icon

Ako presvedčiť muža, aby povedal rodičom nie?

8. dec 2025

Môj muž nevie povedať jeho mame a otcovi, aby ku nám nechodili každý deň, lebo mne to naozaj PREKÁŽA.
Upozornila som ho na to, aby im niečo povedal na to, že mi to vadí, ale on nič. Ma na háku. Pritom sám povedal, že mu to prekáža, keď sú tu často svokrovci.
Pred deťmi nechcem riešiť takého niečo, keď sú tu, lebo rozumejú a majú ich radi. Nechcem ich vystavovať takýmto situáciám.
So svokrou nekomunikujeme, nezdravime sa (veľa veci v minulosti), no aj tak ma tu drzosť prísť a sedieť u nás doma 4 hodiny .
Aký máte na to názor ? Čo by ste robili na mojom mieste vy?

minenkaa
8. dec 2025

@anonym_autor vsak vadí to sebe tak im to povedz,či riešiš cez muza

anonym_41c320
8. dec 2025
@anonym_a31bea

a ty sedíš s nimi ? kto pripravuje občerstvenie ? to majú čas každý deň sedieť u vás doma ? aké staré sú deti ?
ak máš kam chod z domu a hotovo

@anonym_a31bea prečo by sa mala ona prispôsobovať vo vlastnom dome a každý deň chodiť niekam keď prídu?

andrejka1974
8. dec 2025

@anonym_autor tak im to povedz sama , že ich nechceš u vás , keď to muž nevie povedať

tiezjedna
8. dec 2025

@anonym_autor ja túto nesúdnosť asi nikdy nepochopím... Oni u vás drepia hodiny, hoci sa so svokrou nerozprávaš??? To sú padnutí na hlavu? Budeš musieť na manžela zatlačiť, pretože keď tebe dojdú nervy, tak sa nebude baviť už nikto s nikým a samozrejme budeš tá najhoršia...

gab1sol
8. dec 2025

@anonym_autor asi niekoľko dní za sebou povedať, že “teraz sa nám to nehodí, dovidenia.” Možno po pár razoch pochopia. Potom však očakávaj, že už nebude čas, kedy sa bude venovať deťom a ty si budeš môcť robiť svoje…

oslo1
8. dec 2025

Vsak ked pridu nabuduce, tak otvor dvere a povedz svokre, ze ti to nevyhovuje a nech pride v nedelu poobede. Ked pride na druhy den, tak jej povedz, ze ste sa dohodli na tej nedeli.
Predpokladam, ze si na materskej a muz je v robote.
Ja mam rada svoje sukromie, mne by vadila navsteva kazdy den a uz absolutne, keby boli pokrivene vztahy.

marci9
8. dec 2025

Vôbec by som im neotvorila dvere. Dúfam, že nemajú kľúče.

rozculena
8. dec 2025

@anonym_autor a prečo im otváraš dvere? Vôbec by som ich dnu nevpustila.Oni nemajú doma čo robiť? No mňa by asi drblo....Vlastne nie,nedrblo,ja si viem otvoriť ústa.

kitycat
8. dec 2025
@anonym_autor

@kitycat ďakujem, tak aj robím, čítam si a robím si svoje čo mám doma kým sa ona venuje deťom. Predtým mi sem nechodila, zobrala si deti ku ním domov a tak mi to vyhovovalo viac, teraz neviem ale myslím že to robí naschval.. Že tu sedí.

@anonym_autor inak kolko maju detu? Ze by si jej ich dala vo dverach oblecenych, ze na vzduch treba ist? Alebo nech s nimi ide aj ku nim... ani najlepsiu kamosku by som nezvladla denne 4h. Ak to muz nevie poevdat tak to urob ty, horsie uz tie vztahy nebudu

tykat
8. dec 2025

@anonym_autor sak to mas vynikajuce, 4h denne sa venuje detom? A este s nou nemusis hovorit? To ti tu budu zavidiet. Sa sem tam zober a sup na kavu s kamoskou, do kina, na plavaren, s muzom na veceru. Zeno, vyuzi to kym mozes.

