icon

Ako reagovať, keď manžel zoberie dieťa inam?

13. aug 2024

Ako by ste reagovali keby vám manžel vzal dieťa, povedal že s ním ide niekam, ale vzal by ho úplne niekam inam kde povedal?… dôvod… pretože by ste mu na to miesto ísť nedovolila tak vám musel klamať, že ide niekam inam…

nikpa
13. aug 2024

Tak pokiaľ ty nie si lekárka a teda nevieš sa s istotou vyjadriť, či je tvoje dieťa zdravé alebo nie, je úplne v poriadku, že otec dieťaťa ho vzal k lekárovi. Napísala si to akoby urobil niečo nebezpečné alebo protizakonne. Môžeš byť rada, že máš uvedomeleho muža a zaujíma sa o zdravie vášho dieťaťa. A nezabúdaj, že otec ma na dieťa presne také isté práva ako ty. A bez urážky ale matky bývajú často tie zaslepene a nechcú si priznať, že s ich dieťatom sa môže niečo diať. Za mňa keď má podozrenie, dobre že išiel, radšej zbytočne ako neskoro lebo niekto pred tým zatvára oči.

petamich
13. aug 2024

A ak by to bolo naopak? Mala by so podozrenie, bolo by vhodne ist na vysetrenie ale muz by nedovolil?

Ty si sa skratka rozhodla, ze dieta je v poriadku a manzel nesmie ist s vlastnym dietatom k lekarovi, hoc ma iny nazor, tak ta manzel musi klamat, asi nebude problem manzel a to, ze ta oklamal 🤷‍♀️

autor
13. aug 2024

Ženy no ale rozbehli ste sa 😃 samozrejme NAŠE dieťa, ale manžel radsej počúva susedov a matku než mňa. Ja sa stále snažím komunikovať, stále chcem nejaký problém vyriešit, ale nikdy sa nič nevyrieši, pretože povie na konci rozhovoru len dobre a to je všetko… strašne sa mi páči ako ma všetky hneď poznáte že sa pre všetko nervačim a že sa ma manžel bojí 😃
@mandarinka555 mám aj ďalšie dieťa…nesedim za mobilom 24/7 ako poniektoré super matky🫶🏻❤️
Ženy ešte raz 😭😂 ja nemám problém s tým, že ju zobral na návštevu alebo na kolotoč alebo k doktorovi proste hocikde…ja by som tam išla s ním keby mi o tom povedal a nevzal ju len tak a nepovedal že ide niekam úplne inam… ja sa pýtam ako by ste reagovali vy keby vám vás manžel zobral dieťa a odišiel niekam a bude o tom klamať… mne vadí to, že manžel poslúchne buď svoju matku alebo hocikoho na ulici… keby mu niekto povedal, že zem je plochá tak tomu hneď uverí..o to ide 😃 joj ale ste sa pustili riadne do mňa😃 mne ide len o to, že to dieťa zobral, odišiel si a klamal mi kam ide…ak by sa im niečo nebodaj stalo tak ani neviem kde s našim dieťaťom je O TO mi išlo…nie o to ci s ňou ide neviem kam

jaass
13. aug 2024

Zrejme ma tvoj muž nejakú poruchu. Mal by vyhľadať pomoc keď tebe ako matke take zataji🤦‍♀️ snáď vieš najlepšie, ako je na tom tvoje dieťa.

autor
13. aug 2024

@nikpa nemá podozrenie on…podozrenie mal sused, suseda ktoré s mojim dieťaťom nie sú od rana do večera… on dá radsej na rady ľudí ktorých nepozná než na moje…🙂

autor
13. aug 2024

@petamich jezisi Kriste😂 ON nemá to podozrenie… to podozrenie mali susedia, ktorú s našim dieťaťom sú tak, že len ho vidia občas na ulici keď sa stretnú…😃 keby mal to podozrenie ON a povedal by mi o tom tak by sme sa o tom porozprávali a hľadali riešenie… on to podozrenie nemal 😃 on tam išiel len kvôli tomu lebo susedia povedali

autor
13. aug 2024

@minenkak to, že dieťaťu niečo je si nemyslel on, ale susedia…kvôli susedom tam išiel🙂

nikpa
13. aug 2024

Tak ho kopni do riti keď radšej počúva susedov ako teba🙄 no nasral by ma. Odhliadnuc od toho, že zobral dieťa práve k lekárovi.

viestta
13. aug 2024

Nenymyslaj si, ze on by vzal dieta len kvoli susedom... Mozno ho susedia na nieco upozornili ale urcte nevliekol dieta k doktorovi aby susedom spravil dobre.

autor
13. aug 2024

@viestta Nezamýšľam si to 😃 veď mi to sám povedal, že tam šiel, pretože sused/suseda povedali, že s ňou tam ma ísť… 🤦🏼‍♀️

luccija
13. aug 2024

To je tak ľahko ovplyvnitelny susedmi a mamou?divné...No mrzelo by ma to veľmi, keby sa so mnou o tom predtým nerozprával príklad...susedia si myslia, že má adhd, poruchu reči čokoľvek

danyelia
13. aug 2024

Nechápem, akože sused mu len tak náhodou pri stretnutí povedal ,,Čau, Fero...počúvaj, zober to Tvoje decko ku doktorovi, lebo sa mi zdá, že je chorý/autista/má adhd/je hyperaktívny...,, A Tvoj muž: ,,Dobre Joži, ešte dnes pobežíme k lekárovi...,, To sa mi veľmi nezdá 😁

anjelicek26
13. aug 2024

Predpokladam, ze sused len vyslovil to, coho sa otec obaval uz davnejsie.. Ono sa lahsie nasratej zene s prepacenim vysvetluje, ze ale "sused" povedal, ze ma take a take znaky, ako povedat, ze si myslis ako rodic, ze tvoje dieta nie je v poriadku a nevyvija sa spravne no...

