35x tak to asi nie, to budú tie Maledivy😀

@anonym_ba80ed Milujem! 😂😂

heidi4
28. feb 2026
@anonym_ba80ed

@anonym_ba80ed aj ja presne som chvilu cumela ako puk, ze aaaaauuuuu, 35 deti odrodit, to "tam" tolkokrat muselo uz strasne boliet, aj kolko rokov MD to uz muselo trvat, ze ako to taka mlada pekna postihala, a potom klik, ze tak to asi nie, to asi Maledivy budu :D 👌🏻👌🏻

anonym_8edc59
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_86c4c1 ďakujem za názor 🙂 ja by som ich napríklad nechala keby to bolo opačne lebo mama nás tak vždy viedla

@anonym_autor prepáčte a kto bude strážiť 3 týždne váš vlastný dvojzibový byt? Keď by ste ich v tom akože nenechala, ale zo svojho hneď chcete utekať 😂😂

ekira1
28. feb 2026
@anonym_8edc59

@anonym_autor prepáčte a kto bude strážiť 3 týždne váš vlastný dvojzibový byt? Keď by ste ich v tom akože nenechala, ale zo svojho hneď chcete utekať 😂😂

@anonym_8edc59 ich byť strážit netreba, ani sa starať o domácnosť 🫢

mam1na
28. feb 2026

Nerozumiem otázke. 🙂

anonym_6bf529
28. feb 2026

ak by brat zazrakom suhlasil a vas byt bude volny 3 tyzdne-nemohla by som vam ist polievat kvety? taka dovolenka by sa mi zisla .. slubujem nebudem lozit po suflikoch a ani nic podobne.. len si oddychnem od rodiny .. zaplatim symbolicku sumu ak bude treba

anonym_698447
28. feb 2026

@anonym_autor ak by si hneď nepochopila, že nemám záujem o tvoje služby, tak by som ťa slušne poslala do piče.

clementisa
1. mar 2026

A ty by si ich pustila do nového na tri týždne, to čo je za nápad nevravím skontrolovať poliať kvety nakŕmiť rybyčky ale nasačkovat sa niekomu do domu no neviem

robo1990
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_8e85a1 vedľajšia? kto mu je viac rodina ako jeho vlastná sestra a mama😅

@anonym_autor jeho žena a deti?? Ty kokos 🤦🏻‍♀️

robo1990
1. mar 2026
@livuska124

@magduska2 tu je hore kopec, dole kopec, zákruta:

Príjemné čítanie 😀
PS: ak by si už nevládala, tak na str. 32 som písala zhrnutie, čo všetko sa nedá 😀

@livuska124 ďakujeme za ľudí ako si ty 🖤 som rada že takí ľudia existujú a mám o zábavu postarané 😁

robo1990
1. mar 2026
@anonym_autor

no prečítala som si všetky komentáre,tak sa idem konečne vyjadriť
1. je mi jedno akú hierarchiu uznavate vy u mňa to je mama súrodenci deti manžel
2. ano ide mi o dom a čo? majú veľký dom a v tom čase ho nepotrebujú
3. mohla by som si zaplatiť welness ale to by stálo veľa peňazí,povedala som ze mu zaplatím ale veď len symbolicky pár eur
4. spm si istá ze keby bol slobodný sám to navrhne lebo vtedy sme spolu ešte trávili veľa času, prakticky každý týždeň,aj naše deti k nemu chodili
5. odkedy sa oženil je to iný človek,a čas by mali lebo vlastné deti nemajú
6. nie som jediná ktorá si myslí že nič divné na tom nie je pustiť vlastného súrodenca do domu veď ide aj o deti 7. nedostala som sa k slovu, švagriná mi hneď na začiatku povedala že keď sa chcem opýtať na tu hlúposť čo sme vymysleli nemám to ani skúšať
8. ale cez víkend ešte budeme spolu, ešte mám 2 dni, odlietajú až cez týždeň
9. každý máme nejaké zvyky a pomery v rodine, ešte pred 5 rokmi boli deti viac s bratom ako s mojím manželom,a teraz takmer nič ledva na nejakej oslave...

@anonym_autor do boha už konečne pochop že keď ty máš takú hierarchiu ako máš (mimochodom ľutujem tvoje deti aj muža) tak nie je každý povinný to mať tak ako ty... Píšeš tu že brať sa zmenil.. to mi je povedomé.. a vieš čo ?? Je to normálne.. pochop že si založil vlastnú rodinu a ty to nerešpektuješ, tak sa ani nevuduj že sa brať stavia k tebe a k mame tak ako sa stavia 🙃

libusak
1. mar 2026

Ja by som tiez nesuhlasila. Je to ich sukromie, nie vikendova chata

natalka13
1. mar 2026

Tema uz je na zltom slonovi😂

anonym_cdcad5
1. mar 2026
@natalka13

@natalka13 haha,tak toto som cakala,preto som si nainstalovala zase instagram.

anonym_cdcad5
1. mar 2026
@natalka13

@natalka13 aspon si autorka moze precitam kopec,kopec komentov.To bude isto viac ako tu.