euka210
8. dec 2025

@anonym_autor tak to by aj pri dobrych vztahoch bolo vela. No co, urobili by sme si iny program, sla s detmi von.

anonym_520396
8. dec 2025
@anonym_59ca8f

@anonym_autor Je niekto nespokojný z toho, že pride svokra a štyri hodiny denne sa venuje deťom, zatiaľ čo ja si môžem robiť, čo chcem, a môžem ani sa s nimi nerozprávať?? No, teraz som už videla všetko

@anonym_59ca8f no mne by to teda prekážalo, keby som denne mala niekoho u seba nasáčkovaného. A to som mala výborný vzťah aj s mamou, aj so svokrou

bomba36
8. dec 2025

@anonym_autor nejak ste všetci divní všetci. So svokrou sa nezdravíte a nekomunikujete -vto ti zazvoní pri dverách, ty bez slova otvoríš a ona bez slova ide dnu? Ako telce.. obidve

anonym_a37f2f
8. dec 2025

Ja len tak trocha mimo tému sa opýtam...nebyvate u nich( na poschodí) v ich záhrade na ich pozemku, v dome čo vám pomohli financovať??? Lebo v tomto prípade si môže myslieť, že môže VSETKO?! A ty len šúchať nohami...
Čisto len teoretická otázka prečo to robí?!
Riešila by som to s mužom...nech povie on...ak nemá gule, povedala by som STOP ja...
Dúfam že nemá kľúče?!

anonym_d52218
8. dec 2025

@anonym_autor nehnevaj sa, ale ty si nesvojprávna? aká akcia, taká reakcia, v tvojom prípade žiadna a tým máš zodpovedanú otázku, čo s tým.

tinka3435
8. dec 2025

Poznám to a odtiaľ potiaľ.Najviac neznášam keď nejaká taká návšteva nevie kedy je už čas odísť.Ked prídu zober sa a choď preč keď tvoj muž nič nepovie.Mozno sa uvedomia a aspoň obmedzia návštevy.Alebo rob to čo máš a nesed pri nich nech im dôjde že nemáš na nich ani čas ani chuť

karolinakr
9. dec 2025
@anonym_59ca8f

@anonym_autor Je niekto nespokojný z toho, že pride svokra a štyri hodiny denne sa venuje deťom, zatiaľ čo ja si môžem robiť, čo chcem, a môžem ani sa s nimi nerozprávať?? No, teraz som už videla všetko

@anonym_59ca8f 😀 vidíš, na všetko sa da nazerať z dvoch stran...

karolinakr
9. dec 2025

my sme k babke chodil asi tak 3x do roka aj s prespanim, ja by som prijala aj viac, ale bola som rada aj za to, a ked čitam tieto prispevky, ako svokrovci chodia každy deň na 4 hodiny mi to pride až neuveriteľné,,,asi zbožňujú tvoje deti a nemôžu bez nich existovať..využi to vo svoj prospech a vod ich tam tak často, ako len môžeš, ty porobiš, čo treba zatiaľ,,neviem, či by ti to takto vyhovovalo

autor
9. dec 2025
@anonym_a37f2f

Ja len tak trocha mimo tému sa opýtam...nebyvate u nich( na poschodí) v ich záhrade na ich pozemku, v dome čo vám pomohli financovať??? Lebo v tomto prípade si môže myslieť, že môže VSETKO?! A ty len šúchať nohami...
Čisto len teoretická otázka prečo to robí?!
Riešila by som to s mužom...nech povie on...ak nemá gule, povedala by som STOP ja...
Dúfam že nemá kľúče?!

