Ako "prinútiť" priateľa, aby chcel mať dieťa?
Ahojte dievčatá, v prvom rade vás chcem upozorniť, že si s touto témou nerobím srandu ani nič podobné, nový nick som si založila aby ma nikto nespoznal, kedže som tu už velmi dlho 🙂 A teraz k mojmu problému: s priatelom sme spolu 4 a pol roka, z toho necele 2 roky spolu bývame. Každý pravdaže chodíme do práce, máme stálu prácu( on ideálnu od pondelka do piatka od 7:00 do 15:30, ja robím aj ranna, poobedna + víkendy).Niesom najstaršia, mnohé z vás by povedali, že som ešte moc mladá a mám si užívať život a pod. keci na ktoré som zvyknutá od priatela. Mám 21 rokov a už minimálne rok mám neskutočnú túžbu po bábätku, ale tak hroznú, že sa mi o nom stále sníva, ked si predstavím aké by to mohlo byť tak sa aj rozplačem..Jednoducho som z toho hotová. No môj priatel, stým pravdaže nesúhlasí, aj ked mu ťahá na 30tku (má 29) a má všetko čo by si mohol priať. Ked sa o tom chcem rozprávať, tak on absolútne nereaguje, jediné čo z neho dostanem je to že on po bábätku netúži a chce mať ešte pokoj... táto odpoved u nás znamená vždy min. 2 dni tichú domácnosť 😀 Ďakujem vám velmi pekne, ak mi aspon trochu poradíte, čo platilo na vašich mužov a pod. 🙂 Hlavne nechcem rady tipu, že sa mám s ním rozísť 😖 Ešte raz ďakujem 🙂
U nás všetko slo prirodzene samé.hned ako sme sa zoznámili bavili sme sa o rodine o detoch o budúcnosti moj muz mal vtedy 30 ja mesiac pred 20tkou.po pár mesiacoch sme začali spolu zit a ked prišla proste vhodná doba teda ja stálu prácu a nárok na matersku tak som si pobehsls lekárov ci som v poriadku a sli sme spolocne na plánovanie bsbetks keď bolo na ceste plánovali sme svadbu o všetkom sme sa rozprávali aj termín sme spolocne vybrali aj na malej svadbe sme sa obaja dohodli a radšej si kúpili dráhu spslen.proste vsetko sme mali naplánované a aj pocet deti 4 a všetko nám vyšlo.no ale mi sme mali na všetko rovnaký názor takže trebs bud sa dohodnúť a urobit veľký kompromis z každej strany inak sa nepohnete z miesta.
moj tak isto nechel...stale bol proti ze mame este cas ....ze on si chce este uzivat..a tak dalej..no ak pises ja som bola dost mimo tiez som chcela,chcem, velmi babtko. ak som o tom zacala rozravat ze proste majme len taky sex v pohodicke ziadna ochrana nic a na plno nebol moc rad..ale ked som mu to vysvetlila ze uz mame aj veka ze ake je babo zlate...ale netlacila som na neho...tak to uz bere tak ze mame sex ak sa vydari potesi sa ak ni eni nie ideme dalej...asi tak
hlavne na chlapa netreba tlacit..chlap nema v sebe to co zena ze sa rozpliva nad kazdym babatkom..musis mu to nejako inak vysvetlit ale tak mozno sa boji tym ze si mlada este...ved fakt este trosku pockaj..a ked bude aj on aj ty pripraveny pojdete na to..o to to bude krajsie..:P
Kamaratka mala rovnaky vekovy rozdiel ako vy dvaja,ona chcela,on sa necitil(mal cez 30)...ona sa pobalila a odisla do nemecka za kamoskou a oznamila mu,ze chce rodinu,ze ak sa nechce rozhybat teraz tak uz sa s nou nerozhybe,lebi ich vztah je zbytocny(mala 27rokov)proste ona na to bola pripravena a on sa po 3 rokoch spoluzitia nevedel rozhybat...tak mu len povedala ze ma cas na rozmysleblnie,nech jej da vediet...o tyzden ju poziadal o ruku:D ale situacia od situacie je ina,zena od zeny a aj chlap od chlapa...tazko radit...
@miriam621 - píšeš, že nechceš naňho tlačiť násilím ale len nejak ho nevedomky do toho dostať ak som to správne pochopila 🙂 Poviem Ti to takto v 20tke ma chytilo chcem bábo a veľmi, mala som partnera, ten že ok, bol len o mňa o 3 roky starší a že OK ale najskôr svadba, boli zásnuby a potom som dostala žaludočné nevoľnosti - nie z toho, že som ostala tehotná, ale z toho že čo?! Ja chcem svadbu?! S ním?! DIeťa?! to sme boli spolu už takmer 6 rokov. Veľmi rýchlo som zutekala, nie len preto že sa z neho stal za krátku dobu po zásnubách kretén ale aj preto, že ešte bolo skoro. Chcela som si spraviť školu atd, užiť si ešte život (nie nahaňať chlapov po baroch) ale pozrieť si svet, byť voľná a hlavne niečo ešte dosiahnuť kým príde dieťa.
Ako sama som dlho nezostala a s priateľom (už manželom) sme od začiatku vysadili HAK ale dával si pozor, lebo nechcel aby som to svinstvo brala. A poviem ti, teraz mám 26 rokov a až teraz čakame dieťatko, s tým že sme mali čas pre seba užili si byť spolu a sami. Netlačila som manžela do ničoho on sám povedal, že počuj budúci rok mám 30 neskúsime to, že uvidíme kedy sa nám to podarí, nech nečákame dlho. Poviem Ti to sú tie najkrajšie slová ktoré mi popri iných povedal, chlap musí na to sám dozrieť, predtým keď sme to riešili tak len boli vždy samé proti, a ze je mladý a ma čas. Ale aj mužom začnú tikať hodinky. Možno by som si s ním sadla a riešila to kľudne, povedala mu o svojich pocitoch o tom, prečo máš také nutkanie a on o svojich. Stále sa dá nájsť nejaký kompromis. Podľa mňa nie je to len o tom tvrdiť, že chcem a mám túžbu. Možno keby mu vysvetlíš, že áno viem som mladá ale vezmi si ako dlho sa niektoré páry snažia o dieťa, tak by som chcela spraviť to, že moje telo potrebuje určitý čas aby sa očistilo od HAK, ktorú beriem X rokov, ty si samozrejme budeš dávať pozor, nakoľko sa ešte na dieťa necítiš, a potom to môžme skúsiť že čo a ako, malokedy sa to stane na prvýkrát. A rada by som vychovávala deti ešte v čase keď som mladá a mám preň dostatok síl, že ani on nepatrí k najmladším a potom by mu mohol aj ten plač vadiť. Chce to len argumenty a rozhovor bez nátlaku. A fakt HAK by som vysadila a povedala mu tom, ale že to nerobíš kvôli tomu aby si rýchlo ostala tehotná, ale kvôli tomu, že keď príde čas na to mať dieťa aby telo nebolo plné svinstva.
A uvidíš ako zareaguje, keď ťa ľúbi a myslí to s tebou vážne tak bude s tebou komunikovať a postupne povolí ak nie, tak budeš veľmi dlho čakať lebo mu bude vyhovovať ten pokoj ktorý má.
@majka_ka89 Velmi pekne ...suhlasim s tebou....

@janinah ja už muža mám, aj jedno dieťa.... 😀 len sem-tam , v kútiku duše túžim ešte po jednom