lucia147852
1. mar 2026
@anonym_autor

no prečítala som si všetky komentáre,tak sa idem konečne vyjadriť
1. je mi jedno akú hierarchiu uznavate vy u mňa to je mama súrodenci deti manžel
2. ano ide mi o dom a čo? majú veľký dom a v tom čase ho nepotrebujú
3. mohla by som si zaplatiť welness ale to by stálo veľa peňazí,povedala som ze mu zaplatím ale veď len symbolicky pár eur
4. spm si istá ze keby bol slobodný sám to navrhne lebo vtedy sme spolu ešte trávili veľa času, prakticky každý týždeň,aj naše deti k nemu chodili
5. odkedy sa oženil je to iný človek,a čas by mali lebo vlastné deti nemajú
6. nie som jediná ktorá si myslí že nič divné na tom nie je pustiť vlastného súrodenca do domu veď ide aj o deti 7. nedostala som sa k slovu, švagriná mi hneď na začiatku povedala že keď sa chcem opýtať na tu hlúposť čo sme vymysleli nemám to ani skúšať
8. ale cez víkend ešte budeme spolu, ešte mám 2 dni, odlietajú až cez týždeň
9. každý máme nejaké zvyky a pomery v rodine, ešte pred 5 rokmi boli deti viac s bratom ako s mojím manželom,a teraz takmer nič ledva na nejakej oslave...

@anonym_autor Tvoj brat túto tvoju chorú hierarchiu neuznáva. A preto je u neho na prvom mieste manželka. Raz sa od vás úplne odstrihnú. Pretože si neskutočne toxická osoba a s takou sa proste vychádzať nedá. Vďaka svojim chorým názorom sa tlacis v 2 izbaku ako sardinka. Brat pochopil, že uz je dávno dospelý a neni mamičkine bábätko a o svoj luxus sa pričinil. Ty ďalej o jeho dome snívaj aj s mamou. To že ty máš ešte aj manželstvo nefunkčné sa vôbec nečudujem. Potrebovala by si navštíviť odborníka, tu už ani psychológ nebude stačít, ale rovno psychiater aby ti vysvetlil aké ma mať dospelý clovek v živote priority. Tvoj brat zije správne. Ty nie a ak to nezmeníš, aj tak raz dopadnes.

damianadam
1. mar 2026

Moji rodičia boli na vyše týždňa na dovolenke. Majú rodinný dom, bazén, veľkú záhradu. Napriek tomu som tam išla poliať kvety a odišla som domov. Mám kľúče od ich domu a keď chodia na víkend nedovolím si tam ísť aj keď viem, že by im to nevadilo. Toto je absolútne absurdné a čím viac budeš na tento debilný nápad tlačiť,tým si zhoršiš vzťah a bratom lebo ja mať takúto švagrinú,už by si do toho domu nikdy nevstúpila 😅

anonym_cdcad5
1. mar 2026
@natalka13

@natalka13 tie komenty su super.
Autorka,citaj aj tam.Bavis nie len modreho kona ale cele slovensko.Si topka.

lienka.7
1. mar 2026

Dáme aj 50tku? 🙈🤣

anonym_8e85a1
1. mar 2026
@lienka.7

Dáme aj 50tku? 🙈🤣

@lienka.7 Bez autorky to uz nie je sranda ☹️. Chybaju tu jej odpovede. Kazdu vetu co napisala bola srandovna 😃. Bude nam autorka chybat 😃.

enmery
1. mar 2026
@natalka13

@natalka13 Podľa mňa by si tému na slonovi zaslúžila aj zaľúbená erotomanka kolegyňa.Bohvie, či tam bola😒🤣

cacianka
1. mar 2026
@anonym_8e85a1

@lienka.7 Bez autorky to uz nie je sranda ☹️. Chybaju tu jej odpovede. Kazdu vetu co napisala bola srandovna 😃. Bude nam autorka chybat 😃.

@anonym_8e85a1 toto už ani nie je tak na srandu, ale narušenie psychickej pohody. Lebo komunikovať s tak narušenou osobou, je už záťaž

anonym_cdcad5
1. mar 2026
@anonym_8e85a1

@anonym_8e85a1 asi sa predsa len v sobotu riadne povadila zo svagrinu a tak radsej uz chudatenko nic nenapise.

patinqaa
1. mar 2026

@anonym_autor ja len tolko je toto je CHORE.
Ja ked idem prec popratam cely dom, vodu odstavime.
Chcem sa vratit do mojho cisteho a nedotknuteho domu.
Ak si chcete uzivat nivostavbu, chodte na privat do tatier a uzito si to tam ..
Kokos mne sa rozum zastavuje

margotka17
1. mar 2026
@anonym_cdcad5

@anonym_8e85a1 asi sa predsa len v sobotu riadne povadila zo svagrinu a tak radsej uz chudatenko nic nenapise.

@anonym_cdcad5 no dnes má posledný deň na presvedčenie, možno si pripravuje reč 🤣🤣🤣

lienka.7
1. mar 2026
@anonym_8e85a1

@anonym_8e85a1 ja si myslím, že ide o trolla.
Lebo pricetny človek sa opýta a pochpi, ze ked nie tak nie.
Čítala som len začiatok, za mna je toto naozaj 40+ strán o nicom.

dia219
1. mar 2026

A to ti akože príde v pohode sa im tam nasačkovať a bývať tam tri týždne ? Si snáď bezdomovkyňa že nemáš kde bývať? Podľa toho čo si písala tak máš vlastné bývanie....nevidím dôvod prečo sa tam trepať. Však to je choré preboha....