icon

Ako reagovať, keď manžel zoberie dieťa inam?

13. aug 2024

Ako by ste reagovali keby vám manžel vzal dieťa, povedal že s ním ide niekam, ale vzal by ho úplne niekam inam kde povedal?… dôvod… pretože by ste mu na to miesto ísť nedovolila tak vám musel klamať, že ide niekam inam…

tiezjedna
13. aug 2024

@drago12587 ešte raz... bolelo to veľmi??🙏

drago12587
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
13. aug 2024

@drago12587 😘 čo tam máš ďalej?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
14. aug 2024

On ako otec ma pravo vziat dieta k lekarovi.Nerozumiem tvojmu postoju.Neviem sice o co ide ale viem,ze matky vedia byt na svohe deti zatazene,nemusia si chciet pripustit nieco,co vnimaju ludia ktori maju emocionalny odstup,preto pri najmensom podozreni by som dieta dala vysetrit.Otec sa zachovat najzodpovednejsie ako sa dalo a nechcel skratka nic podcenit.Maximalne by som sa ho spytala,ci je uz teraz spokojny,ked vie,ze je uplne zdrave.A nechala to tak.Ma rovnake prava ako ty a nejde tu z jeho pohladu o tvoju panovacnost ale o dieta.

sense
14. aug 2024

Dobre a kebz ti manžel povedal poďme tam, šla by si aby mal muž "dušu na mieste" aj keď ty si bola proti?
A smutné je že ti musí v takejto veci klamať. A vieš čo aj ja by som muža oklamala keby je proti a dieťa k lekárovi vzala a čo ? Aspoň by lekár potvrdil alebo vyvrátil či dieťaťu niečo je alebo nie a bolo by mi jedno keby je to kľudne aj cvokar....

30katrusa40
14. aug 2024

@betulinka1 u nás neriešila psychologička ani psychiatrička.

0kristina0
14. aug 2024

Mozno tam siel preto lebo im chcel konecne zavriet hubu.

martinka13
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
14. aug 2024

Prekrucas svoje odpovede. Jasne si napísala v príspevku, že by si mu tam nedovolila ísť.
Cudzí človek vidí tvoje dieťa objektivnejsie ako rodič. Rodic častokrát nevidi na svojom dieťati diagnózu, väčšinou si to najskôr všimne okolie. To ze teraz psychológ nič nepotvrdil, ešte nie je žiadna výhra. Málokedy v 3r určia diagnózu. Uvidí sa neskôr.
Na tvojom mieste by som spozorovala a nehrala urazenu princeznú. Radšej si sleduj dieťa.

vilma7
14. aug 2024

Problém je váš vzťah a nie či ho niekam vzal alebo nie...keby bol bas vzťah v poriadnu, toto by sa stať nemuselo
Následkom tohoto musel, klamal.

jaskolka
14. aug 2024

A v čom je problém? Že ho dal vyšetriť odborníkovi? Ja som si predstavila, ze ho vzal niekam na nebezpečné miesto, do krčmy do bordelu alebo co a on ho vzal k doktorovi, no koniec sveta... . A ty už robíš cirkus, ze ty by si to nedovolila... Už len to je divne,ze muž musí poza tvoj chrbát ist k niekomu ako je odbornik, lekár.
Prečo s ty máš problém? Keby zo bolo opačne, ze ty chceš ísť, aj pôjdeš a on zacne riešiť, ze ako si si to dovolila? To by si bola spokojná? Je taky istý rodič ako ty a má plné právo ísť s dieťaťom na vyšetrenie či ošetrenie

gladys_07
14. aug 2024

Nie je zdravie dietata dolezitejsie ako vlastne ego? Aku odpoved ocakavas? Poslat muza spat bez vecere? Tri mesiace bez sexu? Rozvod?

Ako prebiehal vlastne rozhovor na tuto temu?
Anicka, mne sa zda ze s malou nie je to a to v poriadku.
Ale prosim ta, nic jej nie je.
Aj tak by som ju radsej vzal k lekarovi.
Nie.

A on sa ma s tym uspokojit? Keby to bolo naopak, ako by ti bolo?

A uz nam prezrad co to je za mysticku chorobu.

ahhola
14. aug 2024

autor

Včera o 22:03
@ukgirls Vzal dieťa k doktorovi, pretože mu okolie hovorilo, že moje dieťa ma nejakú poruchu 🙂 a vedel, že by som s tým nesúhlasila, pretože naše dieťa je v poriadku. Ja keď dieťaťu niečo idem kúpiť, niečo chcem spraviť (oslavu napr) ak dieťa chcem niekam vziať…proste hocičo…tak sa prv poradím s manželom a potom niečo riešim… ak im niečo kúpim tak mu poviem že pozri kúpila som jej toto, tamto. Ide o to, že so mnou o tom nerozprával a vzal ju tam a povedal, že ide niekam inam.

To musel byt rozsiahly komplot😈pokial teda nesiel len pediatrovi. Na obj. Odbornikovi sa caka mesiace. Chapem, ze mas pocit zrady, ty si porodila, vypelhala, vychovala a on decko a tvoju pracu "raklamuje" u mudr. Natajnasa💔

pribinak
14. aug 2024

@ahhola ty nie si normálna, že “reklamuje” dieťa

maranco
14. aug 2024

Ty si pýtaš povolenie od manžela ísť s dieťaťom k lekárovi? Myslel som že sa to len oznamuje. Keď ty si hneď rozhodnutá nepovoliť mu ísť k lekárovi. Máš medicínske vzdelanie a v akej špecializácii?