@anonym_a37f2f nie nebývame u nich, nepodporujú nás finančne.

danica2711
9. dec 2025

toto nepochopím, urobila ti čosi také strašné, že to ani napísať nechceš, v dôsledku toho sa nezdravíte a nekomunikujete - a ty jej nevieš povedať, aby k vám nechodila? Veď za takej situácie by som to urobila s radosťou

cacianka
9. dec 2025

Dom ? zamknúť bránu. zamknúť dvere + guľa. vypnúť zvonček. mobil zablokovať jej číslo.
Byt ? vypnúť zvonček. neotvárať, . guľa miesto kľučky.
Má kľúče ? zobrať alebo ešte lepšie - vymeniť bezpečnostný zámok, na kartičku a tú schovať, aby si nikto bez tvojho vedomia nedal urobiť kópiu

autor
9. dec 2025
@cacianka

Dom ? zamknúť bránu. zamknúť dvere + guľa. vypnúť zvonček. mobil zablokovať jej číslo.
Byt ? vypnúť zvonček. neotvárať, . guľa miesto kľučky.
Má kľúče ? zobrať alebo ešte lepšie - vymeniť bezpečnostný zámok, na kartičku a tú schovať, aby si nikto bez tvojho vedomia nedal urobiť kópiu

@cacianka ona ma nekontaktuje ani si nevoláme. Ona zavolá vždy mužovi, že prídu a on mi to iba oznámi, ze príde. To je celé. A keď muž s tým súhlasí, že môže prísť, tak ja čo už mám urobit? Neotvoriť jej? 😅

oslo1
9. dec 2025
@anonym_autor

@cacianka ona ma nekontaktuje ani si nevoláme. Ona zavolá vždy mužovi, že prídu a on mi to iba oznámi, ze príde. To je celé. A keď muž s tým súhlasí, že môže prísť, tak ja čo už mám urobit? Neotvoriť jej? 😅

@anonym_autor tak nech pridu, ked je muz doma.
To mas muza doma kazdy den cez den?

autor
9. dec 2025
@oslo1

@anonym_autor tak nech pridu, ked je muz doma.
To mas muza doma kazdy den cez den?

@oslo1 nie nemam doma muža, preto píšem, že mi zavolá a on zavolá mne, že ide sem ona 🙈

karolinakr
9. dec 2025
@anonym_autor

@oslo1 nie nemam doma muža, preto píšem, že mi zavolá a on zavolá mne, že ide sem ona 🙈

@anonym_autor a nemožeš zaniest deti ty jej aby " neotravovala?"

bomba36
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale fakt to ty otvoríš dvere a "ani mú ani bú", ide dnu a je v detskej? A inak aj chlap sa k tebe aj v iných ohľadoch správa ako k dobytku?

oslo1
10. dec 2025
@karolinakr

@anonym_autor a nemožeš zaniest deti ty jej aby " neotravovala?"

@karolinakr tak my povedz, ze ked chce pozyvat a akceptovat navstevy, nech he v ich pritomnosti doma. A to iste by som povedala aj svokre.

karolinakr
10. dec 2025
@oslo1

@karolinakr tak my povedz, ze ked chce pozyvat a akceptovat navstevy, nech he v ich pritomnosti doma. A to iste by som povedala aj svokre.

@oslo1 vlastne ano

anonym_ab4dd9
10. dec 2025

@anonym_autor

Sila toto by som v živote neakceptovala.

cacianka
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno neotvoriť.
takže svokra zavolá svojmu synovi/tvojmu manželovi ráno napr. 8,15: počuj Fero, ideme k deťom, budeme tam o 10,00. Tak tvoj fero zavolá tebe : ahoj Etela, dnes o 10,00 príde manka za deťmi, otvor jej ? Či ako ?
ak podobne, tak mu poviem Milý Ferko, nebudem doma, manka tvoja nech sem nechodí, nie sú tu verejné WC. alebo mu ani nezdvihnem mobil, teda neviem že má svokruša prísť, teda ani neotvorím, nie som doma, spím, cikám, varím, periem a je mi fuk či niekto zvoní alebo trepe na dvere. Oboch treba "vychovať", nie ani tak krikom, zlobou, ale nastavením hraníc, vymedzením sa, zastaním sa sama seba. ale ak by nepochopili na prvý alebo druhý raz, tak na tretí zvýšim hlas a na štvrtý sa už trasú steny.
Žena - ty si matka, si silná žena, tak sa preber a konaj. Zastaň sa seba aj detí. Nenechaj si od nikoho doslova srať na hlavu.