Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?
Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.
Môj chlap keď ide s kamarátmi na kávu a všetko je v noci zavreté idú na pumpu. Poznám dosť takýchto v okolí, co tam chodia len na kávu a nie nechodia. Normálny chlap nedá desať eur za kávu len preto, že je všetko zavreté. A ešte keď to tajil a chodí na týždňovky🤦♀️
Predpokladám ze par ludi to tu bude obhajovať , lebo tu sú všetci strašne benevolentni doma voči mužom, ale toto je u mňa cez čiaru
@lonely66 väčšinou chodi piatok vecer domov, ale teraz ostal aj v piatok lebo robili dlhsie. Ja chapem ze bol unaveny, bola som s tym v pohode ze neuteka hned domov ale ze pride na dalsi den. Najhorsie je ze ked som aj vedela pravdu a povedala mu veci narovinu tak najprv zatĺkal a az potom v hádke sa priznal ze Ano bol som tam ale len na kave atd atd…neviem co robit keby mam aspon dôkaz ze ma podviedol
Asi veľmi unavený nebol, keď zvládol ísť na výjazd.
ved hadam ak raz doma tvrdo zaspi tak sa k mobilu snad dostanes
Koľko km ste od seba?
@klementinka58 pozerala som teraz tablet a vymazana história
@kabinka11 keď je v BA tak 200 km
@lienka.7 ked som sa ho pytala kolko tam platil povedal že kamarati ho pozvali 😅 uz neviem ci sa mam smiat alebo plakat
kamoska mala tak frajera kde zil dvojity zivot, cez tyzden v praci mal jednu partnerku a na vikend druhu. pripadne tiez tak kombinoval, ze ostal aj cez vikend vela roboty ak mali daky program s tou druhou. Milenka to vedela, dokonca aj na fb ho mala v priateloch, on mal fake fb jej macik ci ako 🙂 a fungovali ( neviem ci aj funguju) tak roky
@lonely66 to bude orava, tam vela chlapov robi v BA
@lonely66 som z BB. Cca 2 hodky je to do BA.
Nechcem ta sklamať ale chlap ti v týždni vymeta bordely a bohvie aké slečny kde a na víkend príde spokojne domov
No v tablete vymazana história. Isla som do vymazanych fotiek a tam jedna foto nejaka baba. Vyzera ako nejaka fitneska alebo modelka v spodnom prádle. Ine som nic nenasla.
@autorka ver tomu, ze v BA je niekoľko podnikov otvorených aj do 5.00 ráno, plus ako tu bolo spomínané, ze napr.aj pumpy. Uprimne, este keby mi môj povedal ze ide do gaybaru ma kávu, to by som mu viac verila ako do KPD🤦♀️
Inak sranda, ze na potulky nocou unavený nebol, ale na to, aby šiel domov, to áno 👎
Autorka vieš to aj sama - samé red flags:
Mobil aj do sprchy 🤔
Vymazana história
Unavený ide spať po polnoci a zrazu potrebuje kávu?
Kamarati ho ukecali? Wtf. Kebyže je unavený tak že ide spať a kamaráti ho ukecavaju nech ide na kávu v lepšom prípade dostanú nescu v horšom pokyn aby išli do rici 😂
Podľa mňa ostal v ba naschvál a výjazd za štetkami mali naplánovaný.
osobne si myslim, ze ak by chcel sex tak skor ide na privaty, tam je to lacnejsie ako v bordeli. Mozno len robil garde niekomu z kamosov 🙂
@klementinka58 možno ma rad skupinové aktivity 😄 ze sa s chalanmi nadrbu, zabavia a potom uz spoja príjemné s užitočným. Privát je taky ze len zasexuj a padaj
@lakebabe neviem veru to ma len napadlo, ze menej trapne asi je privat 🙂
.....Ja som si myslela že spí. Normálne sme sa rozlúčili spať a on šiel s kamaratmi von.......On išiel " na tajnáša" do bordelu s kamošmi... Vraj inde bolo zatvorené. Ako výhovorka je to dobré.
Musel by mi priniesť doklad od svojho lekára, že nemá žiadnu pohlavnú chorobu. V bordeli, keď chlap vidí obnaženú ženu, nedá si vyraziť dekel.
@klementinka58 mne zas toto príde také z môjho pohľadu uvoľnenejsia atmoska pre chlapa, idú v partii, pijú, bavia sa a už potom kto chce ide na izbu . Podla mňa to chlapi berú ako súčasť zábavy. Preto možno ani na izbe nebol ťažko povedať ale už len ze tam išiel je na zamyslenie
@klementinka58 najlacnejšie to ma priamo "na ulici", za 20cku v pohode... Mne raz kamaráti rozprávali, co robia niektorí chlapi so stetkami z Panonskej... grcali by ste. Alebo preco majú štetky zo Slovnaftu vytrhane predné zuby...