Ako reagovať na neveru v rodine?
Ako by ste reagovali keby sa vám priznala jedna z najbližších osôb z vašej rodiny, že sa zamilovala do inej osoby, hoci zatiaľ iba cez internet, bez fyzického kontaktu? Zároveň ma požiadala, či by som im požičala auto na stretnutie (vraj tam nebudú robit nic intímne len sa chcu v súkromí porozpravat, keďže niekde v kaviarni by ich mohli vidiet ľudia, keďže sme v malom meste kde sa “vsetci” poznajú). Keďže sú v staršom veku tak tomu celkom aj verim
Mna to prekvapilo, ale zároveň aj neprekvapilo pretože viem že, človek ktorý sa mi priznal je už veľmi dlhe roky ponižovaný manželom, žijú z povinnosti, bez lasky, bez porozumenia, koľkokrát aj doslova bez slov, nezdieľajú spolocnu spálňu,a takmer všetko je vo vztahu zle. (Vianoce trávili tak, že štedrú veceru nejedli spolu ale každý zvlášť v inom case atd.)
Zároveň ma trápi že som do toho zakomponovaná pretože mi zalezi aj na tej druhej osobe (ktorá je “podvádzana” hoci nie vždy si zaslúži moj súcit.
Chcem aby boli šťastní a viem že už dlhe roky nie sú ale myslim že rozvod nepripadá v úvahu keďže sú obaja od seba finančne závislí keďže spolu podnikajú a neviem si predstavit čo by robil, keby zistil že je podvadzany.
A ten jej známy auto nemá?
@ovaaa pretože je v rovnakej situacii, toez v nešťastnom manželstve… viac nechcem vedieť tak sa radšej ani nepytam. Bojim sa že už z tohto mozem mat problemy ak sa to otec dozvie a ak bude vedieť že to viem aj ja
Tak nech to mužovi povie. Nikde nie je napísané,že takto nemôžu fungovať. Môžu. Každý z nich môže mat iného partnera,aj keď sú v manželstve. Nie je to síce správne,ale keď to všetkým zúčastneným vyhovuje,tak je to ich polievočka.
@retatka ma 60. Čiže neviem či by jej islo o nieco intímne… teda neviem či v takom veku to ešte funguje🤣
A tiež to vnímam ako ty, že viem ju pochopiť ale nerozumiem prečo neodišla
Ze v 60 😂 znama opatrovatelka v DD by ti vedela rozpravat 😂
Nie je jedno, ci dojde alebo nedojde k intimnostiam? Robi nieco poza otcov chrbat, podla mna to uz je nevera.
Mama ma nasliapnute na cestu do pekla. Ako toto moze dopadnut? Zamiluje sa, praskne to, ona bude za zlu.
Inak to mi tiez napadlo, ze postarsi pan ked sa chce stretnut, tak by mohol minimalne prist pre nu a zobrat ju niekam posediet. Mne to pride ako samozrejmost.. a nepytat dceru.
@la_dolce_vita presne ja teraz tiež nechapem kde je problem, prečo to pyta odomna ale ja som bola v takom soku keď sa ma to spýtala že som ani nestihla nejako reagovať. Bol to len krátky rozhovor
A si si istá,že otec nikoho nemá?
Presne....nech si auto pozhaňa on..lebo mesto sa nezmení, stále to bude to isté okresné mesto kde ich môžu poznať. To stále im budeš dávať auto? Ja by som to asi nepodporovala
@michelle567 a nie je v tomto to mesto úplne nepodstatné?
@koniarova nemyslim si, jeho záľuby sú akurat tak krčma s chlapmi a sedenie doma. Nie je ani technicky zdatny, takze nema sociálne siete a telefón obyčajnú staru Nokiu už asi 20 rokov😃
@michelle567 akurat som to chcela napisat, ci to bude potom stale pytat auto?! Ja by som neotravovala dceru a ocakavala snahu od seladona 🙂
Tak mu to bude jedno,aj keď sa to prevalí. Možno sa aj trochu uvedomí.