Ako to máte ostatné ženy tiež pýtate povolenie od manžela ísť k lekárovi s dieťaťom?

ahhola
14. aug 2024

@pribinak 😈ty si normalna, teda ako by si to vyjadrila presnejsie? Presne tak to spravil. Ako ked ides reklamovat boty. A vies co, hled si sviho, ty Pribinak. 🤧

pribinak
14. aug 2024

@ahhola fakt nie si normálna, uhadla som na 1x

ahhola
14. aug 2024

@pribinak gratulujem, 🌸🌸🌸
Sybila skrizena s Nostradamom a krasavica inteligentna,
Nech ti tie kramy skoncia cim skor a pozdravuj toho chudaka, ktory ta musi znasat. 🦄

pribinak
14. aug 2024

@ahhola ty fakt nie si mormlna . Prosím tá, vyhľadaj pomoc

es321
14. aug 2024

Na toto sa neda odpovedat, kedze podla toho co pises dalej je vaz vztah na hovno. Neviem si predstavit, zeby sa moj manzel zacal zaujimat o dieta az po 3 rokoch a nemal k nej dovtedy ziadny vztah.
Takze problem bude to, ze mate nefungujuci vztah, ktory vobec nie je zalozeny na dovere, nie ste prepojeni nefungujete spolu, inak by si toto vobec nemusela riesit lebo by sa to nestalo

zanka777
14. aug 2024

Vieš ja sa na to pozerám inak... Mám známu ktorá aj keď celé okolie videlo že dieťatko nie je celkom ok čo sa týka správania a celkovo ona si to nikdy nepripustila.... Nakoniec naozaj sa zistilo že má malý určitú formu autizmu ale ona dodnes si neprizná že to tak je....(Ma to potvrdené ale ona to nechce vidieť ....aká je realita) Na druhej strane možno by sa mi tiež nepáčilo že to rieši poza môj chrbát ale tak keď vedel že s tebou nepohne...... Čo ty vieš ....čo ak zistí že sa niečo deje a nakoniec to bude dobré že išiel lebo vám s tým môžu ďalej pomôcť?.....

anjelicek26
14. aug 2024

Este by som relativizovala, ze "muz nema vztah k dietatu aj ked spolu ziju a po troch rokoch cez dovolenku sa zrazu zaujima"... ja poznam toolko zien zasiahnute opicou laskou, ze dovidenia... vsetko vedia lepsie, sikovnejsie, dieta ukludnia rychlejsie, dieta ich ma radsej, dieta uspia lepsie, dieta nakrmia lepsie, oblecu lepsie, zahraju sa s nim "vhodnejsie"... proste tomu chlapovi ani nedaju sancu a kazdy raz, ked sa pokusi pomoct - davaju mu pocit, ze im to netreba, ze to zvladaju, a predovsetkym, ze to robia lepsie...take to klasicke honenie materinskeho ega - tzv. samotyranie unavou, ale ja som MATKA... potom si od kamosky vypocujem, ze on sa nestara... wtf... vidim od zaciatku, ze ona ho ani nenecha... a ze potom on nie je zvyknuty, dieta nie je zvyknute, je hadam jasne... sorry za off topic, ale...

zuzitka1004
15. aug 2024

@doriiis 🙈😂😂😂😂

libusak
15. aug 2024

Je to dospely muz, nie dieta. Moze zobrat svoje dieta kam uzna za vhodne

margotka17
15. aug 2024

Hm, to mu susedia musia radiť, kam má ísť s dieťaťom? Tiež mohol prísť domov a povedať ti, kam ho susedia posielajú s dieťaťom na vyšetrenie a čo si o tom myslíš nie? Teraz ak tebe iná susedka povie, že sa jej nezdá tvoj muž, že by mal ísť k lekárovi, tiež s ním pôjdeš len kvôli susedke, lebo ona povedala? Muž nech vaše deti rieši s tebou, nie so susedmi.

lauricka
15. aug 2024

Ako by som reagovala? Zamyslela by som sa, prečo mal pocit, že to musí urobiť takto. Že kde je problém v našom vzťahu, že má pocit, že nemôže otvorene komunikovať a otvorene sa dohodnúť. Niečo u vás nefunguje a tam máte prsty obaja. A tiež niečo nefunguje, keď píšete, že 3 roky sa nezaujímal o malú. Čo sa týka špeciálneho vyšetrenia, sú rodičia, ktorí si nechcú priznať pred sebou alebo pred okolím, že dieťa má problém a tým, že mu zneprístupnia intervenciu odborníka mu škodia. Takže ak druhý rodič v takom prípade zasiahne a vezme dieťa k odborníkovi, som na jeho strane, kvôli dieťaťu. Ako je to u vás, nemôžeme tušiť.

klimkaa
15. aug 2024

Veľa ľudí (cudzích) si viac všimne..už sa to stalo kamarátke, a ty cudzí mali pravdu.. dúfam že to nebude tvoj /váš problém a budete všetci zdravý..

nicegirl369
15. aug 2024

Ako chápeš, že je to vaše spoločne dieťa, že? Akým spôsobom mu ten lekár mohol potenciálne ublížiť, že si tak strašne bola proti jeho návšteve?

sasa1310
15. aug 2024

na tvojom mieste by som sa pozrela do zrkadla