icon

Ako reagovať, keď manžel pije pivo na dovolenke?

Dnes o 18:39

Ahojte, otázka tak čisto zo zaujímavosti. Ako by ste reagovali, keby ste v 34tt na dovolenke, a váš manžel si dá pivo ? Mne to napadlo skrz toho, že keby sa mi niečo stalo, tak si musím volať záchranku, alebo nájsť niekoho ochotného, kto nepil, kto by ma pripadne zaviezol do nemocnice. Ale zase to riziko v 34tt nie je nejaké obrovské. Ja som dosť taká, že vždy myslím na najhoršie scenáre, ktoré sa môžu stať 😅.

Strana
z2
anonym_859325
Dnes o 18:47

omg je to snad aj jeho dovolenka.. nebude sekera.. naco si sa sra;a s bruchom na dovolenku? len za to ze ty si to nemozes uzit ides buzerovat jeho? ak sa daco stane - zavola personal zachranku ...

kristina3791
Dnes o 18:47

@anonym_autor a jemu si o tom povedala ? O tých obavach? Jemu to možno že vôbec nedošlo. Ste na dovolenke tak si chcel dať neriešila by som to nejako. Jedine teda ak tebe na Tom naozaj záleží a on to nerespektuje

anonym_979fb8
Dnes o 18:48

ukľudni sa, užívaj si dovolenku.
Nebála si sa ísť z domu, nestresuj za pivo.

anonym_78a777
Dnes o 18:50

@anonym_autor zvýš dávky magnézia, úzkosti počas tehotenstva sú úplne bežné...

anonym_795191
Dnes o 18:51

Ak by som sa v 34tt bala vaznych problemov, nejdem kamsi na dovolenku. Toto sme realne zacali riesit vzdy tak cca 2 tyzdne pred porodom, ze treba byt "obozretnejsi" a pripraveni.
Aj v 30tt a na gauci doma sa moze predsa hocico stat,... Tak sa ukludni 😊 a azda nie ste kdesi na lazoch na samote, KEBY AJ hocico.

anonym_909e4e
Dnes o 18:51

ja by som reagovala asi tak, ze keby som bola on zutekam od teba co najskor a co najdalej...

anonym_795191
Dnes o 18:53

Ak myslis na najhorsie scenare, naco si sla v 34tt v strede leta s velkym bruchom mimo domu? Navzajom si odporujes. Klud.

kkovacovak
Dnes o 18:55

@anonym_autor získavaš ocenenie manželka roka 😄🏅

anonym_6da673
Dnes o 18:57

Môj manžel počas môjho tehotenstva nepil - presne z dôvodu, keby sa niečo stalo. Bývali sme síce na samote, no bolo to pozorné od neho.

autor
Dnes o 18:58
@kristina3791

@anonym_autor a jemu si o tom povedala ? O tých obavach? Jemu to možno že vôbec nedošlo. Ste na dovolenke tak si chcel dať neriešila by som to nejako. Jedine teda ak tebe na Tom naozaj záleží a on to nerespektuje

Čakala som útočne komentáre, lenže ja som mu absolútne nič nevytkla, sú to len nejaké moje myšlienkové pochody, to je všetko, normálne mu nechávam voľný pohyb, ja dám spať dieťa a absolútne ho nesekírujem 🙄 len som chcela vedieť, či som prehnane úzkostliva, alebo to niekto vníma rovnako
@anonym_795191 pretože je to teraz posledná šanca niekam ísť za dlhšiu dobu 🙂
@kristina3791 nie, nepovedala, nechcem ho zaťažovať s každou obavou, ktorú ja mám 😃

saxana000
Dnes o 18:59

Asi mas prilis vela volneho casu.nemysli na somariny uzite si poslednu kludnu dovolenku vo dvojici.najblizsich 10 rokov si ju uz takto neuzijete..

anonym_2028f3
Dnes o 19:03

Zbytočná panika...
A neviem ako v zahraničí, no u nás tuším môže šoférovať do nemocnice aj keď si dá pivo, no musí ísť o ohrozenie života. Tak keby niečo a zastavia vás, tak musíš veľmi autenticky kričať. 👍👍

Vypni hlavu a užívaj si radšej dovolenku.

beata_k
Dnes o 19:03

@anonym_autor Ak mam odpovedat na tvoju otazku, tak ano, prehanas. Ved nie si tehotna 1x. Aj keby, vies, co mas robit.

ria_sprout
Dnes o 19:05
@anonym_autor

Čakala som útočne komentáre, lenže ja som mu absolútne nič nevytkla, sú to len nejaké moje myšlienkové pochody, to je všetko, normálne mu nechávam voľný pohyb, ja dám spať dieťa a absolútne ho nesekírujem 🙄 len som chcela vedieť, či som prehnane úzkostliva, alebo to niekto vníma rovnako
@kristina3791 nie, nepovedala, nechcem ho zaťažovať s každou obavou, ktorú ja mám 😃

@anonym_autor netráp sa, keby sa niečo stalo, vždy sa to dá riešit - zavoláte záchranku, taxík. Veď manžel sa neopija pod obraz predpokladám, len si dá pivo pre letnú pohodu. Čím viac budes myslieť na katastrofu, tym viac rizika ti bude napadať. Veď sa môže stať čokoľvek aj keď pivo piť nebude a riešenie by ste hľadali podľa situácie.

januska12323
Dnes o 19:06

Je to len jedno pivo alebo sa opíja? Porozprávaj sa s ním ak sa bojíš určite si nedá veľa a každý deň.

anonym_137a09
Dnes o 19:09

Zakladom vztahu je komunikacia. Takze bez vycitiek mu povedz ako to citis, len aby vedel. Nechaj na nom ako s tym nalozi

anonym_1e4ef9
Dnes o 19:16

@anonym_autor zaujímavé že na dovcu si sa nebála ísť, a už keď ste tam, tak vymýšľas scenáre. A áno, preháňas.
2 týždne pred pôrodom sa trepes na dovolenku? A rozum kde?