@koniarova no toto uviedla autorka ako dôvod prečo sa nemôžu len tak niekde stretnúť. Že preto potrebuje od nej auto. Preto píšem že tento dôvod sa nezmeni. Čiže zakaždým sa budú chcieť stretnúť tak budú od nej pýtať auto?..
@michelle567 presne toto asi nema vobec premyslene , neviem ako si to predstavuje dalej. Mozno po prvom stretnutí to sekne alebo sa to rozbehne a bude konať…
Ale divné že ani on nemá k dispozícii auto? No asi by som ju nenechala že ona ho bude ešte vyvážať keď on nevie zariadiť ani prvé stretnutie. Môžu sadnúť na vlak a stretnúť sa v krajskom meste 😄
@michelle567 mama nema vodicak, takze vyvážať bude on ju len na mojom aute… čo je tiež trosku cez čiaru
😧 Tak to teda cez čiaru je! Nech idú na prechádzku, alebo do kaviarne. Nikoho do toho nič nie je, sú známi z mladosti, nevidím dôvod na to, aby sa kvôli slušnému rozhovoru museli skrývať. A ešte v tvojom aute!
Veď a on nemá auto? Či to, aby jeho manželka nevidela, že auto odišlo?
Máš to ťažké, ale nie.
Byt účastna na nevere rodičov a takto ich hoc nepriamo podporovať, nem dobre.
Možno by som bola ochotná raz zakryť mamu že je u mňa, nech si zajdu vlakom do okresného mesta na kávu.
Ak by teda veľmi nastojila.
Auto dat k dispo nie.
Intímnosti v 60 frčia bežne.
Takže auto požičať jemu,ktorého si v živote nevidela? Nie
Jaaj,ale to si mala hneď napísať,že mama nemá vodičák. Tak by si dostala 100 percent odpovedí, že nie.
Lebo teda to by si sa s ním musela aj stretnúť dať mu auto, prevziať si auto. Toho by som nechcela byť súčasťou. Či mama si predstavuje že jej auto niekde dovezies dáš kľúče a pôjdeš peši domov a potom zasa peši po auto? 😄 A ani nebudeš vedieť kto ho riadi? Ona ho od mladosti nevidela. Ktovie ako vyzerá po 60tke čo je zač či nie je nejaký prepity alebo čo. Akoze nemusí byť, ale ani nevieš aký je šofér, či je aktívny šofér atď....ani mame by som na takýto účel auto nepožičala. Nieto cudziemu chlapovi
ja by som rovno povedala že nech ma do toho neťahá...
inak zaľúbiť sa len cez net - nikdy sa nestretli - tak to chce už ozaj poriadnu dávku zúfalstva...a naivity.
@deti95060810 Potom písala, že sa poznajú z mladosti, len sa dlhé roky nevideli.
@deti95060810 Ano ona po tých rokoch myslim aj je zufala lebo to sa dalo cakat keď ma vedľa seba muža ktorý pre ňu nema milé slovo a všetko to čo som už písala.. a tej naivity sa bojim tiež. Najskor som sa zľakla že či to nie je nejaky “americky vojak” ktory ju lubi s ktorým si pise 😂 a neskor ju okradne o peniaze ale nastastie nie

To je najtazsie na tom, ze sa Ta to dotyka tym sposobom, ze su to tvoji rodicia. A jednoducho ci chces alebo nie, tak aj tak to nie je tvoja vec a treba to mame urcite povedat
. Nech sa mama rozhodne ako uzna za vhodne, za mna nie je fer udrziavat iny pomer pocas manzelstva. Ona musi sama vediet, co chce, co nechce a len hlada niekoho, s kym sa o to podeli a hodi nanho riesenie problemu.
Moze to vyjst a nemusi, mozno fakt hlada len niekoho, kto jej bude rozumiet.