Ako prežiť rodičovské združenie, kde stretnem exmilenku môjho muža?
Ako prezit rodicovske zdruzenie,kde sa stretnem s dnes uz,/dufam/ exmilenkou mojho manzela? Uz teaz sa mi "nozik vo vrecku otvara"
Hambit by sa mala ona a nie ty. Rodicko je dolezite pre teba, kvoli tvojmu dietatu, urcite by som isla a tvarila by som sa uplne v pohode a ju samozrejmw ignorovala. Taky je zivot, clovek nikdy nevie koho kedy stretne, nemozes sa vzdy kazdemu neprijemnemu vyhybat.
Nejak nerozumiem, prečo tu nadávate tej exmilenke... prečo by to mala byť krava, chudera a neviem čo. 😀 Tieto veci sa bežne stávajú a to, že sa niekto zamiluje niekde inde nie je nikoho chyba. Citom nerozkážeš a chlapa doma nijak neudržíš. Ľudia sa aj v manželstve inak vyvíjajú a čo sa im zdalo na začiatku skvelé, postupom času získa iný rozmer a aj názor na danú situáciu.
Hlavu hore... ideš tam kvôli deťom a nie kvôli nej. Prípadne do seba kopni jednu dve vodky a je to...
Momeeeeent, ten podvodník manžel zostal s dotazovateľkou?????
Ja navrhujem preradit manzela. Do uranovych bani. Tam by ho chut obstastnovat susedky presla.
Inak chlapi ako tento ich maju ovela viac ako jednu, takze ak by sa mala vsetkym vyhybat, muselaby sa odstahovat aspon 250 km daleko, pripadne chodit po kanaloch.
Takze take it easy, manzela si pani ponechala, spava s nim a funguje dalej a kvoli 2 hodinam na rodicku take halo.
To radsej nie. Ono po 2 panakoch vodky by si mohli skocit do vlasov a bol by z toho prispevok v Novom case.
@matildax no, ak by som Ty bola ja, scenár by bol nasledovný: sadla by som si rovno k nej a pekne sa s ňou dala do reči - ako sa má, ako žije a či toho blba, čo mám doma, predsa len nechce? Že by som jej ho rada nechala, nech si ho príde vyzdvihnúť tam a tam.
...ale keďže Ty nie si ja - tak taká všeobecná rada - ser na ňu, úplná ignorácia....čo už teraz, keď si si doma neporiešila muža?
@marusia12 nie z kolektivu, kde su kamosi. Pisala som, ze sa mala zaujimat vopred, ak mala problem. Sama pisala, ze len dufala, ze nebudu spolu v triede a su... Tak ked ma problem s milenkou, mala si to osetrit vopred. Dieta by ani nevedelo, ze bolo preradene. Teraz to samozrejme nemoze robit, z ohladu na dieta.
No ale vazne, predstav si o pol roka temu - najlepsi kamarat môjho dietata je dieta exmilenky môjho muza a chce chodit k nim a ma ju rado 😒
a o rok tema, je to vôbec exmilenka? Cie je to jej dieta? kedy s nou bol ten moj? Nie je jeho? 😀
Ty si suprova. Este by sa mohli dohodnut na nejakej diskountovej cene. Ze napriklad, "pocuvaj, ak este stale chces toho mojho blba, tak sa mozeme dohodnut, ze si ho vyzdvihnes zajtra tam a tam. Navyse ti ho dam teraz v 25% zlave iba za 50 000 ( alebo za inu sumu), moznost uhrady na splatky.
@mamutka
Esmeralda?
@trdelnik234 len či už nie je prešlý lehotou ? Tam už možno aj pod cenu....Otázka - či vôbec niečo stál? ( za to stál ?)
@libawet
Sak toto. Tak potom uz len za zn. Predam za odvoz.
@trdelnik234 nestačilo by darujem za odvoz?
Treba poslať na rodičovské manžela.
Moja zlatá, zbaľ mu tri igelitky, alebo len dve, zas netreba sa rozhadzovať.... a vykopni to individuum kamsi preč. Nech ťahá k tým svojim kamoškám. Máš ty vôbec sama v sebe nejakú hodnotu???? Ty si podľa všetkého pre neho kus handry, ku ktorej sa vždy môže vrátiť a ešte ti aj serie na hlavu....
@trdelnik234 😀 jasnééé, nech ho ponúkne milenke.... aj s dvomi igelitkami, pribalila by som aj papiere na všetky spoločné splátky, prípadne aj papiere na spoločnú hypo a deti k tomu. 😀 Bože môj, niektoré ženy nemajú vlastnú hodnotu a za každú cenu potrebujú mať pri sebe niekoho, hoci aj totálneho idiota tretej kategórie.
na tvojom mieste, ak si to vopred vedela, že môžu byť spolu, tak by som zabezpečila aby boli každý v inej triede a bolo by vybavené. Ak to tak nie je, tak by som ju ignorovala.Ja by som nemala nervy na to aby som sa s ňou dala do reči. A veru ani na to, aby som sa s ňou takto stretla. Ja by som pred nástupom vybavila oddelené triedy a nemusela by som nič iné riešiť. Príp. inú školu, škôlku
@kvetinka75 čiže dieťa si odnesie to, že má otca idiota 😀 A mať doma takého manžela by si riešila ako?