1sally12
Dnes o 19:22

Doma nepije?

domkakvet
Dnes o 19:24

@anonym_autor uzivaj si dovolenku a nerob paniku.

anonym_27fc7d
Dnes o 19:25

Do nemocnice ťa môže kľudne odviesť aj keď vypije pivo , späť už na aute ísť nemôže. Ale robíš z komára , somára .

anonym_53ebb3
Dnes o 19:29

Da si1-2-3??? Alebo si ich da viac?
Neries. Ste na dovolenke. Aj on ma dovolenku. Moznosti vas dostat do nemocnice budete riesit ked to bude aktualne. Nekaz vam dovolenku. Istotne to aj on potrebuje.

anonym_336ccd
Dnes o 19:34

neboj sa nič sa nestane

anonym_3a14c9
Dnes o 19:35

@anonym_autor nijak, nie som paranoidna a existuju prinajhorsom aj taxiky, sanitky... Nepoviem kebyze si 38tt a viac alebo mas rizikove tehotenstvo s moznym predcasnym porodom, co nespominas takze to asi mozme vylucit.

anonym_aa4b17
Dnes o 19:36

@anonym_autor teba trápi, že pije pivo? Ty by si sa mala zamyslieť nad sebou, či je rozumné v 34 t ísť na dovolenku, ak máš obavy.

anonym_c8b816
Dnes o 20:04

Ak si dá jedno, dve a vie o sebe, nevadilo by mi to. Je to aj jeho dovolenka, tiež sa chce zrelaxovať. Ak pije tak, že sa do postele doplazí, vadilo by mi to. A teda neviem, na jednu stranu píšeš, že si úzkostlivá a na druhú ideš v tak pokročilom štádiu tehotenstva do zahraničia.

anonym_f94927
Dnes o 20:12

@anonym_autor ja som v 34 tt. a na dovolenku ani nejdeme v tomto tyzdni uz. Ale pivo si obcas muz da, zase sa nesteli ako debil. A to mam vysoky tlak, beriem lieky a kvoli tomu chodim na kontroly na rizikovu ambulanciu. Cakam piate babo, a vsetky 4 porody som mala relativne rychle. Ak sa neotvaras, tak fakt v 34tt. nestresuj. Este mas min. 4 tyzdne do porodu, v priemere 6 a max. 8 tyzdnov.
Ak si uzkostliva, tak neviem, naco ste sli uz v tomto stadiu do zahranicia, doma je doma. Ja len dufam, ze vydrzim do vyvinu pluc aspon (koniec 36tt.), tak uz ked aj porodim v inej porodnici ako chcem, tak sa nic vazne neudeje. Ale radsej sa zdrziavam tam, kde vedia babo hned riesit a nebude treba prevoz, pri predcasne narodenych ide o sekundy. Tak ja mam takyto postoj k tomu.

danieli
Dnes o 20:18

Uz aj ten 34tt je velmi pekny, to uz by som nestresovala, obe deti mam predcasniatka a v takomto tyzdni som uz v nemocnici pomyselne otvarala sampus, muza netrap, uzite si chvile vo dvojici

anonym_f94927
Dnes o 20:18
@anonym_autor

@anonym_autor vies co, na dovolenke sme boli v roku 2012 este sami na svadobnej ceste a vlani po 12 rokoch do HR autom, aj to sme sa vracali po par dnoch kvoli tomu, ze muzovi zomrela babicka a zijeme. Ja uz som piate leto ozelela aj kupaliska a co ako? Ak si mam nieco vycitat alebo stresovat, naco? Moj oco skoro z koze vyskocil, ked mu 5 rocny povedal, ze pojdeme k moru, len nedopocul, ze na buduci rok, ked babatko bude vacsie. Aj som mala take myslienky, ze by som snad sever HR aj zvladla, ale uz sa mi tazko dycha, tvrdne mi brucho, lietadlom uz vobec...oddychnut sa da aj inak ako pri mori, ale tak to som ja. Takzeeee...uz ste tam, nekaz si dovolenku, oddychuj a nechaj ho si dat aj pivo. Bude to ok.

anonym_d69893
Dnes o 20:22

@anonym_autor Ak nedovolenkujete mimo civilizácie,tak nevidím dôvod na obavy,ze manžel po 1-2 pivách nemôže šoférovať.Pri vedomí bude a v civilizácii existujú aj taxíky.Dopraj mu pokojnú dovolenku w sebe tiež

anonym_ce257b
Dnes o 20:55

Tak by ťa odviezla sanitka a čo? Mne sa spustil pôrod druhej dcéry doma uprostred noci a nabralo to rýchly spád. Starí rodičia neboli po ruke, skôr ako o dve hodiny by k nám neprišli, takže manžel ostal so staršou a mne zavolal 112ku. Dcera bola do hodiny na svete..

Strana
z2