autor
13. aug 2024

@danyelia Manžel je veľmi ľahko ovplyvniteľný.. on žiadne podozrenie na niečo nemal… susedia to do neho hučali stále keď ho stretli tak šiel… mne o ničom nikdy nepovedal, žeby on sám mal na niečo takéto podozrenie

viestta
13. aug 2024

Tak neviem. Bud je krepy tvoj muz a da sa nabalachat na kazdu kravinu alebo si krepa ty a nechapes, ze mozno mu susedia nieco naznacili, ze dieta v poriadku nie je a on uznal, ze mozno maju pravdu, mozni nieco aj sam tusil a povazoval za potebne ist k lekarovi aby mal istotu

autor
13. aug 2024

@anjelicek26 otec sa o dieťa začal viac zaujímať až teraz… po 3 rokoch… keď prišiel z práce domov tak o ňu veľmi záujem nemal…nemal k nej žiaden vzťah až teraz robí, že sa o ňu zaujíma pretože mal dlhšiu dovolenku a bol doma

viestta
13. aug 2024

No a aky je zaver vysetrenia? Mali susedia (manzel) pravdu alebo si mala pravdu ty? Myslim si, ze v celom tomto cirkuse je najdolezitejsie aby bolo dieta v poriadku a nie kto inicioval vysetrenie.

autor
13. aug 2024

@viestta nič netušil…povedal by mi o tom ak by ON mal podozrenie nejaké…

anjelicek26
13. aug 2024

A viem, ze je to "off topic", ale na co ma teda sused podozrenie? Syn je vysoko funkcny hypermobilny autista, vela veci sme tiez dlho nechceli vidiet... az sa to nakopilo no... u nas to muz zlahcoval, ze ved s toho vyrastie... nevyrastol... a s odstupom casu sme radi, ze psycholog pomohol, centrum vcasnej intervencie pomohlo, ergoterapia pomohla, logoped...

A to je zle, ze sa o dieta zaujima, ked ma dovolenku?

autor
13. aug 2024

@viestta samozrejme, že dieťaťu nič nie je…🙂

autor
13. aug 2024

@anjelicek26 on sa o dieťa nezaujímal 3 roky…nemal k nej vôbec žiaden vzťah

viestta
13. aug 2024

Vies co? Konecne sa zacni spravat ako matka, nie ako urazena princezna. Je vase dieta zdrave? Ak ano, bud stastna a spokojna, ze sa to potvrdilo a prestan sa hadzat o zem.
Vy mate iny problem ako to, ze zobral dieta k lekarovi bez tvojho vedomia. To ti este nedoslo? Zacni riesit vas manzelsky problem. Zacni ho riesit hned.

mirkam3
13. aug 2024

Autorka, píšeš vyššie, že “ @viestta Nezamýšľam si to 😃 veď mi to sám povedal, že tam šiel, pretože sused/suseda povedali, že s ňou tam ma ísť… 🤦🏼‍♀️” - tak za mna len toľko, že blahozelam, vybrala si si super, odporucam splodiť s takým truľom ešte aspoň dalsie 2 deti.

Čo ta prosím ta drží pri muzovi, ktorý respektuje názory snáď všetkých ľudí naokolo, okrem teba? Ved ty by si pre neho mala byt ten najdôležitejší partner do života, nie iba spolubývajúca…

ullala
13. aug 2024

A na co mal ten sused podozrenie? Doktor, ci psycholog to vyriesil behom jedneho sedenia?

anjelicek26
13. aug 2024

@ullala tiez mi to prijde ako take na "zavri usta" argument zenam na fore... lebo diagnostika na jednom sedeni nie je mozna...

tramtada31
13. aug 2024

Aj ja som zobrala dieťa k psychologovi, lebo som od starých rodicov počúvala, že hento a tamto nie je v poriadku. Je lepsie mat istotu. Kamarátka zobrala dieťa neskoro, lebo jej okolie hovorilo, že to jej dieťa je normálne a všetko dobehne, a má dieťatko autistu, keby ju nenahovorili na vysetrenie v škôlke, tak boh vie, čo by všetko zameskali.
Nemaj za zle, že mal záujem riesit možný problem. Tomu sa hovorí zodpovednost. Ak dieťa predtým nemal, nevie, čo je normálne a čo už nie, lepsie ist raz zbytočne ako ist neskoro. Skôr popracujte na komunikacii, to, že ti musí v takýchto veciach klamat, znamená, že ho za všetko zdrbes a aby sa nehadal s tebou, tak ti veci zamlčí. Mám takého kamarata a ten už frajerku aj v takých banalitách klame, že mi je z toho zle.

ankare
13. aug 2024

Prosím Ťa, len nech na tieto Vaše "nezhody" nedoplacaju deti.

drago12587
13. aug 2024

Asi budeš velmi zla žena a sekera ktora robi velky bordel z malych veci.. preto ti neveri v porozumeni v jeho rozhodnutiach ...mala rada, vo vztahu sa nehraj na chlapa.. ak chceš arugentovat tak na realne veci.. nie na maličkosti, za každu cenu aby si si dokazala, že maš slovo..

tiezjedna
13. aug 2024

@drago12587 ty si sa asi veľmi udrel do paličky, že...🙏

drago12587
13. aug 2024

@tiezjedna okrem vidlackeho utočenia maš aj protiargument ? ... Ked jej chlap musi klamat, znamena to len jedno.. robi bordel z maličkosti.. a to znamena len jedno.. ma komplex z jej kompetencii, chce si dokazat za každu cenu že ma nejaky nazor.. ak nemaš argument, prosim ta nestracaj čas komentovanim ...