@matildax snažím sa vžiť do tvojej kože. Dnes máme taktiež rodičmi... Takže ciste teoreticky- keby si môj manžel našiel milenku, nevidela by som najmenší dôvod prečo sa mám práve ja vyhýbať rod.zdruzeniu nášho dieťaťa, kvôli nejakej chudinke, čo je odkázaná na ženatých chlapov. Ako tu už niekto písal, nie ty, ale ona má chodiť so stisnutou zadnicou.
Ale...keby si môj chlap našiel milenku, (nikdy nehovor nikdy), určite by urobil všetko pre to, aby som sa to nikdy nedozvedela, pretože má vyššie city a riadi sa mottom že - milovať znamená správať sa tak, aby som nezranil city druheho. Zatial chvalabohu- klop klop, nemám najmenšie indície ani po 17 rokoch, že by sa čosi také dialo a to je môj muž dosť sexuálne založený, našťastie si (aj v tomto) rozumieme.
V tvojom prípade by bolo namieste pouvažovať nad zmyslom takéhoto vzťahu, tvoj manžel asi neoplýva veľkou úctou k tebe (pokial dokonca nemas ani istotu, že je to EXmilenka) a celkovo k svojej rodine - viď tvoju predošlú tému. Zdá sa, že nie je o čo stat, máš určite na lepšieho! Btw. jeho milenka tiež nemá zrejme vysoké nároky, pošli ho za ňou. Držím palce!
hej darujem malo byt. Teraz vysvitlo, ze jaka ja som lakoma a ze s darovanim nemam skusenosti. 🙂
@skumavka podľa mňa sa jej nechce vyhnúť preto že by sa hambila alebo blbo cítila pred ňou ale z toho dôvodu, že by ju najradšej nevidela nestretla lebo by jej oči vyškriabala, ľudovo povedavé. Neviem ako vyjadriť ten pocit , no keby sa to týkalo mňa , veru vrelo by to vo mne
Inak ten vzťah by som riešila aj ja a to hneď po prepuknutí aféry.
Ja s mojou povahou by som sa nato rodičko nahodila,vlasy,make up,saty... vsetko top. Spravala by som sa sebavedome,mala inteligentne otazky na učitelku....proste herecký výkon... čo na tom ze doma by som nad vínom rozjimala ...😎
čojááviem.... ja som ja, tak napíšem ti čo by som v takej situácii robila. Na rodičko by som šla - lebo bude 2- 3 x ročne ešte pár rokov takže sa tomu nevyhneš. Asi by som si predtým naliala pohár vína..ja viem alkohol nieje riešenie ale keby som nervózna ako pes tak radšej tam pojdem trochu pritrúbená, 5 orbitiek v hube a budem mať na saláme ako sa nervačit či stresovat. Lebo ja som tvor s extra dobrou pamatou a ziarliva aj v spánku ci kome... Asi by som nesla v teplákoch ale nejako normálne schopne (rozumej nenápadne ale tip top) vyzerajúca. A ako sa poznám mozno by som sa s nou aj zacala nezavazne bavit a tvarila by som sa ze mi je celá situacia ukradnuta... A na konci rodicka by som zistila ze som vlastne stresovala zbytocne, doma by som dopila to vino a vypustila celu milenku z hlavy..Vybral si predsa teba, nie?
@lujza123 no jo, to je utecha, ze je prvou cenou pre chlapa....hlavne takeho, ako je ten jej....
ja som si radsej stale vyberala sama, ako sa utesovat, ze "si predsa vybral mna"...... 😒
Ja ked som sa s nou stretla, jebla som si 2 polky a sla som domov. Bola bez hanby postavila sa vedla mna a maleho a zacala fajcit. Esteze tam bola segra a kamosky, inac by som jej asi tie vlasy vytrhala. Teraz uz som v pohode, ale to prve stretnutie bolo naozaj hrozne. Hrozny pocit, plac, nervy. Nechapala som preco ma podviedol s nou este ked som bola v porodnici.
@veronikastrickova no tak to musis mat tazke, byt s takym chlapom....dufam, ze si tie vlasy vytrhala jemu a cau parky 😵
Ten je už dávno poslaný do hája. Ale radosť mi robi že sa v nedelu pomýlil a neposlal sms milenke ale mne. A z nej je jasné, že podvádza už aj ju. 😂

co tam po rodicku, vacsi problem bude, ak sa deti skamaratia tak naozaj, ze budu stale spolu a budu sa chciet navstevovat, prespavat u kamosa...
skor malo zmysel sledovat zoznam ziakov vopred a pripadne ziadat preradenie dietata do inej triedy nenapadne, pred zaciatkom roka. Teraz je to uz jedno, proste si ju nevsimat na rodicku.